ler åt små saker.

idag tror jag på sista april. det kan bli en riktigt bra dag. jag har planer med brudarna i hudik.
grilla grilla grilla, skratta skratta skratta, njuta njuta njuta, mys mys mys.

klockan är o8.3o, solen lyser och jag är på väg till tandläkaren. efter det ska jag till polisstationen, jag har vart olygdig! nejdå, skämt och sido så ska jag fixa ett pass. så ni kan vara lugn mina vänner än har jag inte behövt besöka polisen för annat själ. peppar peppar ta i trä!

 

öppnar dörren till balkongen, balkongen som jag inte har.

vilken sol och vilken dag!
eftersom dagens sista lektion blev inställd så åkte jag hem till lägenheten, öppnade dörren till balkongen (balkongen som jag inte har), tröck på spotifylistan som är proppad med sommargodingar och så somnade jag. såklart! vaknade senare i panik och upptäckte att klockan var, för mycket. det var dags för träning. men jag var på plats, i tid! duktiga vickan, vettni!

tandläkaren imorgon. jag hoppas på goda nyheter. att jag får ta bort dubbeldäckaren snart nog. den börjar liksom växa fast i tandköttet tror jag. det är iaf vad jag tänker säga till dom på folktandvården så att dom skyndar på processen lite. så kanske, kanske att jag får ta bort skrotet tills studenten!
hörrni, det är ju sista imorgon. och jag har fortfarande inte spikat mina planer, för jag har inga direkta planer. har bara ideer. så kom med förslag folket! jag är sugen på en mysig dag med glada människor.

håller i korten och ler förstås.






sätt på dig klänningen och släpp ner ditt hår.

helgen har vart fullspackat med en massa mumms, så jag har helt enkelt inte hunnit uppdatera.
för allt började på fredagen då jag åkte hem och umgicks med johan hela dagen. glass och mys vid vattnet med picknickfilten och lite ljuv musik. som på film. perfekt helt enkelt!
mot kvällskvisten tog vi med oss larre och åkte till bollnäs för att se teater. riktigt bra, fast att jag till en början inte förstod ett dugg! men när jag väl gjorde det så var den riktigt bra. esteterna på den skolan kan verkligen sjunga och agera. imponerad!

därefter kom lördagen och team hudik fanns på plats i borgarparken för lite teambuilding. grillning, lek och skratt i det fina vädret. men det bästa av allt var nog att vi dängde strands handbollsgrabbar i brännboll. sug på den ni! 

och efter det drog jag mig åter igen hem mot de käraste trakterna. det var dags för 50års kalas. och hejdundran vilka gamlingar att supa till! de kunde verkligen förtära alkohol.
men själv satt jag bakom ratten och plockade upp rästerna som hamnade på vägen efter en misslyckad cykeltur hem. två i diket och en punka. det är nästan så att dom är värre än oss yngre! haha.

hon satt tyst och sökte färger och motiv

tidigt på söndagen klev jag upp för att fota denna donna till ett skolarbete.
hur snygg är hon inte? eller vad säger ni? hjälp mig att välja en bild!


   



(oredigerade)
klicka för att förstora

ingen mår bra av att jämt sitta själv

magen står inte rättans till alltså. den krånglar, det har den gjort väldigt mycket på den senaste tiden. och idag fick jag dom där kramperna igen. och på det så fick jag huvudvärk. skulle nog tro att solen är skälet till huvudvärken, inte van den liksom. men snart blir jag! för helgen ska ju innehålla en hel del sol, så den ska jag ta till vara på!

imorgon är det fredag. och det innebär att jag, som vanligt, åker hem. och den här fredagen tänker jag se till att hitta på ngt. så efter skolan tar jag en fika med johan på ljusdal. sedan bär det av med pojken mot bollnäs för att kika på teater. perfekt!
och puss på johan som ville göra mig sällskap.

längtar ut i världen och bär en rastlös själ.

onsdag, det vill säga att vi är i mitten av skolveckan. två ynka dagar kvar tills helg. jag längtar.

riktig sommarhybris. jag sitter på ena sidan dumburken och på den andra sidan har jag evelina. hon skickar sommarlåtar i massor, så nu kan jag inte göra annat än att längta till den härliga sommaren. då man får lägga sig på bakgården i den skinande solen, trycka på en härlig skiva, ta sällskap av en tidning och äta en saftig vattenmelon. ja, det bara vattnas i munnen på mig. snart så, snart så..

när  jag ser på sommaren så kan jag bara inte låta bli att tänka på framtiden. jag vill ju liksom inte sluta på ica som många andra. det är inget fel på ica, men det är inte ett ställe jag vill tillbringa mitt förhoppningsvis långa liv på. jag vill ut på äventyr. tetsa lite för att se vad jag vill göra, vad jag är intresserad av. få lite i bagaget helt enkelt!
vad skulle passa mig? hmm..



flyttar ifrån tre års hem.

idag kom ännu en människa och kikade på lägenheten. frågvis som dom är kan jag inte ens svara på hälften. lite pinsamt att jag inte ens vet vart förrådet ligger efter tre år! det är till och med så att jag aldrig vart ner i tvättstugan. haha! men det värsta är ändå att jag inte förstått att jag snart flyttar härifrån, ifrån skolan och ifrån alla vänner. ja ifrån tre års hem. jag vill inte lämna ifrån mig håsta lyan till någon annan, den är ju min. mitt andra hem, liksom. det känns bara konstigt att säga att jag flyttar hem sista juni. allting har gått så fort!

det känns så bra när hjulen rullar

och så bloggar jag, igen. efter ett långt "uppehåll". det finns ju dom som försöker hålla lite koll på mig genom bloggen, tro det eller ej..
så tänkte att jag gör ett försök till att skriva om min så händelserika vardag! 

bra har jag iaf haft det för er som undrar. men något speciellt har väl inte hänt. jag har gjort det som jag alltid gör i stort sett. vart med josefin, vart med mathilda, spelat lite fotboll, festat lite, shoppat lite och sovit en hel del. ja, jag har gjort det man ska göra på ett lov helt enkelt. 

väl tillbaka i skolan idag tog jag tag i samtalet med andreas (samhälls läraren) som jag länge försökt att undvika. samhällsrapporten som jag för länge sedan gjorde skulle jag få svar på. och jag greja den. säg inte hur, men jag gjorde det. och lycklig är jag för det. så därför sitter jag här nu. med jordgubbar och hallon i massor, jag proppar i mig. jag firar med andra ord.

nu ringde telefonen, det blir karlbesök ikväll. johan och alexander gästar mig. tur är väl det eftersom jag somnade på tvdosan och lyckades radera alla kanaler på tvn häromdagen. och nej, jag är inte så dum så att jag inte sökt efter kanalerna efter det. så teknisk är jag, så det kan jag, men dom fanns inte kvar. men men, vad gör väl det en måndagkväll som denna då karlarna kommer till mig ;)

nitton bast, storflicka

bara så att ni vet är det fest för hela slanten ikväll trots att det tar emot lite sedan gårdagen. släkten kommer, vännerna kommer. ja, hela huset på krogvägen kommer att gunga!

usch, åren trummar på. nitton hela fyllda år!
imorgon äre väl jag som går haltandes med en rullator. stoppa tiden!

sötaste påskkärringen i stan

vi tog en runda i byn. min bussigne och jag.




team hudik - valbo

dags att ladda batterierna för att "kicka" lite arslen.
team hudik - valbo, 15.oo sparbankarena!

nu jävlar tar jag fram svartögonen.

viktoria deklarerar

vuxenpoäng när jag idag fick mitt första brev från skatteverket.
det var ett tungt besked. hela tre kronor måste jag betala tillbaka.
haha!

nanana vuxenpoäng.

humanfysiologi - avklarad

ytterliggare ett prov avklarat och jag känner mig faktiskt riktigt nöjd, för ovanlighetens skull!
tänk; inge mer humanfysiologiskit. aldrig mer ett nationellt prov i hela mitt liv. hurra, hurra.

ja, det värsta är över för den här gången och jag kan pusta ut och njuta av helgen!
 

svenska b, nationella - fyfan!

jag tror jag satt i en, om inte två timmar och försökte komma på vad jag skulle skriva om. försökte få till en bra början men det gick verkligen inte. idag var jag riktigt hjärndöd. usch! 
att sitta i en sal med pressen på sig, höra ljudet av andra skrivande pennor. folk blir klara och går därifrån, medan jag inte skrivit ett endaste ord.. känner ni stressen? det gjorde i alla fall jag idag. skulle lika gärna kunna lämna in ett blankt papper känns det som, för så illa var viktorias hjärnhalva idag. nej, fy!
skulle vilja stängt in mig i ett rum helt ensam och fått allt annat bortkopllat genom att trycka på en knapp. synd bara att ingen har uppfunnit det än.
ja, det jag försöker säga är att det gick kasst på nationella provet idag. kanske det värsta jag gjort.
fast det värsta jag gjort kanske blir morgondagens prov, om jag inte sätter mig ner för att försöka förstå den skiten nu?

jag längtar tills jag får helg och att min thailändare kommer hem. 

RSS 2.0