NÖJD TJEJ

solen har verkligen hittat hem. sprider värme och glädje åt folket, inte minst mig.
idag blev jag tillägnad en ledig dag som jag tog till vara på genom att umgås med mina kära. först blev det en lunch med brudarna. picke och petter kom och gjorde oss sällskap så vi fick träffa en ny liten prinsessa. livia. så fascinerande varelser! sedan bjöd kvällen på skönsång av järvsökören på postplan. aldrig har jag väl sett så mycket folk ute på ljusdal, på en och samma gång! en mysig och härlig stämmning. och, som avslutning på denna underbara onsdag tog jag, anna, tove och maya eget initiativ och satte på oss löpardojjorna, eftersom att dagens match blev inställd!
nöjd tjej.

HAVE A STORY TO BE TOLD

att stå på sig. att vara stark. 
jag kan känna hur jag växer.

LIVSNJUTARE


IT IS A BEAUTIFUL DAY

hej bloggen. ledsen för min frånvaro. tänker inte ens rabbla upp mina dåliga förklaringar till varför uppdateringen vart dålig. jag har levt livet de senaste dagarna bara!

DEN LÅNGA FREDAGEN

vi har samlat ihop oss. sitter i mathildas husvagn, på hennes gård. som förr, som dom små! ja, vi är som små barn dagen innan julafton. i stor förväntan om morgondagen. kära vänner, imorgon, imorgon. vi värmer bara upp!

TUPPHUD

tänk att jag är så stolt. jag rös, satt där med tupphud ett tag. 
min kära vän peter hade slutproduktion igår. det gick ju bara inte att missa! så jag tog med mig mathilda och mamma och satte kurs mot bollnäs. hade tänkt mig första parkett, så jag kunde se allt in i minsta detalj! men det var fullspäckat, proppfullt. likt en plånbok som inte går att stänga på grund av alla onödiga kvitton! jag fick inte se allt i detalj men när allt var slut kvittade platsen. jag hade sett honom. utveckling min vän. kurvan pekar rakt upp! vilken föreställning.
tack!

CHECK

fågeljävlarna fick allt se. tog varenda en och det kändes helt underbart! nu är nästa steg att få ner varenda jävel från skyn, så att alla andra blivande jägare skall slippa tampas med de där storskrakarna, krickorna, viggen och bläsänderna. ja, jägarexams teori - check!

PÅ VÄG

sitter på bussen. allt är som vanligt, som jag hade tänkt mig med andra ord! bara att göra det bästa av situationen. pust!

GENOM ELD


THE WAY IT IS

man blir rädd när något man har kär, sviker. något man hållt av tycks tappa intresse. du hittar mer fel än rätt. allt känns som en våffla som varken fick färg eller krisp i järnet? men det är väl nu du ska kämpa som dom säger. ta dig i kragen och hålla huvudet högt.

SHELFMACHINE - LA ROUX

haft två välbehövliga dagar i gävle. det hela började igår när jag nådde min destination. plockade jag upp min kära kusin och åkte till frisören. det är dags att inleda vägen mot ljusare tider. men den vägen är lång. det fick vi bevis på igår. men jag ger mig inte! sen tog jag tillfälle i akt att umgås lite med min kusse. hon och danne kokade ihop en grym middag. grillat! mycket uppskattat. och, efter det mös vi ner oss i soffan framför fotboll och bigbrother. sådan tisdag!
nu har jag precis landat i sängen. så efter en dag med brudarna på stan, bio och träning på det, har inte ögonen långt kvar till kolsvart mörker! därför säger en nöjd viktoria godnatt.

DESTINATION; GÄVLE

imorgon styr kosan mot gävle. skall ge håret en rejäl kur med självaste hannah ångman som aktör. blir det bra kanske jag delar med mig av en bild eller två. men om det inte händer, så vet ni varför! efter det så stannar jag kvar i staden över natten för att umgås och mysas lite med kusin. var ett tag sedan nu igen! och sedan på onsdag kommer mina brudar ner för att göra staden. 
f**king perfect!

DU ÄR DU

du kommer att ångra dig. du kommer att stå där en dag. med ångest. varför försöka vara en "look alike", när du kan vara dig, din egen verision av vad du egentligen är, hela livet?  du ödslar tid min vän. du förlorar på det. ingen annan! den enda perfekta är du. och perfekt är du när du kommit till rätta och hittat att du är du.


F**KING PERFECT


DET ÄR INGEN VANLIG DAG

upplyst, uppdukat och upplagt för familjemys var det när jag kom hem efter jobbet idag. familjen, plus morfar som hade hittat ner från norrlandsskogarna, hade bestämt sig för att fira min tjugioettårsdag en dag tidigare. inte mig emot! en helt underbar söndag med andra ord. god mat, gott sällskap, fina presenter och en hel del skratt och mycket värme. vad mer kan man begära på sin födelsedag?

RUBRIKSLÖS


HOPE OF TOMORROW

tidigare nämnt. vardagsmat kan i sådana tider vara som en hel måltid. med förrätt, varmrätt och efterrätt. till slut är du så mätt att det inte går i mer. men att lämna något kvar på tallriken vore ohyffsat. du får i dig allt! klumpen i magen står sig dagen ut. så när du går och lägger dig önskar du att morgondagen inte skall bjuda på någon mat.
du som annars älskar mat?

LITEN SKIT

går i motvind och inte ett enda tecken på att det kommer slå om.

OM DIG

jag kan känna hur smilebanden sagta drar på sig, hur de höjer sig till en annan nivå. jag kan le och pusta ut. jag är glad att jag har dig. du tycks förstå när ingen annan gör det. läs mellan raderna och inlägget handlar om dig. just dig. tack!

RSS 2.0