för vi har bara festen kvar !

jag säger som sara. festen kvar!
nu drar jag med bästa brudarna mot cypern. jag är laddad, så laddad! detta bådar gott.
adjöss kära vänner.


med handen på hjärtat

torsdag, näst sista dagen i skolan är avklarad. och faktum är att det börjar växa en stor, riktigt stor klump i magen.
jag har vart i skolan varje dag från 8oo till nästan 14oo den här veckan och inte på grund av att jag har haft lektioner. nej nej, frivilligt! har insett att jag kommer sakna den där jävla skolan. ja, det kan jag erkänna, med handen på hjärtat. jag kommer att sakna fanskapet, faktiskt. alla lärare, alla klasskompisar och mediadagarna..
samtidigt som det ska bli hur roligt som helst att ta studenten så är det minst lika jobbigt. att lämna allt. att måsta ändra på sin vardag.  jag är sjukt nervös för vuxenlivet alltså!



tjejen sköter sig.

jag blev helt paff när jag idag fick reda på att jag kommer att få högsta betyg i både mitt och evelinas projektarbete samt foto. det är ju inte så att jag lagt ner hela mitt liv i skolarbetet i år. nej, usch. jag har, som mamma skulle ha sagt, legat på latsidan i år. men jag har ju lyckats prestera i varje fall. åter igen - duktig tjej!

dm match var det idag. team hudik - strömsbruk. det blev en liten vinst med 15 - 0. inte speciellt roligt att spela sådana matcher. men det finns ju alltid höjdpunkter som gör dom minnesvärda. som idag. jag kan inte sluta skratta, jag ser det framför mig, om och om igen. det var ju så, att våran målis, självaste josefin halvarsson hade inte mycket att göra. så i slutet av andra halvlek kände vi att tjejen måste ju få röra lite på sig. så vi skickade upp henne på en hörna. och se på fan. vem om inte josefin dundrar in bollen? 
här har man spelat som utespelare hela året och inte lyckats måla. så kommer "the goalkeeper" själv och visar vart skåpet ska stå. haha! josefin halvarsson säger jag bara.

imorgon väntas ännu en rolig dag. ska först till skolan en sväng och knäppa studentkort.
sedan drar jag vidare hem för att besöka frisören (provuppsättning till balen. håller tummarna för att jag blir nöjd, vad gör jag annars?) efter det tänkte jag naffa åt mig pluggisen johan för att ta en fika.

han är grejen, värsta grymma grejen !

hör på stämman, hör på killen.
njut njut njut. jag gillare




det ligger i luften, någonting är pågång.

det är något speciellt med känslan att stå på läktaren som är proppad med folk, se bra lag spela fotboll samtidigt som solen lyser och höra hur folk jublar. det är något speciellt med känslan, det är något jag älskar. det är tamefan kärlek det!
som ni förstår så var min måndag helt perfekt med den avslutningen på dagen! det vägde över till det bättre efter ren chansning på religionsprovet som jag skrev på femton minuter idag. duktig tjej!
och log det gjorde jag ännu mer när mamma ringde och berättade om min lönespec. fan, ibland känns det som pengar är lösningen på allt! för, helt plötsligt så kände jag ingen som helst oro för att behöva vara snål i cypern. här ska det levas!

den här tiden, nästa vecka ..

.. då sitter jag på planet med brudarna och laddar för en hejdundrande vecka.
det är nu allting händer. det är nu det verkligen börjar. det är nu man ska ta vara på tiden!

måndag. jag ska åka till skolan en sväng. kryssa i lite frågos i det där jävla religionsprovet. och få mitt första ig till historien. sedan drar jag med fotbollsprofil till gävle och ser gefle - aik. perfekt måndag, perfekt perfekt!

ikväll spelar engmans kapell upp till dans

tänka sig - favoritbrudarna samlad för utgång. josefin, mathilda och kusin vitamin.
yes, jag är taggad. övertaggad? neje, nu kör vi brudar!

jag hade tänkt att smöra ..

.. och sagt hur mycket jag älskar dig.
men det vet du redan. för, smörar det är det enda du och jag gör. och med det här vill jag säga ..

josefin nordborg, grattis för fan!


jag har en till snygg kompis.

sista fotouppgiften klar, done, finito!
och jag är nöjd. för visst blev den snygg?



i'm in love with a fairytale

 ovanligt, för en gångs skull, tycker jag att rätt låt vann eurovision. jag diggar faktiskt det norska bidraget. diggidiggi.

men, min helg då? jag älskar att spendera helger i stockholm, speciellt när det är fint väder och man kan sitta ute och äta och bara mysa med gott sällskap. men, mer än en helg klarar jag tyvärr inte av att spendera i storstaden. jag är bara inte den människa som åker tunnelbana eller klarar av den stress och dramatik som där hörtill.
nej, då föredrar jag volvo och landet. hihi!
men trevligt hade jag som sagt. trots att det hände en hel del dramatik. lillhjärtat mitt fick vara med om en inte allt för rolig historia dagen innan jag kom. usch. tur att hon till sist hamnade i goda händer, vännen min.
utan lust att gå ut så tog vi en myskväll hemma med godis och wii spel. svettigt, men så roligt!

och josefin, nu räknar jag ner.
en ynka dag tills att du får rocka dansgolvet med mig !

hockeytrunken och jag vi är goda vänner

ja, då bär det snart av mot huvudstaden då. ska bara sova någon timme sedan tar jag min trogne vän, hockeytrunken, som jag jämt har med mig och drar. 

jag kommer nog att ha fullt upp med yrhönan mathilda, så vänta er inte några roliga inlägg på bloggen från min del i helgen. dock kan ni slå en pling på mobilen om ni är sugen. pusspuss

pluggis vickan ..

för en gångs skull. jag tog tag i pluggandet.
så nu är jag nästan klar med projektrapporten. vore skönt att stryka den från listan innan helgen så att jag kan kopla av att njuta helt av min vistelse i elstockholmo. därför ska jag sätta mig med det sista av den imorgon, för nu är klockan mycket. dags för pluggfian att sussa sött.

pusshej

monotoma kvinna.

som vanligt har jag inget roligt att skriva.
jag ska ta mig en kopp kaffe och en macka och sätta mig med pluggandet nu..

tomatröda ben, sexigt!

det skedde en liten olycka, eller jag var väl inte nog försiktig. så säg hej åt mina röda ben. några detaljer om min klantighet tänker jag inte dela med mig av! ledsen.

dagen för övrigt har vart riktigt bra. kom till skolan kl 12.oo, enda lektionen för dagen, och såklart fick jag höra att den var inställd! då tog jag mitt pick och pack och åkte ner mot stan där jag möttes upp av josefin som var i krokarna. nu är klockan snart läggdags och jag sitter och kikar på eurovision. ännu ett själ till att inte plugga.
jag som verkligen trodde att jag skulle få tid till det idag. eller tiden har jag ju haft, men inte utnyttjat den. så jag antar att jag åter igen kommer att få sitta dagen innan provet och råplugga. men det fungerar ju och det är väl huvudsaken? bara det att det blir en trist onsdag.
fast en sak ser jag fram emot imorgon. jag och evelina skall åka till västra skolan och träffa lågstadieflickor som är sugna på att börja lira fotboll. det kan bli inressant och roligt.

förresten så gratulerar vi mallan ballan idag. 19 år!


stockholm nästa!

mathildamathildamathilda

bokad biljett & bokad flicka.
min helg kommer bli perfekt!

och så börjar det om..

måndag, igen.
jag är så oerhört lättat, stolt på något vis. det är nämligen så att, idag tog jag och evelina tag i det sista. vi åkte till tryckeriet och klarställde matchprogramet. så på fredagens match kan ni köpa team hudiks matchprogram som jag och evelina har gjort som projektarbete. spännande att få se det tryckt på riktigt kvalitetspapper. men nöjd är vi i alla fall, att vi fick till det till slut! vi är ett bra team, jag och evelina. bra, bra måndag!

och ännu bättre måndag blev det när jag fick reda på att jag får besök av frida och mamma inatt.
men först - träning. morsning korsning!

fisk på kroken!

lyckad kväll igår vid aborrtjärn. dock lite kallt.
det var dock lite tråkigt att inte min mask och mitt metspö kom till användning. men den som spar han har. så vem vet, kanske tar en tur idag igen?
men grabbarna, stefan, emil och erik fiskade i alla fall medan vi brudar, jag, josefin och majsan fixade elden. och fiskar fick vi! stefan, storfiskarn själv fick två fiskar. och därmed fick vi lite mat i magen.
perfekt lördagkväll.

  


serieseger nr två.

så skönt att vi fixat sex pinnar på två matcher. viktigt!
detta ska såklart firas. jag tar min mask, mitt fiskespö och åker till vattnet. perfekt fiskekväll med perfekt sällskap.

team hudik - remsle

vi är laddade vi är tända.


fredagsmys med herrn och frun.

och så var ännu en vecka förbi. som bortblåst! det är nu tiden går fort, det är nu man ska hinna med allt. vilket inte jag gör. men mysstunderna hinner jag ju med, och det är väl huvudsaken. så myspys med min josefin och hennes stefan ikväll.

för övrigt så vi laddar för morgondagens match.
team hudik - remsele. 15.00 sparbankarena.

det börjar verkligen brinna i knutarna.

jag har hur mycket som helst kvar i skolan och det är inte ens tre veckor kvar. jag måste börja ta tag i skolarbetet nu, annars kommer jag inte att få min examen. vilken mardröm det skulle vara!
ska jag vara ärlig så har jag faktiskt drömt mardrömmar om just studenten. och den drömmen kommer tillbaka gång på gång. med samma sak varje gång.. 
jag står där, själv, utan blommor kring min hals och ser på alla andra som överbelastas med blommor. de skriker och jublar av glädje. de har sina närmaste där, släktingar, vänner. alla!
jag vet att morfar inte kommer att vara där på min stora dag, och ärligt så är det tungt. men eftersom min jämnåriga kusin nathalie tar studenten exakt samma dag fast i gävle så är det någon som får ge sig. den här gången var det jag. det tar emot. för vem vill inte ha sin morfar vid sin sida en sådan dag? men vi kan som sagt inte dela på honom den här gången. jag vill att alla ska vara där. 


jag gruvar mig..

jag har en snygg kompis !




vinst i seriepremiär, lalala !

lördag. det var dags för seriepremiär. och såklart hade en stor fjäril hittat hem till min mage. usch så nervös jag var! men det gick ju utomordentligt bra. kämparglöden fanns, så vi vände och vann matchen. vi är pågång! efter det tog vi en välförtjänad kväll i borgarparken med grillning, kubbspel och bollspel. hur mysigt som helst!
sedan åkte jag hem till kära ljusdal, hämtade upp johan och mathilda och for till alex. alla utom johan och jag gick ut, för vi är ordentliga. så, istället för att förtära alkohol och vara social på krogen så åkte vi till johan och "kika på film". och så sällskaplig som jag är somnade jag. men johan är van.

söndag. älska långa söndagar då man bara ligger framför tvn och gäser, fast man egentligen skulle behöva ta tag i sitt liv och göra något vettigt..


ingen som du kan få mig att le åt små saker.

kaos artad kväll. 
med er trivs jag som fisken i vattnet.


RSS 2.0