UPP OCH NER ÄR LIKA LÅNGT, MEN INTE LIKA LÄTT

har svårt att veta vad jag ska säga. rädd att det ska bli fel, eller kanske för känsligt. jag vill ju bara vara ditt bollplank, ditt stöd. 
det är hemskt att se en sådan stämningshöjare som du, dra sig tillbaka och bli så nedstämd. åter igen kvarstår frågan om vad som gör mest ont, att se sin vän bli sårad eller att själv bli sårad?

jag älskar dig.

RÖDSPRÄNGDA ÖGON

tror jag gått och blivit allergisk på senare dagar. gräs eller pollen, det kliar i ögonen så att jag vet inte vad. det är nästan så att det är värre än alla tusen myggbett som nu infinner sig på mina ben. ack, det är verkligen myggornas år i år!
idag som resterade dagar på denna vecka har och kommer det att bli hårda dagar på ica, det kan jag konstatera redan nu. för, att jobba där, sådana här soliga dagar är ingen höjdare. när man ser alla lättklädda och solbrända människor komma in för att handla strandlunchen. det enda en annan kan göra är att drömma sig bort, ut i solen och stranden. men där står man, inomhus, iklädd långbyxor och långärmad och nästan fryser. men, min dag i solen kommer den med.

MÅNGA SKULLE VARA FEGA OM DOM HADE MOD TILL DET

omtumlande dagar. gäller att hålla huvudet högt, och det tror jag att jag lyckats ganska bramed. jag har tänkt mycket på er. och, jag vet att ni är stark så att det här kommer att lösa sig.



VID DIN SIDA

kan inte göra så mycket mer än att finnas till. och det är exakt vad jag kommer att göra!
för dig, min bästa vän.. min kusin.

MIDSOMMAR I MOHED





















JOBBAR FÖR TVÅ DAGARS LEDIGHET


JAG BEGÄR INGENTING, MEN JAG VILL HA ALLT

sitter vid datorn, i väntan på massage. känns som det kan vara välbehövlig nu. match igår, match idag. vinst igår, vinst idag. vi har då jävlarannamma slitit! nu är vi värd midsommar helgen. helgen som börjar redan imorgon efter jobbet. för då tar jag med mig mathilda mot mohed och campar med familjen embretsen. kontaktbar är jag på telefonen. men, annars är jag hemma på söndag!

jag tror på den här midsommaren.

DET BÄSTA SÄTTET ATT SPARA TID ÄR ATT ANVÄNDA DEN

nästan nyss hemkommen från morfar. jag älskar hans ställe. lite avsides, lugnt och fridfullt. jag trist där!
som jag tidigare berättat åkte jag upp dit för att hjälpa honom med gräsklippningen. han är ju lite ofärdig i ett av sina knän stackarn, så det var ju det minsta jag kunde göra för honom! förrutom knä, så är vårat goa skogstroll däruppe i norrberg samma gamla man. varmhjärtad och omtänksam. 

lyckligt lottad, med en morfar som honom.

GÖR ALDRIG INGENTING

men det är kanske just vad jag tänker göra. för när jag gör något, då får jag en känga för tillfället eller situationen. bäst att inget göra. jag skiter i det. it takes two.

TÄNK FEL OM DU VILL, MEN TÄNK SJÄLV

ledig dag imorgon. så jag glider upp emot bergen och morfar i norrberg. skall hjälpa honom med veden och klippa lite gräs. sedan åker jag hem i förhoppningar om att vädret skall bära och tiden räcka till, så att vi kan ta en fisketur, jag, josefin och stefan. efter det laddar jag batteriena på nytt, dags för match igen och iggesund står för motståndet. 

jag längtar till helgen förresten. campa är inte något jag provar på så ofta så jag ser fram emot det. husvagn, familjen embretsen och visst hörde jag talas om en champagne frukost?

100 ÅRS FEST

ja, snacka om att det var ett riktigt pådrag i färila igår. fyra killar från byn fyllde 25 år, tomas, håkan, jon och mikael. drygt hundra personer under middagen, sen fick folket ramla in. så igår var det full fart på färila parken! bugar och bockar för gårdagen. tack pojkar!
vaknade upp imorse, relativt pigg, drog på mig ica kläderna och for till jobbet. 20.00 och jobbet var avklarat drog jag på mig fotbollsdojjorna för att träna lite. och nu sitter jag här, otrött. men bäst att man lägger sig, för imorgon är det ju ändå början på flera veckor av arbete. nonstop! ja, ska nästan bli skönt att bli lite sysselsatt om dagarna.

ICA KLÄDERNA PÅ

ja, nu sitter jag redo för jobbet. 1100-20.00. sedan tror jag att vi tar oss en löprunda och därefter dansar vi in helgen. imorgon är det ju 100 års fest, något som jag tror starkt på. massa olika människor, trubadur och så klart lite av starksaften. hoppas på att gudarna kan ge oss lite sol och friska vindar. men, annars så blir det ju vad man gör det till!

DET REGNAR KÖTTBULLAR

så hette en av filmerna som josefin nordborg igår skulle hyra. men det bev tyvärr inte den denna gång. istället blev det UPP, riktigt rolig film faktiskt. och så belev det självklart den nyaste wallander, indrivaren. ja det var igår det. postenkurs, löpning och film. 
idag står sundsvall med några av mina favoriter på schemat, plus match. så önska mig lycka till så hörs vi snart igen!

MOTHER LOVE

ger smakprov på en låt som justin timberlake och andy sanberg lyckats grymt bra med, enligt mig.


FOTBOLLS VM

sextioårsfest, inte allt fy skam. utsökt mat, trevligt folk och sist men inte minst heliumbalongerna som kan få sammanfatta den perfekta helgen. tack och bock johan och elisabeth.

vm står på tapeten ganska så ofta om dagarna nu. för att nämna, så räddar fotbolls vm mitt liv just nu. sysselsätter mina dagar ganska så bra! har precis sett brasilien - nordkorea, inte så oväntad seger till brasilien. nu är det dock dags att gå till sängs. imorgon väntar postenutbildning med ica folket i järvsö. 9.00 -16.00. sedan tror jag faktiskt att jag ska städa och dona lite här hemma.

V M


UPPE MED TUPPEN

det var studenternas esse igår. och att det var fartfyllt i ljusdal denna afton kunde väl ingen ha gått miste om?
jag var i alla fall hos josefin på studentbjudning. helt underbar stämning med trevligt folk. dragspel och gitarr lir från dom som kan och lite mindre skön allsång till det. men jag njöt. det gör jag än.
idag fortsätter det, i stockholm. sextioårsfest med ballongtema. min kusin och hans fru fyller trettio. så det blir nog minst lika mycket ståhej ikväll.

tack och hej.

RUTIGT


STUDENTTIDER

har inga rullgardiner eller persienner att dra ner för fönstren till mitt rum. nej allt det ljusa är inne hos mig, med mig. så jag antar att jag blir vaken tills att ljuset lagt sig. bara för att jag för en gångs skull ville lägga mig i tid. skulle kanske vart med alla andra som är ute och roar sig. studenttider! 


LITE STARKARE

vi tog i så att musklerna nästan sprack. ja, jag talar om bodypump passet igår. dock har jag ingen träningsvärk. men jag känner mig betydligt mycket starkare!
annars har jag väl inte gjort något vettigt idag heller. jobbledig. så, tur är väl att jag har bror hemma som bråkar på mig på mornarna, annars skulle jag väl inte ta mig upp om dagarna. har inte alls vart rastlös idag! nej, jag kom bara på att jag skulle vika en papperssvan ändå. haha. usch, går bara och strosar runt i hemmet om dagarna, i hopp om att klockan skall ticka lite fortare så att jag får åka iväg på träning.

ORIGAMI


MY FRIEND


SHE WEARS HIGH HEELS WHEN SHE EXERCISES

gårdagen var något riktigt saftigt att bita i. först balen med alla dessa vackra varelser. fick riktiga flachbacks. men jag har haft mitt lilla roliga så nu fick jag äran att vara med och se min bästa väns vackra utstrålning i ett snyggt fodral.
på kvällen blev det riktigt trädgårdsmys med familjerna runt om i byn. en grillbit, en kall, lek och en massa skratt. tack och bock för den helgen!

PROM









COFFEE AT MIDNIGHT

det sista kaffet för idag är upp drucket och jag tänker strax lägga mig ner för att lägga locken på för idag. imorgon väntar en definitivt mycket bättre dag. tänker ta med mig mathilda efter jobbet, i riktning mot järvsö för att mingla bland alla vackra balmänniskor. bland annat en av mina favoriter josefin!
sen, till kvällen är tältet är rest, stolarna och borden står på sin plats. bara folket som fattas för morgondagens vårfest. korskrogens alldeles egna.

I'M HAPPY TO KNOW YOU


WELL, SHE WANTS TO BE THE QUEEN

sundsvall gav mig en ny bäddad säng, ännu en garderob och en massa glitter och glamour. 

om det hade hänt något läsvärt, då hade jag definitivt delat med mig. men, ja känner på mig att de kommande veckorna kommer att bli speckat med en massa. vårfest, bal samt student och sedan stockholm på det. håll utkik, för roligare uppdateringar lovas.


RSS 2.0