09.11.29

bästa pappa fyllde år igår.
gogubben börjar bli gammal.

09.11.29

barcelona fc. han kanske gjorde målet. zlatan. men tacka messi. vilken stjärna. världsstjärna för fan! 

dag för dag fylls det på. trodde det fanns något slags stopp. men, man slutar aldrig att förvånas. jag är bara så less att få höra allt från andra. jag verkar inte existera. och det, det är vad som gör mig besviken. om och om igen.

09.11.27

vilken kväll. jag kan verkligen se hur jag sitter där. med samma gamla leende på läpparna och ler åt de små sakerna. det var en typisk fredag, hemma i gamla kära färila. jag och grabbarna, på en typisk färilafest. en, två eller tre kalla, tvspel och en hel del skratt. det är de kvällarna som uppskattas. det är sådana kvällar man kommer att minnas. tacka vet jag färila.

haha. nu har vi gett dom något nytt att prata om. det börjar tisslas och tasslas bakom ryggen på en, på engång. och vi bara skrattar åt det.

09.11.27

och igår fick jag ett glädjande samtal. han kommer kanske hem ikväll. johan. så han är uppaxad av mig, så ni skulle bara våga!

09.11.27

olycksdrabbad dag på jobbet igår. ja, jag lyckades nog med allt, utom det jag skulle lyckas med. jag gav mig själv mer jobb än vad jag behövde, helt enkelt. som om jag behövde det! men, jag hann göra klart för kärringgympan.

ikväll blir det middag med inte någon mindre än jonas. riktigt fredagmys.


09.11.25

tagit flunssprutan idag iaf. var därför jag åkte hem från natta. för hade jag inte tagit sprutan. ja, då hade det blivit hus i helvete, och jag hade åkt ut med huvudet före kan jag lova. för jag har ju en mamma som heter agneta mårtensson. och hon säger. om du inte är nog självisk kan du väl iaf tänka på andra, och ta den!
själv tror jag nog mer på att jag dör av sprutan än av flunsan. men, jag har nog kanske sett för mycket på film.

09.11.25


det hettar till på dansgolvet. jag älskar det här numret.

09.11.25

nyss kommit hem från bollnäs. vart och kika på min danskung, peter. som tillsammans med sin klass hade satt ihop en kväll, full av musik och teaterinslag för att skaffa pengar till skolresa. och jag måste säga, jag älskar att se honom i rampljuset. det lyser, han lyser. jag är fytusan stolt. jag ger smakprov i nästa inlägg.

09.11.25

calle kristiansson. fyfan, jag ryser. tupphud, hörreni!


09.11.24

hon ligger på tutan och brummar förbi. kusin vitamin.
o6.3o, och vi infinner oss på dagny´s. vi skruvar på radion och sjunger en trudilutt. det är en ljuv stämma. så ljuv att grannarna kommer in med en italienare, som frågar om vi är årets sökande till america got talent? haha. vi har det i blodet.
efter den hårda audititonen på cafe dagny´s satsade vi på en powernap. en behövlig sådan. för det var nämligen dags för bio, the new moon.

och nu sitter jag här, 23.5o, och ska strax skeda. powernapen börjar gå ur. och det enda jag vill säga, är att jag hatar att vänta på uppföljare. jag vill se det lyckliga slutet på momangen. typiskt. den lilla flickan som hatar sagorna med dåliga slut. men, vi har väl alla någon gång sett oss i det lyckliga slutet. ja, jag kan väl inte göra annat, än att vänta på mitt lyckliga slut.

09.11.23

"Älskar dig viktoria, så du vet.
Du är en av väldigt få som jag håller av.
Glöm inte det."

j.

09.11.23

hos min andra halva. ja, nu trivs jag.
imorgon väntar jobb på dagny´s och bio på kvällen.

09.11.22

magnifikt är nog det rätta ordet för gårdagens bravader.
han är min danskung. fy fan. jag fick mig en riktig sväng om.

09.11.22


09.11.20

vinkade nyss hejdå åt flickorna. hoppas det inte tar allt för lång tid till nästa återförening.

nu snörar jag på mig dojjorna och sticker ut och springer i spåret. sen, ikväll sägs det att mor ska laga finmiddag åt mig och bror, så bäst jag håller mig inne tills dess. sen bär det nog av mot riktig fredagsmys.

09.11.20


09.11.19

tandställning av. fyfan vad jag ler.
jag skall inte säga såhär, egentligen. men det är nästan så att jag saknar skrotet. det är ju fullkomligt lent i käfften.

förrutom det, så kan jag säga att dagen blev högt klassad. en lång fika med hudik jäntorna. usch, jag saknar dom. tur att vi testar på fikat i ljusdal imorgon. hela gänget. puss på det.

nu, ska jag på kärringgympa. eller som stefan hade sagt. "stå och slänga med lökarna till musik."

09.11.18

sitter vaken oo.22. har åter igen lagt på luren till johan. han tyckte att jag var lika som att prata till en vägg. så det var rättare sagt han som la på. snäll tjej.

09.11.18

sjukt snygg. den skulle ju inte sitta fel. ÅH!
men ack. det tar emot. men jag ska inte.


09.11.18

efter besöket på reseshoppen idag känner jag att motivationen är på topp. här skall det sparas pengar. här skall det snålas. fy fan. det bara kryper i kroppen på mig. 


09.11.17

la nyss på luren till johan. han ville höra en godnattsång, men han fick nöja sig med bara min röst. så nu somna han sött. jag ska väl göra detsamma. fast först ska jag se big brother. sen kan jag lägga mig för att sussa sött.

och vet ni? jag är ganska så kass på att tvätta. det har jag sagt förr. men efter idag är det bara att inse att jag kan verkligen inget om just tvättandet. jag skulle färga ett par byxor. från ljus till svart. men det stod en tvättspråk som jag verkligen inte förstod mig på, så jag bad mamma om hjälp. och tro mig. hade jag gjort det själv, hade jag inte gjort som henne. vilket innebär att jag skulle ha gjort fel. eftersom resultatet blev bra. riktigt bra. så, tur att jag har henne. så att hon någon dag skall kunna lära sin tröga dotter att förstå det där med tvättandet.

men, imorgon är ännu en ledig dag. så jag och mathilda ska besöka reseshoppen och luska lite i våran planerade resa till australien.

09.11.17

allting var självklart. jag hade en dröm. en dröm, som för en dag fick
bli min verklighet. en dag, en enda dag. för bra för att vara sant...


09.11.17

det är min lediga dag. och jag utnyttjat den maximalt.
...sovit bort halva.  
men nu laddar jag hem oth för fullt. så ska inta soffplatsen lite senare och se det senaste avsnittet av den bästa serien som finns. under tiden den laddar beger jag mig ut på en promenad, ut i det dystra och urtråkiga vädret. dock med nytankad musik på mp3, härlans!
sen ska jag vara en duktig flicka och städa lite här hemma. faktiskt, tro det eller ej så tycker jag att städning kan vara roligt. då man gör det av egen vilja och inte för att någon ha sagt åt en att göra det. hihi.

09.11.16

jag hade evelina här hela dagen igår. det blir ju inte lika ofta vi umgås nu, som förr. så det finns en hel del att ta igen när vi ses. och det tyckte jag att vi gjorde bra. usch, jag får flashbacks. saknar evelina och hudiksvall för mycket. men jag bor ju där jag bor. i korskrogen.
konstigt nog, när jag tänker efter. jag var jätte hemkär när jag bodde i hudiksvall. åkte hem vid första bästa tillfälle nästan. och nu är hudiksvall stället jag saknar. typiskt. efterklok..

fick nyligen ett mindre roligt samtal. det kära besöket som jag skulle göra imorgon blir inte av. eller jo, det blir det. men inte förrän på torsdag. typiskt egentligen. men mungiporna ändrar inte riktning för det. fy fan. det är nära nu.

09.11.16

jag svarade i telefon. jag sa exakt som det var. 
han hade frågor. jag hade inga svar. haha!

09.11.15


pussen ledde till det ena, som ledde till det andra.

inte alls så att vi hade tråkigt inte. nej, såhär ser alla våra dagar ut.

09.11.15

jag ska ge er något att suga på. något ni kan smaska på länge. 
fan, det är repeatknappen som gäller. thriving ivory - twilight


09.11.15

jag är hyffsat nöjd över gårdagen. jobbade som sagt hela dagen. sedan tog jag med mig glöggen, pepparkaksburken och möggelosten och for till josefin. där satt vi och myste med tända ljus och lite kortspel. jag, mathilda och josefin. med andra ord. en perfekt lördag. dock blev den inte så sen. för imorse klev jag upp för jobb, åter igen. 

fick nyligen ett samtal från stadsflickan evelina. hon kommer och gästar mig. tusan, den här helgen kommer bli en av de bättre.

you treat me just like another stranger

kärleksbrevet lever vidare. det där kan dom leva länge på.
..gubbretstickorna på jobbet väntar på uppföljaren. 

hemkommen från jobbet tog jag den vanliga springrundan. härnäst väntar trevligt sällskap, hockey, condis och mys. sen lägger jag mig för att ladda batterierna till morgondagen. det är nämligen så att jag och mathilda skall spendera hela våran lördag på jobbet. 8.oo - 2o.oo. fyfan.. ja, fyfan vad med pengar jag kommer att få. lätt värt!

och telefonen bara ringer och ringer

vad säger man till dem som har frågor, när man själv inte har svar? det får fortsätta ringa..

och annars? ja, som jag sagt tidigare. jag lever på svininfluensan. hur jag kan säga det förstår jag inte. på gott och ont. men svininfluensan är bra. för mig. sjuka svin = jobb åt mig.  

show me what it looks like




vänortsvägen 4, våning 2, trappa vänster.

magkänslan är det bästa tecknet. den vet när man hittat rätt. jag hade hittat rätt, det är vad den säger mig idag. jag hade hittat in så bra. jag hade hittat något så bra. något så bra, att jag inte kunnat se det förrän idag. jag saknar allt.
vänortsvägen 4, våning 2, trappa vänster. den rosa toaletten. den gnekiga sängen, med rum för de flesta. garderoberna med all den oordning som jag ville ha. och skorna på hatthyllan.
det var den bästa tiden i mitt liv.







plötsligt står jag i en levande orkan.

o.b.s. på lördag är dellan girls back in business.


plötsligt står jag i en levande orkan

tänk för att det går bara bättre och bättre.. tankarna har en tendens att flöda iväg åt annat håll nu. de börjar släppa lite på tyglarna nu. så, snart galopperar jag iväg.

och annars. ja, snön är här. till och med så att den stannar någon timme på marken. så gott folk. vintern är nära, det kan vi konstatera.

falling in love is the most powerful thing. thats why falling out of love hurts like hell.



att sväva iväg för en stund



en obehaglig distans

klumpen i halsen. ni vet, det är så nära att brista. man håller tillbaka.
faan. jag älskar det ju så mkt.

se sanningen. ditt misslyckande.

RSS 2.0