MORSDAG

du vill vara överallt. inte missa ett ögonblick av mitt eller fredriks liv. och trots många bollar i luften lyckas du vara med. du ställer upp på alla sätt och vis. ibland kanske du känner att du inte räcker till. men för oss är du tillräckligt och lite mer därtill! vi älskar dig mamma.

dagen till ära visade vi mor vår uppskattning och kärlek med en fin middag, presenter och såklart hennes favoritblommor så här års! plockade med massa kärlek.


LÖRDAG

första segern för i år. riktig kämparinsats. tre pinnar. grymt brudar!


FREDAG




JAG LEKER JÄGARE

har lekt jägare de senaste dagarna så jag är alldeles blåslagen. blåmärkena är ett tecken på att mer träning krävs! men det lönar sig. för i början flög duvorna hejvilt över vallen och självdog när dom träffade marken. men nu tar jag dom innan marken hinner göra det. framsteg..

OLLE HEDBERG - WONDERFUL

Olle Hedberg – Wonderful

förstod att när det väl skulle komma, så skulle det komma något riktigt. något rejält. jag ger er självaste olle hedbergs nya singel.

LIVET

livet är fräckt, jävligt, hårt, irriterande, orättvist, tråkigt, hemskt och obegripligt. samtidigt som det kan vara motsatsen. men, vi lever på ett skör tråd. det har vi fått bevisat. så ta vara på varenda sekund. för vår värld är inte rättvis! plötsligt skakas hela världen om och stannar för ett tag. men bara för ett tag.
imorgon är en ny dag. och vi kan inte göra det gjorda, ogjort. men vi kan leva för att göra det ogjorda gjort. lev och älska. älska och lev.

LIVSKVALITE

hemmapremiären blev en förlust. men vi visar mer och mer att vi kan! så vi ger inte upp. nya tag nästa helg då frösö står för motståndet. 
ikväll, efter vår tappra insats förtjänade vi att bli ompysslade. och det var exakt vad vi blev. bortskämda! ja, hela laget satte kurs mot simhallen i färila för spamys. eller rättare sagt aufgus. kan inte förklaras, måste upplevas. ren i kropp och själ! tack för kvällen mina vänner.

THE UGLY TRUTH

sanningen kommer ifatt dig. knackar dig på axeln.
frågan är bara, när vänder du dig om och välkomnar den?

MAGNUSVICKAN VICKANMAGNUS

alltid lika kärt och glatt. vilken energiknippe. glädjespridaren nr 1.


SERIEPREMIÄR

håret kan slänga sig i väggen. för, imorgon åker jag till vemdalen för en helg med dom bästa. men innan det skall vi ta oss ann utmaningen och se till att få en bra början på något nytt. division två - seriepremiär!

GULT ÄR FULT

den största, fetaste och gulaste kycklingen jag vet har kläckt ett ägg över mitt huve. jag är gul/ orange. och jag hatar det! jag visste att vägen till blont var lång. men jag känner mig fan inte snygg, inte på en fläck. antar att det bara kan bli bättre. processen fortsätter...

RSS 2.0