ONSDAG

och imorgon är det torsdag vilket innebär att jag ska halvtidbedömas på äldreboendet som jag är på nu. brukar inte alls vara nervös inför sådant. men nu är jag tusan det. undra varför...

VIKTORIADAGEN

jag är bortskämd, det vet jag. tror att jag har sagt det förrut. men jag skulle hellre vilja uttrycka det som så, att det är mamma och pappa som skämmer bort mig. för det är inte så att jag "böner och ber" om saker och ting. utan av någon anledning (världens finaste föräldrar) så får jag en massa saker av dom. som idag..

jag har namnsdag idag. viktoria är mitt namn. och i min familj är just namnsdagar en ganska stor grej. vet inte varför. det har hängt med från mammas släkt tror jag.  
så, idag när jag kom hem från praktiken serverades en av mina favoriträtter och därefter stod ett fint paket framför mina ögon. jag fick starten på servisen som jag så gärna vill ha. så fruktansvärt fin!
 

LÖRDAG

lördagskvällen är här. mysbyxorna är slängd i tvättkorgen, korken på vinflaskan rök för tio minuter sedan och sällskapet är fullbordat.

ikväll lyxar vi till det på kicksaloon med god mat och fin dricka. sen blir det efterbubbel jos hannah. tacka vet jag lördagar!


VÅREN KNACKAR PÅ

tänka sig vilka känslor som blommar upp med denna årstid. du härliga tid.


FREDAG

bänkad hemma hos mor och far ikväll. första praktikveckan på det nya stället har tagit kål på mig, riktig soffpotatis.

lärorik vecka. det är under praktiken man lär och det är under praktiken man känner att man gjort rätt val av utbildning. ett och ett halv år kvar, sen så!


RSS 2.0