THE ONE YOU LOVE IS CLOSER THAN YOU THINK


-

NÄR JAG HÖR NÅGON SUCKA "LIVET ÄR HÅRT", HAR JAG ALLTID LUST ATT TILLÄGGA "JÄMFÖRT MED VAD?".

MONKIBOY

tog med mig jonkeboy till sundsvall idag för att bränna upp lite av lönen. det kändes bra, som alltid!
kanske inte att det kändes lika bra för johan, som till slut fick se sig själv som en slav med alla mina kassar kring halsen. men han var tapper och tog sig genom dagen med bravur! kanske med ett skavsår mer, men det tyckte han att det var värt. tack för sällskapet monkiboy!

HAHA


hälsinglands bidrag av maria montazami. johanna karlsson. jag skrattar fortfarande.


I'D RATHER FIGHT WITH YOU, THAN MAKE LOVE WITH ANYONE ELSE


START ME UP


HEART


EVELINA HAGSTRÖM

behöver bara träffa människan i några minuter tills jag inser hur mycket jag saknar hudiksvall, och framför allt henne. 
det var någon månad sedan sist, vilket är på tok för länge för några som brukade ses dagligen förr. men när vi träffas då är det alltid som det var igår. samma trygghet. och samma gamla jänta, med den alltid så unika fantasin och dåliga humorn, som en annan. klippt och skuren! 


HUDIKSVALL

trist att behöva säga det igen. men ännu en gång var det länge sedan sist. därför besöker jag mina gamla hemtrakter och en av mina käraste vänner. evelina hagström.
som jag längtat! nästa station hudiksvall, hudiksvall.

DE TRE VÄNNERNA

här ligger jag. framför tvn, i soffan, på en gata i ljusdal jag inte kan komma ihåg namnet på. tre utslagna tjejer har slagit sig ner i soffan och kan inte ta sig vidare till sängen. illa! om vi inte klarar det här, hur ska vi då lyckas trolla bort muffinstoppen? fortsättning följer...

YOU


KAN MAN KÄNNA EN PERSON FÖR VÄL?



SÅLD PÅ SMYCKEN


REMIND YOURSELF


FÅR INTE SOMNA

ledig dag imorgon och jag har en lång att-göra-lista som jag inte får somna ifrån. vilket kan bli svårt. för det har blivit mer sovande än levande för mig på den senaste tiden. men, uppe med tuppen skall jag vara för att besöka frisören, hannah! sen tänkte jag nalla henne för en lunch. och efter det har jag soltid (så jag har chansen att utnyttja en liten tupplur där). därefter bär det av hemåt för att plugga jägarexamen i några timmar. för att jag sedan skall kunna hänga med på lektionen som sedan kommer att äga resten av min kväll.

HACCP

idag satt jag vid skolbänken igen. penna och papper. träsmak i baken och med spring i benen. det kändes i alla fall som skolan.. men det var bara en utbildning genom jobbet. 
jag vet inte vad det är som lockar. pennan som går stup i kvarten och gör så att jag får kramp i handen? eller den där utomordentligt, härliga, träsmaken i baken? nej, jag kan inte sätta fingret på vad det är! jag vet bara att jag vill börja plugga. till sjuksköterska och sedan vidareutbilda mig till ambulanssjukvårdare. för jag tror att den där krampande handen och ömmande baken försvinner om man får göra något som man verkligen vill? det är i alla fall vad jag tror och hoppas på!

SIMPLY


HÅR

har ju gått och blivit röding på senaste tiden. trivs väldigt bra. vilket är en ovanlighet vad det gäller mig och förändringar. har dock den senaste tiden gått och känt efter väldigt mycket. och nu har jag kommit i underfund med att den röda känns lite för mörk. så nu sitter jag och klickar på nätet och letar efter en ljusare variant. men, det där med att klicka är inte bra för mig. för nu har jag gått och blivit ännu veligare. en ljusare variant av det röda eller den där halvmörka/rostiga hårfärgen? den är ju sjuktsnygg! men då ska man passa i den. och sen.. ljust, blont. har och kommer alltid att vara som en magnet för mig.  jag skulle ju bli klokare, inte osäkrare!


ARE WE HUMAN ?

in kommer en massa människor. på bår. de skriker av smärta, gråter av oro. blodet rinner längst med deras kroppar andra har förlorat medvetandet och ligger helt stilla. vad hade kunnat orsaka detta kaos? ditt jobb är att koppla bort. du är läkare. men om du fick reda på att mannen på ditt operationsbord var mannen bakom alla dessa människors smärta. skulle du då kunna koppla bort?

ALBERT ENGSTRÖM

DET ÄR FÖR VÄL ATT LÖGNEN FINNS -
FÖR TÄNK OM ALLT MAN HÖRDE VAR SANT!

?

VARFÖR SKA JAG ALLTID HA SÅDAN STORARTAD OCH POSITIV TANKE OM OSS MÄNNISKOR? VI LEVER JU ÄNDÅ ALDRIG UPP TILL DEN!

LAT LAT LAT

jag har vart helt slut. knappt tagit mig ur sängen. kan inte förstå vad som hänt med mig. orken. vart är orken? tänker i alla fall ta tag i det imorgon. och inte idag. för idag tänker jag fortsätta på det som jag påbörjat. att vara lat.

LÖRDAG


SKA GE MIG FAN PÅ DET HÄR


BRA BÖRJAN PÅ DET NYA ÅRET - BRYTET NYÅRSLÖFTE!




SISTA DAGEN PÅ 2010



stod i valet och kvalet om att spendera nyår i vemdalen eller här hemma väldigt länge. men något lockade mer att stanna hemma. så jag bjöd hem några av mina käraste. fixade tre rätters, spelade spel tills vi nästan slet varandra i stycken, skålade och mådde utomordentligt bra helt enkelt. sedan gick kvällen och blev till natt och in stormade ett rejält gäng i hopp om efterfest. och som självaste tomten så anordnade jag såklart så att deras önskan gick uppfyllelse. last man standing, or last woman standing? - 06.30.
hujedamig vilket drag. vi gör om det igen.. nästa år!

RSS 2.0