TORSDAGMORGON

vaknade lagomt i tid med att solen började titta fram. tog på mig promenadskorna och gav mig ut på en tur runt gävlestrand. vackert. 
nu har jag laddat upp med en rejäl frukost för att sedan krypa under filten och mysa till filmen moneyball, som jag tror är en höjdare då den är verklighetsbaserad. och jag älskar ju verklighetsbaserade filmer!

image description

FINMIDDAG & HOCKEY

johanna och rikard kom till mitt ställe igår kväll. vi hade handlat för att koka ihop en finmiddag. smördegsinbakade kycklingfiler med soltorkade tomater, brieost och basilika. en riktig höjdare! sen intog vi soffan för att se brynäs vinna mot färjestad i den andra omgången av semifinalerna. ja, det är riktigt fina matcher det bjuds på nu i slutet. riktiga kämparinsatser. fy tusan! 

image description

GODIS FÖR ÖRONEN


EN TROGEN VÄN

det var inte förrän jag träffade dig, efter en lång tids frånvaro, som jag insåg hur mycket jag saknat dig. du är underbar min vän!



FINA DAG

två veckor sedan jag var aktiv här. dåligt av mig. 
det har inte hänt så mycket. det har gått och blivit vår. så känslorna sprudlar och tillvaron är tipp topp.
idag är det tisdag. jag och johanna har gjort klart den sista uppgiften av moment ett. så nu tar vi ledigt i veckan och firar allt med en shoppingdag i huvudstaden på fredag. vårgarderoben skall uppdateras!

ONSDAG

lillkussen ligger bredvid. hon gör mig sällskap här i lägenheten ibland. det gillar jag!
ikväll har det vart fullt hus här på s.stapeltorgsgatan igen. natta och jag kokade ihop vår speciallite - kyckling, broccoli och ädelostpaj. sedan bänkade vi oss i soffan framför tvn. och där fastnade vi resten av kvällen. smed lite planer för sommaren, pratade tok och pluggade en smula. lite senare ramlade både hannah, filip och andrea in. mysig kväll!

imorgon intar vi läkerolen igen. jag, bror, lars, natta, johanna och rikard skall göra det vi kan för att heja fram vårat gävlelag till ännu en seger. därefter drar jag mig hemåt med grabbarna. en sundsvallstripp med min kära vän mathilda väntar. sedan tänker jag stå på sidan och heja fram mitt ljusdal till en cupseger. för något inhopp lär det inte bli, med den här fotjäveln.

VIKTORIADAGEN

tack för alla fina gratulationer på viktoriadagen. i våran familj har det blivit ngt stort av något så litet som ens namnsdag. men det är fint. en riktig familjetradition!

SOULMATE


MYSDAGEN

precis sagt adjö till en hel drös av kärt folk. det har vart filmtime i mitt ställe. ja, fick till och med påhälsning av bror. han måste sakna mig på tok för mycket! mamma hade dessutom skickat med honom en efterrätt i världsklass. ja, man kan väl konstatera att jag är bortskämd, eller så kan man väl säga att jag har världens bästa mamma.
ska skjutsa ut bror till gävlebro om någon timme, så bäst man kryper till kojs!

förresten. jag och johanna var till läkerolen för att se vårt älskade brynäs kamma hem första kvartsfinalen idag! härlig vinst. härlig stämmning. härligt brynäs.

 


LÖRDAG

som vanligt vaknade jag hungrig! så, jag laddade upp med riktig frukost. ja, den mest njutbara måltiden på hela dagen! så nu orkar man nog med ännu en dag i kryckornas sällskap.
ska iväg och kika lite fotboll på eftermiddagen. sedan blir det matlagning och spelkväll med gänget. älskade lediga lördag!

 

 


FREDAG

i väntan på att jag ska få besöka doktorn tänkte jag att jag kunde blogga. det hände alltså en olycka, ovanligt nog, på fotbollsträningen igår. allting fick så fort, så jag kan inte säga riktigt vad som hände. men foten fick ta stryk. är antagligen en stukning eller så. men eftersom jag inte kan stödja mig på den måste jag hälsa på farbror doktorn för att få tillbaka mina bästa vänner - kryckan och kryckan! trevlig helg på er alla.


OTURSFLICKAN

inte meningen att jag ska få lyckas. nu ligger man här, IGEN, med en bamsefot, smörjd och inlindad. det är väl bara inte meningen! vad har jag gjort han däruppe? man börjar ju undra..


VÅRGODIS


TILLBAKA I STADEN

är tillbaka i staden. det är vackert här. solen skiner om dagarna så den dagliga promenaden blir ovanligt njutbar! till och med så att den morgontrötte vill stiga upp för att inte gå miste om de soliga morgontimmarna.ja, jag älskar våren, trots att den är tidig!
skolan är även den igång igen. och det känns bra! trögstartat, men snart är vi i full rullning.
träningen ligger också i fas. jag börjar få ordning på tillvaron. jag trivs!


RSS 2.0