PLUGG

ny vecka, nya tag.
blivit ganska mycket plugg för mig på senaste tiden och mer blir det. till helgen skriver jag högskoleprov och till veckan har vi spikat datum för jägarexamsuppskrivning. det märks att man inte är van. men lika bra att börja vänja sig. jag sitter iaf och kikar lite på gamla högskoleprov. dock har jag ingen aning om hur man skall kunna förbereda sig. om man ens ska det? förra gången gjorde jag det. men antagligen inte tillräckligt bra, för det gick ju skäpp rätt åt helvete. men det kanske det gör vilket som. men, ni kanske har något tips mina vänner?

SUCK OCH STÖN

blev lite paff, arg, ledsen, sur, när jag insåg att jag inte alls är ledig i helgen. nej, ist har jag typ det värsta man kan ha. ett 8.00 - 20.10 pass på lördag. samma, lika som förra helgen. men det är bara bita ihop och hålla min. det är ju trots allt jag som har bytt till mig timmarna för att jag skall kunna skriva högskoleprovet nästa helg. men typiskt. ni vet, när man ställer in sig på något annat. pust!

huset är för övrigt tomt på familjemedlemmar. pappa är på firmakryssning, mamma drog till storstan och bror är borta på arbete. men inte klagar jag. det är tyst och fridfullt.

HUR ÄR DET EGENTLIGEN ATT SLÅ NÅGON PÅ KÄFTEN?

precis kommit hem från en lunch med brudarna. nu är dags att plugga lite till jägarexamen, känner på mig att det är nära prov snart. sen, lite senare ikväll ska jag på föreläsning som åsa sandell (boxaren) håller i. hur är det egentligen att slå någon på käften? ja, jag tror det blir riktigt bra. sen tänker jag åka hem till johanna och mysa med brudarna till big brother. vilken tisdag!




YOU MAKE IT EASIER WHEN LIFE GETS HARD


ETT KÄRT ÅTERSEENDE

tog tillfälle i akt att tillbringa min lediga dag med min tjej josefin. lunchade på ljusdal, kikade lite, gled upp en sväng på kolsvedjaberget och njöt av utsikten och bara var. efter det fick vi den briljanta iden om att åka och hälsa på jennifer. var länge sedan både jag och josefin umgicks med den gotjejen, så en visit hos henne passade ypperligt en dag som denna. tog igen en hel del missad tid, pratade skit och drack en kopp kaffe. ja, ett riktigt kärt återseende. nu hoppas jag på att det blir allt tätare mellan gångerna!
tack för idag mina vänner

BURLESCQUE THE MOVIE





GOD NATT


FAMILJEN MÅRTENSSON

jag kommer hem från jobbet. maten står på bordet, körslaget är i full gång, mamma har börjat tippa lotto som hon/vi/jag tydligen skall fortsätta göra varje vecka nu, pappa ligger på soffan och snarkar så att mamma kastar en massa saker på honom för att han skall gå och lägga sig i sängen, men han ligger kvar som ett envist litet barn och vill inte erkänna att han är trött. fin lördag!

UPP ELLER NER, IN ELLER UT, SKRYNKLIG ELLER SLÄT

inget står upp emot den trygga kramen hos föräldrarna, eller den stöttande kramen från en nära vän när världen tycks vara upp- och nervänd, ut och in.

STAY WITH ME


EFTERKLOK

vaderna krampar, låren stränar och fötterna skaver. inget känns alltså som det ska. inte direkt "fitforfight". så jag tror det är dags att göra något åt saken. kanske börja stretcha? känns kanske som om jag skulle ha behövt börja med det för några år sedan, eftersom jag under dagens träning inte kunde göra ett enda upphopp rätt utan att det tog stop. ja, det var ju som i en återvändsgränd. och då överdriver jag inte. men vad är det folk brukar säga? efterklok?

INSPIRATION

våren är på intåg. vilket betyder ljusare och varmare tider. bort med tjockjackan och på med skinnjackan. kläder, kläder och åter kläder. ja, inspirationen flödar. och hoppet om en ny garderob tycks aldrig dö ut, trots att kontot tycks vilja medge det.
shopaholic!



FOTBOLLSWORKOUT

precis vaknat upp från min middagslur. tidigare idag var jag till ljusdal med brudarna. lunchade och tog en promenad runt kyrksjön i det strålande vädret. nu skall jag göra mig i ordning för dagens träning. fotbollsworkout. 
hej på ett tag!


GOD MORGON

precis kommit in från ett löppass så nu ska jag ta och hoppa in i duschen. efter det tänkte jag göra i ordning en pangfrukost och sätta mig ute i det strålande vädret. därefter är det dags för dagens arbete.
ha en bra dag mina vänner.

BACK TO LIFE

tillbaka till vardagen efter en fantastisk helg i stockholm. faktiskt helt fantastisk! jag kan känna mig mätt på storstadslivet ett tag framöver och går därför med ett leende på läpparna tillbaka till vardagen.


STOCKHOLM

igår blev ett fiasko. idag kör vi all in, trots att weekday har gjort mig pank. love it!

00.25

skrattkramp i magen, tupphud på armarna och riktigt godis för öronen. det var vad som serverades idag när vi hade intagit göta lejon för romeo och julia musikalen. jag blev positivt överraskad att den var så bra. men med kända artister och låtar, samt lite snusk och galenskaper blir allt bra.
nu ska vi dra ut och visa stockholm hur det ska gå till!




TÅG ÄR MYSIGT

på facebook, i tidningar, på bloggar. överallt har vi kunna läsa om SJ och deras oflyt. idag har jag fått vara med om det. blivit försenad med tåget från ljusdal till gävle, så att tåget som skulle ta oss från gävle till stockholm inte kunde vänta. men nu sitter jag här, på ett tåg till stockholm, en timme senare. visst, planerna om en och en annan kall ikväll, sprack. men inte är jag bitter. desto fler kan vi förtära imorgon.
onödigt att hetsa upp sig. tåg är ju mysigt.

PACKAD

allt är som det ska. väskan är packad inför helgens resa (man kanske skulle kunna tro på storleken att jag skall vara borta minst en vecka), glasbitarna under partydojjorna är borttagna och puttsade, kameran är laddad, mobilen är proppad med massa nytt örongodis och biljetterna är utskrivna. ja, jag är redo för huvudstaden!

RÖTT VS BLONT

nu är jag i valet och kvalet, igen. jag trivs i både rött och blont. så, vad är då snyggast? mina vänner, jag rådfrågar er. tycke och smak. ja, jag behöver som sagt lite hjälp!


VÄNTAN PÅ NÅGOT BRA

jag vill inget hellre än att det skall bli torsdag, nu, bums! ser så mycket fram emot att komma till något större. shoppa, äta god mat, umgås med fint sällskap och bara vara. ja, jag går bara och väntar..


STARKARE - SARA LÖFGREN

det högg till i bröstet. det ömmar fortfarande. jag önskar jag kunde vara stark åt dig. men jag vet att du är det själv. och, det kan du bevisa nu. för världen, för dig själv.
du är starkare än du tror.

WITH YOU


HAR NÅGOT ATT SE FRAM EMOT

stockholm är nu bokat! nästa vecka, vid denna tidpunkt har jag börjat packa väskan för en hel helgs vistelse i huvudstaden. tur att jag har en man i mitt liv som ser till att jag kommer iväg så här, någon gång ibland och gör något!

I'M LOVIN IT


RSS 2.0