IT ALWAYS COMES BACK TO YOU

jag har svårt att komma vidare. tycks alltid komma tillbaka till dig. tankarna går åt ett annat håll. de tar en sådan härlig fart att jag inte ens vill hejda dem. men de slutar alltid med en stor fet bild av dig. påminner mig om allt. det bra och det dåliga. jag vill vidare..

ÄNNU EN DAG

jobb och slit. imorgon väntas ännu en dag av samma slag. en kort sådan. hoppas därför på att graderna sjunker och att solen håller i sig så jag tar mig ut. ut ur bubblan.

JAG VET ATT DET PÅGÅR MEN INTE HUR DET SLUTAR



http://weheartit.com

DET BÄSTA JAG HAR

vart inne i en riktig arbetsabstinens senaste tiden. men samtidigt har jag hunnit njuta av livet och ägnat mycket tid åt det som annars ofta kommer i kläm. familjen. och på en dag som denna, alla hjärtans dag, vill jag passa på att hylla min familj. för trots mina dagar som envis och jävlig, som jag vet att jag kan vara, står dom alltid kvar. och det, det är det inte alla som gör. dom är det bästa jag har!

COMBACK

jag kommer att sitta klistrad, liksom jag gjort tidigare säsonger. för vet ni vad? i veckan fick jag reda på att mitt favoritprogram kommer att göra comback i rutan igen. tjugonde februari börjar livet i huset där allting tycks hända. iakta främmande människors beteende, snesteg, fylla, skratt och gråt in i minsta detalj. detär bra tv för mig. eller, i alla fall underhållande tv. jag pratar såklart om bigbrother 2011.

FÄRGKLICK


BECAUSE OF YOU


I'M ALIVE AGAIN


TAR AV MIG KLACKARNA

gävle levererade i helgen. den var helt i min smak. ja, utomordentligt bra! full fart från början till slut. så, jag bugar och bockar för den! men efter att ha haft klackarna i taket både fredag och lördag så ställer jag dom nu på hyllan ett tag igen.

...



JAG KAN INTE PACKA EN VÄSKA

det finns inte en enda gång i hela mitt liv som jag planerat min packning och bara lagt ner det jag vet kommer att komma till användning. nej. jag är den här människan som packar ner plagg efter plagg och till sist är väskan full och utanför väskan finns typ tre kassar till. och det trots att jag bara skall bort över en helg! jag kan ju avslöja att, hälften kommer inte ens till användning. men, jag är en människa som klär mig efter humöret. och då tänker jag "tänk om jag tänker att fan varför tog jag inte med mig det?". och följden av det blir att jag har en hel garderob med mig. för, har jag inte kläder med mig för det humör som jag är på vid just det tillfället, då kan det bli pannkaka av allting.

VAR OCH KÄNDE PÅ ATMOSFÄREN

precis landat innanför dörren på hemmaplan. en heldag i gävle var inte helt fel. den satt som en smäck helt enkelt! 
äntligen fick jag komma hem till nathalie och daniels place för att se hur dom har det. och, det var faktiskt så underbart fint och personligt (som det bara kan bli när nathalie drar igång med något) att det bara spritter i mig efter något eget. men till hösten, till hösten..
ja, jag fick i alla fall känna på atmosfären. för på fredagen drar vi dit igen, jag och släkten. och festen börjar redan på fredag med inflyttningsfest och utgång. sämre blir det inte på lördagen för då intar hela släkten läkerolarena för att förhoppningsvis få se brynäs spela finlir och dänga dom små nollåttorna. 
det bäddar för en perfekt helg!

EFTERLÄNGTADE KUSIN


RSS 2.0