UPPDUKAT FÖR FINFRÄMMANDE

laddat upp med fikabröd och glass. dags för gofika med dom allra käraste jag har.


INTERNET ÄR HÄR

så jag antar att ni kan förvänta er mer av viktoria här igen.

suttit hela dagen idag och plugga här hemma. har nästan slitit av håret för att jag inte förstår ett dugg av hur det är menat att vi ska skriva uppgiften. men jag ska väl ta mig igenom det här med. ska koka mig en kopp kaffe så jag kan sitta uppe ett tag. vill helst ha det översökat till imorgon då mor och far + släp(gomorfar, bror & lars) annländer. för hockey och mys står på helgens schema. 

mitt upp i allt slit kunde jag känna att det är lönt mödan
fick reda på att första examensuppgiften blev godkänd!

DU OCH JAG

det är så det ska vara.

MIN LYA




















PÅ HEMMAPLAN, IGEN!

det är när jag kommer hem till skogen som uppdatering här på bloggen sker. har bosatt mig i gävle nu men något internet har jag inte fått tillgång till än. men det kommer.. så hoppet om bättre uppdatering finns.
jag är i alla fall hemma vid nu. prio ett var att träffa jäntan min. så det har jag hunnit med. alltid lika bra. ett alltid lika glatt återseende. ja, är det något jag saknar med flytten så är det just henne och mina andra små hjärtevänner. men det är jag hemma för att ta igen nu. samtidigt som jag skall hinna med att jaga älg och jobba. kanon helg liksom!
men nu börjar det näst intill svida i ögonen för att jag är så trött. och till råga på allt ska jag upp tidigt imorgon, i hopp om att få fälla min första älg. så håll tummarna för mig!
sussa sätt mina vänner!

TÄNKA SIG ATT JAG SÄGER DET!

nu är snart torsdagen här vilket innebär att flyttlasset snart anländer. så min helg består i princip bara av att dona med flytten. vilket jag ser fram emot. så, har ni tur kanske jag slänger upp en bild i all sin hast här någon gång under helgen. men som sagt, då ska ni ha tur!
annars då? jo, skolan har börjat tagit fart på riktigt. man börjar komma in i det hela, det vill säga, man är inte en vilsen liten höna från hälsingeskogarna längre. nej, det känns riktigt bra. det är inte som på gymnasiet då du var tvungen att läsa vissa ämnen bara för att. utan, nu läser du med vilja till att förstå varför du läser det. det finns ett intresse och passion bakom. tänka sig att jag säger det!


BAKLÄXA



hej hej bloggen! och ett speciellt hej till malla, som saknat mig nå så fruktansvärt mycket här, i min frånvaro från bloggen. men, hej på er andra också!
jag kan börja med att tala om för er att jag lever. ja, jag har faktiskt överlevt de första dagarna i skolan. men, jag ska inte ljuga. det har vart mycket upp och ner. mycket nytt och väldigt mycket att ta in. men det är intressant. så jag känner att jag hittat min plats! ja, min plats. så redan på torsdag flyttar jag in i en lägenhet som jag kommer att kunna kalla min plats, min lägga.

livet är händelserikt för mig just nu och jag skall försöka att hålla dig uppdaterad marlene. så mycket jag bara kan. så håll hoppet uppe om mig!


RSS 2.0