ÄNNU EN TILL VUXENLIVET

det är inte sämre än att min yngsta kusin, andrea, äntligen kan lägga ned sin nedräkning. för idag blev hon 18 bast och det innebär att vuxenlivet kan börja. jag och natta, skall ge henne lite försmak ikväll. men först middag på all star.

pratar inte om hur tentan gick..


TANKEVERKSAMHETEN HAR LAGT NER

ja, nu har mitt huvud gått på högvarv allt för många dagar i rad. det går inte in något mer nu. huvudet vill ha jullov.
gör ett försök till ett sista ryck. sen får det gå som det går imorgon. önska mig lycka till och håll alla tummar ni har. det kan jag behöva!


MITT I HELVETET

mitt upp i allt det mörka tentaplugget kommer vfu placeringarna ut. jag har hamnat hemma i färila på praktik på hälsovårdscentral och äldrevård, sedan har jag blivit placerad på psykos avdelningen här i gävle samt bb här. fruktansvärt nöjd över placeringarna. åh, det spritter i benen på mig!


DRAR OCH SLITER, HAR SNART INGET HÅR KVAR

jävlar anamma vad förbannad och irriterande det är när det inte går som det ska. förbannade läkemedelsräkning. på tok för mycket för denna blondin. helvete.

12.12.12

12.12.12. vilket innebär att det är lucia imorgon. mysiga lucia. jag och johanna har bestämt oss för att se lucia på tvn tillsammans här hemma hos mig redan klockan 07.00 för att sedan se julkalendern. vi lyxar till det lite och gör iordning en tomtefrukost med skinkmacka, risgrynsgröt och glögg/kaffe. allt för att komma i stämning och göra vardagen lite bättre! 

FRUKTANSVÄRT FIN

 

JULGODIS & PYSSEL

igår hade jag och johanna en mycket mysig dag med bakning i form av julgodis, silltårte tillverkning och pyssel. vi fick till en hel del godsaker som förvaras så långt in i skafferiet som möjligt, för annars finns det risk för att dom är slut innan julhelgen är här!
 
 
 
 

DET GER JAG MIG FAN PÅ

har precis tagit mig ur duschen efter en genomkörare på gymmet. har hittat en träningsform som passar skadade mig.
ja, oavsett vilket besked som kommer att komma vilken dag som helst nu. angående mitt knä. vill jag hålla igång med träningen så gott jag kan. allt i förebyggande syfte, eller för att vägen tillbaka skall bli så kort som möjligt. för jag har gett mig fan på att jag skall vara tillbaka på fotbollsplanen nästa år. om det så bara blir en träning, så är jag på det klara med att jag ska lyckas med det!

 


HELGEN I BILDER

tack för en fantastiskt trevlig kväll allihopa!

  

 


TORSDAG

precis laddat med en mummsig frukost till julkalendern. nu ska jag förhoppningsvis kunna skriva raskt och bra under tentan. bara att hoppas att inte skrivkrampen knackar på.

önska mig lycka till!


URSÄKTA FRÅNVARON

jag har sakliga och godkända själ till varför jag inte skrivit några få, obetydliga rader här de senaste dagarna. det har vart/är väldigt mycket i skolan nu. har inte ens hunnit med att känna att faktiskt julen snart är här. finns ingen julkänsla alls i min själ det finns bara en massa medicinska termer som gör mig upp över öronen yr och borta. 

men på torsdag är tentan och denna kurs över. och kanske att själen kommer att finna lite ro och stämning då! om inte, så vet jag att jag garanterat kommer att finna stämning och fin form på fredag. falamål!

 


FÖRSTA DECEMBER

08.30 står klockan på ringning. det är äntligen dags för den efterlängtade julkalendern att gå av stapeln. mysteriet på greveholm 2. hujedamig, jag tror det blir en riktig höjdare! 

KORSKROGEN

efter mycket om och men är jag nu hemma på krogvägen. men ni ska veta att vägen hit var lång. fyra timmar för att vara exakt. 
 
snöyra och oplågade vägar. ja, allt började med ett inställt tåg (såklart). eftersom jag hade bilen nere i gävle tänkte jag och johanna att vi skulle ta oss ann en försiktig resa på E4an för att komma hem i någorlunda tid. så vi hoppade in i pärlan och brummade iväg. vi var dock tvungen att stanna till för att fylla på med bränsle och införskaffa oss lite färdkost, för vem visste om det var köer efter E4an?
på bilmacken upptäckte jag att bensinluckan, känt sedan tidigare, inte gick att öppna. i samband med "inbrottet" i bilen hade en säkring gått, en säkring som innebar att bensinluckan inte gick att öppna. jaha? ingen bensin, ingen hemresa.
jag ringde pappa. han tyckte att jag skulle fråga om hjälp, för det där kunde ju inte han förklara på telefon för sin dotter som inte ens visste var säkringen satt. men "kan själv vickan" kom fram. och jävlar vad galant det gick! 
nytankad gav vi oss av ut i snörusket. och ett tusental samtal senare från både mor och far stod pärlan parkerad på krogvägen.
 

RSS 2.0