09.12.31

dränkte mig i en av pappas färgburkar igår.


09.12.29

jag har faktiskt saknat honom. riktigt mycket. det känner jag nu. när jag fått lite tid med honom. han är bra. johanolofjonsson.

09.12.29

det finns livstecken från domedagen. 25/12 som vi minns den!


09.12.27


09.12.21

jag måste ju berätta om incidenten som inträffade förra veckan. jag tror bestämt att det var onsdag. jag hade inte inhandlat alla julklappar. och så fick jag en ledig dag från jobbet. såklart tog jag tillfället i ackt! jag tog stor plonboken och for mot sundsvall. resan dit gick utmärkt. och shoppingen gick exemplariskt! för bra med andra ord. för redan klockan två satte jag mig i bilen redo för att åka hem. och, pangshong. så börjar tarfiken på e4an rulla allt saktare och saktare. till slut står jag still. helt still. bakom en klump med massa långtradare. visst, jag hade inte bråttom. så gick det en timme. det gjorde inte mig ngt. jag hade ju en telefon att leva på och en nybränd skiva i bilen..
sen gick det två timmar, tre, fyra och till sist fem timmar innan jag kom ifrån snökaoset. ja, nog fan var jag less på allt just då, för tillfället. mobilen hade dött, den nybrända skivan blev den mest utnötta skivan jag har, kissnödig var jag så att tankarna letade efter en petflaska (men, nej- det skedde aldrig) och hungrig som ett as. där satt jag och snöade in.  
snöade in, då menar jag bokstavligen snöade in. det snöade så mycket att när jag för första gången var tvungen att gå ur bilen för att borsta bort all snö på bilen. då kunde jag öppna bildörren utan besvär, och jag kunde gå ur utan omständigheter. men i slutet, då tog bildörren i snön och jag var tvungen att plumsa mig fram.

jag bara skrattar, vet ni vad.

09.12.13

när hjärtat säger till, då får huvudet säga vad det vill.

09.12.13



man kan ju alltid hoppas att dessa gobitar kommer att hitta in i den nya garderoben.

09.12.13

idag inviger jag en andra garderob. på något sätt blir det en väldans oreda i min nuvarande garderob. så med två, så hoppas iaf mamma att jag skall få någon ordning på mina kläder. för nu, då ligger allt i en drös på golvet. hihi. 

09.12.09



mina julklappar är bäst. både på in- och utsida. jag är bäst!

09.12.09

jag tror jag vet vad som är värst.
att se sin vän må dåligt...

josefin kommer snart hit. tänkte ta och tända lite ljus, bjuda på en kaka eller två och bara vara. det behövs. om inte den kvinnan behöver det, så behöver i alla fall jag det. att få rå om någon som henne. hos dig stannar jag kvar!

09.12.08

frågan är vad som är värst. att själv må dåligt eller att se sin vän må dåligt?
mig slipper du aldrig. du kommer aldrig, aldrig någonsin att vara själv.


09.12.08

jag ser fram emot kvällen. kärringgympa, bastu, räkmacka och sen skedar vi. men först ska jag pyssla lite. pusshej

09.12.08

jag blev varm om hjärtat imorse när jag läste tidningen. i och för sig, så blev jag mycket varmare om hjärtat när jag på söndagen fick ett samtal från en riktig hybris kille. han kan han!
jag ska inte hålla på det längre. men, det är nämligen så att min grabb. peter hjelm, han kallade hem en koregrafitävling i gävle i helgen. han gör framsteg. mitt glädjerus!

stolt gumma

09.12.06

en repeatfavorit!


09.12.06

jag kan kalla helgen för den vita, efterlängtade vita. och jag skulle inte klaga över att det blir ännu en nästa helg. för dom vita, kanske är mysigast i längden. och, varför då, då? jo, det ska jag ta och tala om för er. det är inte samma gamla..
som, på fredagen tog jag med mig j.n och for mot staden. det var dags för bio. nerkurade i stolarna på biosalongen och i full spänning, iaktog vi luftslottet som sprängdes. som för mig är, tillsammans med de två tidigare släppta stig larsson filmerna, den bästa svenska film jag sett. ja, släng dig i väggen beck!
lördagen, mysshopping med, åter igen, min andra halva, j.n i sundsvall. en fy bubblans huvudvärk gjorde dock att dagen i sundsvall blev kort. men absolut inte onödig. för hem kom jag med en och en annan julklapp. och, stjärna i kanten till mig själv. för, jag är hyfsat nöjd över att jag inte köpte mig själv något fint. för, det var frestande. men, det gamla ordspråket - den som spar han har, lever i mig också!

de äh la goagubba.



09.12.05


09.11.03

"se det som är viktigast för dig själv. sätt dig själv först. vad är bäst för dig? 
det är inte andras tankar och förutfattade meningar som räknas. det är du."


det finns ingen annan som förstår, som du. gårdagen kändes bra efter vårt samtal. jag hatar egentligen att säga det. men, du vet vad du snackar om. usch! du känner mig allt för väl.

bara 19 år. fan, hela livet framför mig. 
jag känner mig för. tar tag i bollen och spelar den. så får vi se vart det leder..


09.12.03

han är karl. fyfan vilken karl han är. grrr !


09.12.03

egentligen är det ganska roligt, fast mamma och pappa trätar på mig. jag kanske åker runt med ett falsk körkort. men, jag har i alla fall ett. bättre än inget. huh?

09.12.01

förresten, det är första december. höga förväntningar - julkalendern o7.15, som fastklistrad!

09.12.01

att skrapa av frusna rutor på bilen är inte alls min grej. fruset på ut och insidan. jag körde nästan ner i diket!
men, att ta tag i livet, är absolut min grej. för det är vad jag börjat med, den här veckan. och det har gått så bra, igår och hela dagen idag. 
.. ja, vi får väl se hur länge det håller. men jag svarar i alla fall i telefon ikväll. och jag ställer nog in ett och annat för att få livet att gå i rätt riktning. ja, för att få lite ordning.

en annan grej, som är min grej är OTH. morsning folket.

RSS 2.0