10.03.30

lever fortfarande i bubblan. thailandsbubblan. jag och min hjärna har nog inte hittat hem riktigt. eller så är det bara så att vi vill tillbaka, min hjärna och jag. men vi ska ju tillbaka. om tolv månader, ett år. ja, det känns ju muntert! nej.
men nu ska jag försöka ta tag i saker. för, jag har ju hunnit känt efter. och jag saknar plugget. då är det dags att spana och leta efter något som intresserar mig. sen är det bara att tuta och köra. lätt som en plätt, hau? kanske inte. men jag ska ge det ett försök!

10.03.30

thailand 2010 var bäst. thailand 2011 kommer att bli ännu bättre. jobbar in pengar till spargrisen.


10.03.30


10.03.30

jag vill tacka mina hudiksvallsbrudar, johanna och sara, för helgen.
återseende är alltid lika roligt. men den här gången var det lite mer än så. det var två födelsedagar som skulle firas. så vi tog oss en och en annan, åt god mat och klinkade lite gitarr till en ljuv stämma av allsång. jag gillar sådana kvällar. mysstämningen. med människor i blandade åldrar.

tack för det johanna och sara.


10.03.26





















BANGKOK

framme i bangkok. bara imorgon kvar, sen ar det inte langt kvar tills vi drar oss mot hemlandet. sa, imorgon kan vi saga, som min josefin skulle sagt - imorgon kan vi saga att vi aker hem. ja, det kanns trist. samtidigt vill man hem och traffa alla manniskor. ta igen det man missat, som tre tjugioarsdagar och en artonaring!

for att summera var tripp sa kan vi saga som sa - johanna har klarat sig, nastan helskinnad ur branden. lite skinnfladd kanske. mathilda har blivit kand som pink och ladygaga har nere. sjalv ar jag fortfarande samma kladdlisa som innan, bara en nagel fattigare!

KATA

dagen idag har vart ganska seg och tung efter gardagens bravader. ater igen en dag under parasollet! for det var alltsa fest, igar igen. vi hittade ett gang stockholmare som vi forfestade med sedan drog vi in till patong och grabbarnagrus. och till varan forvaning traffar vi pa falabor! ja, det blev en kvall fylld med en massa fart och svang.

men, det ar inte langt kvar pa resan nu. imorogn ar sista dagen pa kata, sedan drar vi vidare till bangkok. ni dar hemma vet sakert att det ar oroligt dar. sa for att vara saker pa att komma fram till flygplatsen och sedan ta sig hem, har vi ombokat vart hotell till ett hotell narmare flygplatsen. for att vara pa den sakra sidan.
sa, pa tisdag landar vi pa svenska marker igen. jag vet inte vad jag tycker om det. saknar val folket. men snoblasket skulle jag garna skippa.

KATA

precis kommit hem till hotellet efter en eftermiddag i patong. lite shopping och mat stod pa planeringen. sen efter jag har uppdaterat er lite om de senaste dagarna sa skall vi tjejer ha en myskvall. bestalla upp lite glass och snacks med roomservice.

i onsdags fick jag i alla fall se min ping pong show, som jag hort sa mycket om. ta me tusan vilka muttor dom har! plockade ut det ena och det andra ur dom. saga vad ni vill. men jag ar imponerad!
annars har vi inte gjort sa mycket om dagarna har pa kata. mer an att ha vart bakis och ganska sega. sen har vi ju drabbats lite av sjukdomar och skavanker. sa det har inte blivit nagon battur som jag hoppats pa, och inte heller nagon ridning pa elefantryggen. men vi har haft det bra anda den har veckan. jag ar ju som jag sagt tidigare. i mitt paradis!

KATA

nu sitter vi alla brudarna vid datorn, alla inne pa facebook for att se vad som hander dar hemma. men, det verkar inte handa allt for mycket? ni ar dalig pa att uppdatera tycker jag. hall mig och brudarna informerad!
jag tankte i alla fall vara snall och halla er uppdaterad om vad som hander pa andra sidan jordklotet.
i sondags kom vi fram till kata. ett riktigt frascht hotell, rena lyxet om ni fragar mig och brudarna! har stannar vi i en vecka ungefar. ska ta en tripp pa elefantryggen nagon dag, se lite av den sa omtalade pingpong showen och sa klart upptacka nattlivet i patong. annars pendlar vi mellan stranderna karon, kata och kata noi om dagarna. och lever livet!

for att sammanfatta det nagorlunda sa har vi det bra. jag ar i mitt paradis, typ!

PIH PIH

har kommer annu en liten rapport fran pih pih.
dagarna har blir allt for monotoma om man bara ligger pa beachen och glassar hela dagarna. sa idag tog vi en battur till mayabay beach. ni som kanner till filmen the beach, vet att det var dar den spelades in! coolt. mayabay beach var aven den finaste stranden jag vart pa. och helt oslagbart vatten! men, hojdpunkten var anda att vi pa batresan dit fick se livs levande, vilda delfiner simmandes och hoppandes kring var bat. det var nagot helt extra. nagot sa vackert att det inte kan beskrivas med ord - som man brukar saga!
pa hemvagen stannade vi till vid monkeybeach. man har ju hort talas om alla apor som springer omkring dar, sa jag var bara tvungen att se hur det egentligen sag ut. och arligt, sa blev jag lite besviken. det var inte som jag hade tankt mig, att aporna skulle springa hejvilt pa stranden! nej, dom gomde sig mest. men, och andra sidan sa fick jag ju i alla fall se en.

nej, nu ska vi ta oss en jakel och kaka lite mat.
puss och kram



PIH PIH

en liten snabb uppdatering fran oss brudar pa pih pih!
efter en 16 timmars lang resa har vi nu hunnit satta oss ner i pih pih. vi bor i en liten, men valdigt mysig bungalow.  badvattnet ar inte det basta, men det fungerar utan tvekan. shoppingen verkar dock battre har omkring motfor de tidigare stallena. sa bast att halla hart i planboken.  ja, vad kan man mer saga? solen steker pa som aldrig forr. sa talamodet sviker latt om dagarna i solen. vi "norrlanningar" ar inte riktigt vana det den stekheta hettan!

hoppas ni har det bra dar hemma!
ta hand om er.

KOH TAO

hel och hallen.
nyss kommit hem fran en moppetur med ganget. vi tog oss en rutt kring omradet for att se vart vi hamnat. jag som trodde att vi bodde mitt i centrum fick snart se att sa inte var fallet. det fanns mycket kvar att se. sa en mopedtur var inte alls fel denna kvall.
imorgon funderar vi over att folja med grabbarna pa dykarbaten och sola och snorkla lite. annars intar vi stranden som inte ar ngt att klaga over.


tjejerna halsar!


KOH TAO

OBS. andrade planer igen. vi stannar i koh tao tills pa tisdag.

ja, nagot lockade mer med att stanna kvar pa ett hotell som vi trivs valdigt bra pa an att ta vart pick och pack till pih pih igar. kanske var det umganget, elle bara trivseln?
men, idag har vi i alla fall vart utslagna. hela ganget. det var namligen, dykarnas fest igar (jocke, christian och johan), plus respektive (viktoria, johanna och mathilda). det blev som vantat en minnesvard kvall med en massa tok. och inte raga pa det sa hamnade vi alla i ett och samma rum for en natt. ljuvligt!

KOH TAO

grattis pa 18ars dagen peter!

KOH TAO

jag har snorklat med hajar! tusan vilken upplevelse. men mamma du kan vara lugn, hajarna var hogst en meter och jag lever ju. okej?
vi tog som sagt en dagstur med bat kring on koh tao. vi stannade pa olika stallen for att norkla. darbland ett stalle med hajar. det later haftigt. jag har badat med hajar! det var spannande och en riktig upplevelse. att jag efter idag ar faschinerad av havet, finns det inget tvivel om. det sa klara vattnet och de sa vackra sma varelser som lever i det. ja, det var nagot att hanga i julgranen!

p.s. andrade planer, imorgon kvall gar lasset mot pih pih. en lang resa med massa byten vantar. men det ska vi nog klara galant.

thailands pussar&kramar till alla dar hemma!


KOH TAO

tidigt imorse bar det av med bat till koh tao. allt gick enligt planerna. kom fram till hotellet, valbehallen. vad vi inte visste nar vi bokade hotellet var att det var dykarnas "hem". overallt springer det simfotter. man blir riktigt sugen att ta sig en kurs. men, det far bli vid nasta vistelse! hotellet, ar for ovrigt rena paradiset. vi har en mysig och belyst tradgard utanfor balkongen, thailandsmaten ar for mig tummen upp, vi har stranden nara, vattnet ar klarblatt och varmen ligger pa 40 grader. jag kan inte direkt klaga pa nagot! men trots att vi stormtrivs sa bar det pa sondag av till phi phi for att utforska lite mer av detta fina land.

och, jag kan lova. att ogongodis finns det gott om har!





KOH SAMUI

vi har hittat fram till thailand och hunnit stadga oss en vecka i koh samui, men imorgon gar flyttlasset vidare till koh tao.

det finns hur mycket som helst att beratta om vad som har hant pa bara en vecka. jag har ju vart dalig pa att uppdatera er dar hemma, som jag lovat att jag ska. men, kanske ett teken pa att det hander saker hela tiden! men, jag ska dra det lite kort.
de forsta dagarna var det den svenska festivalen, re-earth som gallde. vi traffade grisligan (minus fredrik, martin, cavva och schroder) och dar borjade hela festen. vidare mot festivalen med bland annat timbuktu, sahara hotnights och promoe. det var tva hojdardagar kan jag lova! men, den absoluta hojdaren for dom tva dagarna var nog att jag till min stora forvaning far se, min absoluta favorit i publiken. calle kristiansson. den ni!
igar var det fullmoon party. jag fick en nagel mindre. sa jag sitter nu har med ett bandagerat pekfinger. ganska sa klumpigt.
sa har gick det till. vi var pa festen och sa kliver en kille upp pa en stol. plotsligt ramlar han av, utan anledning? kanske lite for mycket saft? sa en av mina nygjorda akrylnaglar foljer med upp, pa ngt konstigt vis. och under borjar det att bloda. vi letar upp sjukhusteamet for att plastra om det. men val dar ringer dom efter farbror doktorn. dom skulle tydligen rycka bort hela skiten. sa dar lag jag, pa sjukhusbanken och fick bedovning och en nagel mindre. men inte ar jag bitter. jag ar i thailand med mina flickor och lever livet anda. synd tycker jag om er dar hemma som lever i snostorm!
 
ja, vad har vi gjort mer? solat och badat, hela dagarna. vi jobbar stenhart med brannan men talamodet sviker ibland. sa det gar inte sa bra. 

thailandskramar fran viktoria


RSS 2.0