låt dom komma in

jag har en dålig nyhet att berätta om idag. att katten gustav gått bort. den första oranga katten jag fick se. usch. det är aldrig roligt med förluster. aaww, se på dom !




" saknar dig jättemycket bara "

han är för långt bort, för att gå till. han är för nära, för att inte åka till för en dag.
nej, försöka hitta undanflykter för att åka till honom går inte. förrutom ica. typiskt ica.
men efter spanien. då kommer jag till dig och storstán. det spikar jag så gott som nu.
jag har mycket att se fram emot nu.

förresten, bra musik i mina lurar :

matt nathanson - angel
matt nathanson - laid
erik hassle - don't bring flowers when i'm dead (ny favorit)
joseph arthur - honey and the moon
matt nathanson - come on get higher
paramore - that's what you get

when i need to i close my eyes

för tillfället måste jag påstå att mitt liv är underbart, trots något långtråkiga och dryga dagar på ica. men det är där det börjar. humöret. jag skrattar åt det. ni vet, man hittar små saker att le åt.
och i mina bra dagar, har jag nog kommit på det viktigaste av allt. som jag länge grubblat på. svaret. och jag tänker inte ge upp. för, jag är inte den som ger upp. 



det är bara i råttfällan som osten är gratis.

tvätta och stryka, det är sysslor jag inte är så bra på. men jag gör det.
för snart är väskan packad och jag drar. från det kalla till det varma.


if team hudik - säsongsavslutning



när du behöver det som mest

man kan se att det betyder något. att det kommer inifrån.
finns det någon jag litar på så är det dig. du och dina ord värmer.

le åt de små sakerna

att något så värdelöst som en kotte, kan bli så värdefull
för sju minuter. ja, fy tusan. jag hade det bra igår.

don't bring flowers after i'm dead



imorgon är team hudik i alla fall ett säkert kort. jag har fått ledigt.

jippi !

det är inte glada miner i mitt hus nu. inte från min sida i alla fall. jag har insett att jag inte kommer att få en smutta en gnutta på helgens dagar. för jag ska jobba. ja, jag är lite less nu. men det som tar mest är att vi har säsongs avslutning med fotbollen på lördag och jag jobbar 9.00 - 20.10. det är inte sant? jodå vickan. det stämmer bra. lika bra som det stämmer att du ska jobba varje dag tills nästa lördag, då du åker till spanien. blä för ica just nu. men puss på spanien.

du hade mitt hjärta


det faller ett regn av lust





men det är nåt som gnager ändå

frustrerad. näst intill galen. gör inte så här mot mig.. två av mina absoluta favoriter i idol, kanske ryker. nej, åker jon, då, då slutar jag titta på programmet. okej, det kommer jag säkert inte göra. men, ni förstår hans storhet i mina ögon om jag säger så. jag hade riktigt ögon för honom!

måste börja sluta tro ..

att människor kan förändras.

jag känner redan skillnad. det är inte mycket kvar nu, det är en sak som är säker i alla fall. om två, eller kanske tre månader. ska inte hoppas på för mycket. men då, då ska jag le. le åt hela världen. utan dubbeldäckaren.
förutom tandläkaren så jag har hunnit med mycket på min lediga dag. jag har kikat på de nya one tree hill avsnitten som kommit. och genom att inte avslöja för mycket så måste jag bara säga att jag hat- älskar den serien. nog om det. nu till min händelserika dag. på kvällskvisten snörade jag på mig dojjorna och stack iväg på den vanliga joggingrundan. ombytt tog jag min boll och gick till fotbollsplanen. ensam. jag vet, men har man tråkigt så får man se till att göra något bra. och det fick ju tiden att gå fort. för senare kunde jag glädja mig åt lite sällskap med ica mathilda. vi tog en promenad. sen fick vi vara lite av soffpotatisar framför idol och andra avenyn.

nu ska jag flirta åt mig lite massage av bror. hur nu det ska gå. jag får väl antagligen muta honom med att ge honom det dubbla. typiskt äldre syskon. ska alltid vara värst!

den som har gott om tid behöver ingen klocka.


jag har lärt mig att inte bita på naglarna. och se så fint.



åh, vilka flickor

jag älskar den här staden. gävle. här ska jag bo när jag bli stor.
tog tåget hit imorse. till min älskade kusin. tog stan. tog en eller två fika. gick på bio med kusin gånger två. flickan som lekte med elden. pratar vi svensk och bra film, då snackar vi män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden. bäst.

men, en sak kan jag konstatera efter idag. jag kan verkligen inte gå på stan utan att handla. men vad gör väl det. jag klagar inte över att jag köpt en flaschig klocka, att jag har den färggladaste skinjackan i byn, att jag med min nya vita mössa skall slippa frysa om öronen i höst, eller över att jag kommer att måsta mysa i min nya stickade tröja varje dag. mumms.

som ett kliande, svidande skavsår

tänka sig att jag ser fram emot tandläkaren imorgon. vem gör det? ser fram emot att ligga och gapa med käfften? jo, jag ser fram emot imorgon, och mina sista besök på den där kliniken nu. jag är trött på helvetet som ger mig sömnlösa nätter. bort ska den. om inte imorgon så om någon månad.. suck.

förresten så tror jag på den mysigaste kvällen på länge ikväll. med dig mitt hjärta.

du kan skratta åt livet

satt ganska skönt nu faktiskt. med en kopp kaffe, framför tvn och under täcket, i brorsans rum. vilket betyder att jag inte behöver bädda sen. haha! ond jag är.
nej, men eftersom jag satt så skönt så kan jag ju passa på att skriva lite om gårdagens inte så händelserika händelser. jag jobbade inte, för en gångs skull. därför passade jag på att vara hemma en hel del. myste med min bamsebjörn. tog en promenad, eller kanske det till och med blev två. skjutsade full folk. och somnade sött. idag ska jag ungefär göra likadant. inte ett piss.


jag lever för kicken, precis som du

vi har gjort vårt bästa. jag har gjort mitt bästa.
och det hjälpte. vi lever kvar på samma nivå.


från mig till dig

vickan är snäll och bjuder på en fredagskaramell.


i'm not on my knees

mörkret har kommit om kvällarna. och fast att jag inte tycker om hösten så pass mycket som sommaren så måste jag säga att, det är lite mysigt med mörkret. tända lite ljus och krypa under den varma filten. ja, för det är dags för fredagsmys. efter en väldigt lång arbetsdag 1o.oo- 2o.oo så är jag är värd min plats i soffan med kaffekoppen och skipbo. 

för er som inte noterat det. så gäller det imorgon. att vara kvar eller inte.
jag ska göra mitt bästa.


gåtan jag inte kunde lösa

det bästa är att jag kan se allt ur andra perspektiv. att ta allt med en nypa salt, det hjälper. livet skall levas. av mig. och jag ska dö, nöjd, över att jag levt mitt liv.

p. s

och så kom jag och tänka på. josefin. hon åker till spanien nu på lördag. ska vara där i tre veckor och praktisera på en restaurang. dock slipper hon inte mig alla tre veckorna. för, jag kommer ju och hälsar på såklart. ja, josefin, det är fan nära nu! nästan, men bara nästan så att jag har lite pirr i magen för hennes skull. och, om jag har pirr i magen. hur ska det då ligga till med pirret i josefins mage?

ja, jag längtar till det varma. alicante. jag tror det blir en höjdare.

jag snurrar runt ditt finger

de tekniska grabbarna hade fixat inter - barca matchen lagomt till att jag kom hem från jobbet. men ingen zlatan fick måla idag, ingen alls fick måla, faktiskt. men vilket rull. och vilken fotboll. ögongodis, med andra ord!


dansa på min mage

har väldigt bra bloggdagar nu. skriver dock inget vettigt. men jag skriver. och det där har jag funderat över. när  jag skriver mycket inlägg och inte? ibland kommer ju tre om dagen. medan de ibland inte kommer ett enda. ja, det är ett mysterium. jag är ett mysterium. nej, det är jag inte när jag tänker efter.. jag är nog en så ganska öppen bok.

blodet som pulserar

undra hur många gånger jag har sagt att pengar inte är allt? men, just idag känner jag glädjerus över pengar. och att pengar är mitt liv. patetiskt? ja, kanske. men det är känslan för dagen. ungefär lika patetisk som alla mina blogginlägg på senaste tiden. inläggen, om precis ingenting.


för er som inte förstod mitt inlägg här om dagen. "vill du bli ihop med mig?" så finns det en väldigt rolig historia bakom den. det var ngt jag fick vara med om, en vanlig dag på ica. men jag känner att mer än så vill jag inte säga här. här, där alla kan läsa.

ja, jag är lycklig.

ja, jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag.
ja, jag är lycklig. ja, jag är lycklig. ja, jag är lycklig hela långa veckan ut.

ingen vind är starkare

snyftningar, harklingar. och ingen smak av det dagliga brödet. imorgon efter jobbet tänker jag kurrera mig. för en jävla förkylning är på ingång. det känner jag. tänk om det är den där influensan som alla pratar om?

vill du bli ihop med mig?

jag som trodde att det var kört. att han vilken sekund som helst skulle dra pistolen. men nejdå. än lever jag. och jag ler, och jag skrattar. och så är jag dum på det. men tanken var ju söt..

vad du än gör, ta inga råd från mig

veckan är här, då jag skulle vara duktig och gå på arbetsförmedlingen. men, jag slipper det den här veckan också. har fått mer jobb på ica. tills jag åker utomlands. perfekt. så nu ska jag bara få allt annat att gå ihop. det löser sig alltid. på ett eller annat sätt.

framtiden, en tid jag inte ingår i.

jag har faktiskt kikat runt lite på skolor de senaste dagarna. jag vet inte. kanske saknar jag plugget litegrann. inte mycket. men lite. jag vill ha en utbildning, ett jobb. men jag är rädd för att göra fel val. men, jag skulle ju kunna plugga upp vissa ämnen. ja. till veckan, då ska jag fan ta tag i det. gå på arbetsförmedlingen och visa mig stor.

p.s. jag är sugen på säsongsjobb i fjällen, med johan. vi har pratat om det. tror vi skulle kunna gå ihop i en lägenhet. han sköter hushållet och jag.. jag gör det jag blir tillsagd att göra.

you where always there when i lookt back

önskade jag kunde se allt med gamla ögon. då allt var som vanligt. då det riktigt var du och jag. idag är det du och jag, på ett annat sätt. jag saknar oss.

i'm going to spain,

ingen älg, ingen alls. men vad gör väl det. en mysig dag i skogen är inget man klagar över. dock blev det bara en dag för mig. hoppas på att kanske kunna vara med på söndagen. men nu är det jobb resterande delen av veckan. jag måste ju jobba in pengar till resan, som för övrigt är bokad och klar. spanien nästa.


pass upp, pass upp



nu far jag mot mörka skogen för att ge älgarna en rejäl omgång. 
ska inte tabba mig och komma hem med ett osnyggt finger. lovar.


just gotta keep going.

somebody's gonna have to lose. sometimes i'm gonna have to lose.

så gott som spikat.

jag åker. packar mitt pick och pack och drar.
om sisådär tre veckor. jag längtar, längtar.

jag överväger.

sugen på att följa johan till stockholm i veckan.
ser inte ut att bli ngt jobb, så varför inte? 
fast, jakt vore ju bra nog roligt det med. dom kära skogarna.

så frågan är, storstan eller skogen?

apan säger hoho !

jobb jobb jobb hela dagen. jag är duktig.
nu på kvällskvisten skrapa vi ihop ett gäng, på fyra personer, och drog till skolan och lirade lite boll. sen blev det den dagliga promenaden med josefin. jag hoppas på det bästa nu. jag hoppas på en vecka i spanien, med dig. och stefan såklart.

jag är apan och josefin är elålen.
du gör mig galen, på ett bra sätt!

en vardagskväll med braudsen.

det var tisdag och jag tog med mig bror till morfar som planerat. dock gick det inte så bra att lura fisken. vi fick en, aborre, på pimpelspö. sanslöst. men vi fick den tiden med morfar som jag så länge längtat efter. 
sen bar det av hemåt. jag skulle nämligen få finbesök av mina gullor från staden. jag stod vid grillen och trollade fram en riktigt, oförväntat bra middag och sen fixade jag en saftig efterrätt. och en hel del skratt blev det ju såklart! kan inte bli annat med dom där två.
i alla fall så blev det inte en vanlig tisdag. den blev inte dötrist och långtråkig. den blev alldeles underbar!

åååh, åååh !

tänk att jag nästan hoppar av glädje. johanna och evelina kommer till skogarna ikväll! 
jag har bara gått och väntat på att jag ska få hit brudarna igen, så jag kan få rå om dom riktigt.

åh, det är så bra!

RSS 2.0