nobody knows who we are now.

team hudik spöade skiten ur hälsingelaget imorse.
tunga ben efter veckans ryssen, men vad gör det?
jag laddar om batterierna och slår på stort - utgång!

vi laddar för lördag

tacos med bästa tjejerna.





ett födelsedagsbarn

den bästa killen jag vet -
hans namn är johan och
han fyller år idag. grattis !


jag vill ha en sista chans, så jag säger det rakt ut

projektredovisningen är avklarad och det gick bättre än väntat.
jag har alltid haft svårigheter med att stå och prata inför en massa människor. det är bland det värsta jag vet.  brukar stå rakt upp och ner som ett extremt packat nervpaket och bara skaka. och idag skulle vi stå på scen i aulan och prata, värre än vanligt alltså. 
men jag vaknade imorse av att jag var ovanligt lugn och det höll i sig. så allt gick bra, eller det kändes i alla fall bra. så nu stryker vi projektredovisning från "att göra" -listan. skönt.

och nu, med inte alls så många dagar kvar till sportlovet. inser jag att det inte alls är långt kvar till sommarlovet heller.
och om det är lite tid till sommarlovet innebär det att det är ännu mindre tid till studentresan.
så jag fick en riktig adrenalinkick alldeles nyss och beställde bikini och sandaler till utlandsresan. jag är förfan överladdad! hujeda mig, ge mig studenten!


i've never been the kind to ever let my feelings show

jag kan lyssna och ge råd. men när det väl kommer till mig själv
är det svårt att utföra det jag själv skulle givit råd om..  


jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här

och jag kan med lättnad berätta att nathalies operation gick bra.



listen to your heart, there is nothing else you can do

jag sitter rastlös i väntan på att det ska bli träning. och som rastlös så tänker jag alltid för mkt..
på framtid, på kärlek, på fotboll. ja, på allt som inte har ngt svar. appropå inget svar, så vet jag inte heller hur det gick för nathalie idag. hon har ju opererat sig. liten klump i magen har jag över det, har inte riktigt hört ngt från dom i gävle. kusinvitamin. jag hoppas allt gick bra!
nej usch, det är inte alls roligt att inte ha koll. 
kanske att jag ska se ngt avsnitt av dårfinkar och dönickar för att fördriva tiden och hålla mig sysselsatt så jag slipper tänka? bra ide, så får det bli!

jag vill ha fredag, jag vill ha lördag, jag vill ha söndag.
jag tror det kommer bli en hög klassad helg.  lockande!

  

sometimes life is stranger than a dream, and the only way to wake up is to face what lies are hidden in your soul.

 woho. för jag ska träna fotboll. woho. för jag ska åka hem. woho. för jag ska klippa mig imorgon. woho. för jag har inget intressant att berätta idag.
woho !


det är dyrt att pinka på torget!

så har ännu en helg runnit iväg. och vilken helg säger jag bara.
i fredags åkte jag till gävle för att umgås med släkten ekström över helgen. ett födelsedagsbarn i släkten skulle ju firas i förväg eftersom hon fick opererations tid just på sin födelsedag.
min kära kusin nathalie har haft sjukdomen giftstruma i ungefär 2 år nu. men nu är äntligen dagen här och struman skall bort. vi håller tummarna för att det går bra på tisdag, hjärtat.
men det skulle som sagt firas. så, på lördagen hade vi givna platser i läkerolarena. vi skulle se brynäsarna spöa skiten ur djurgårdarna. och vilken stämning och vilken match. "alla vi som älskar brynäs klappar nu!" 
därefter var det dags för god mat, marängswish och paketöppning- hela nitton år bruden!
på kvällen blev det utgång med bror och lars. jag säger bara - limosin, en blottande fredrik och det är dyrt att pinka på torget. haha !

 

but when someone tells you that they somehow stopped missing you, you're pretty much screwed

jag tror jag förlorat igen. jag är alltid för sen. det gör mig less, jag inser det alltid när det är för sent.
men för mig är det sådant som växer fram. det är inte förrän jag redan förlorat, som jag inser..
ska jag ta ut allt i förskott och chansa, för att lyckas vinna? varför kan jag aldrig vara säker på min 
sak redan från början? svåra människa, jag förstår mig inte på viktoria mårtensson.

jag tror en stjärna blev född ikväll

näst intill stumm satt jag på läktaren och kände hur en tår rann ner längst kinden när teatern var slut.
dold talang kallar jag det. jag var så stolt så att jag rös. min peter har verkligen hittat rätt. han hör hemma i rampljuset framför publiken. han kan sjunga, han kan spela, han kan dansa -han är min stjärna.

min kärlek är för stor, men själv är jag för liten.

jag är otrolig laddad för morogndagen. jag ska åka till bollnäs med peters mamma och se pojken göra sin debut i teatervärlden.  med hans farmor, farfar, mormor och kära mamma ska jag finnas på plats för att se när han tar sig an showens huvudroll. det går ju bara inte att missa. det finns inte ens, på plats skall jag vara för att se min stjärna!

men vet ni vad? jag är stört förälskad i serien ebba och didrik. den gick för flera år sedan, gammal - men så härlig.
det är ett tips för alla er som har tråkigt en kväll. ladda hem den och ebba kommer att förgylla er kväll med skratt!
men nu när jag har kikat klart på den serien så har jag fått tipset om en liknande serie, dårfinkar och dönickar. väntar bara på att den ska bli klar, sen ska jag nörda den också. jag har ett så roligt liv. mumma !


i guess i should've said something...



så var ännu en helg över, en bra sådan!
tidigt på lördagsmorgon var team hudik samlad i gävle, taggad för HSK cupen.
gruppspelet tog vi hem galant. därefter bar det av mot vandrarhemmet i stan för att bosätta oss, äta mat och ladda upp med nya batterier. tillsammans med evelina och tvillingarna persson bostatte vi oss i ett rum för fyra. det blev nattsnack och skratt - TH leker!
o6.3o dagen därpå ringer klockan och det är dags för slutspel. men vart var evelina?
när vi vaknade såg vi att evelina inte låg kvar på överslafen. hennes säng var bäddad, inga sängkläder och ingen väska fanns kvar i rummet. det första vi tänkte var att hon var en riktig morgonmänniska och att hon redan var nere och åt frukost med dom andra. men evelina hade blivit sjuk på natten och åkt hem. 
tänk; sjuk och dålig packade hon ihop sina saker utan att göra ifrån sig ett ljud, inte väckt ngn av oss i rummet - bara för att inte göra oss oroliga. vilken omtänksam människa!
jag såg att jag hade fått ett sms där det stod att hon åkt hem och att hon inte ville väcka oss för att vi kanske skulle ligga och grubbla och vara orolig. hon berättade även att vi inte skulle vara rädda att gå på toaletten, för den hade hon städat så vi inte skulle bli smittad! sedan avslutade hon med att önska oss lycka till och beordrade oss att spöa skiten ur alla.
.. som vi till viss del gjorde.
åttondelen tog vi hem ganska lätt, kvarten lika så. men semin gjorde vi lite spännande, men vi tog hem även den matchen efter sudden. och nu var finalen kommen..
dock förlorade vi finalen med 3-4. en väl genomförd cup av oss ändå. klart, det är alltid tungt att snubbla på mållinjen, men vi ska vara nöjd med en andra plats! 

what is and what should never be

snart är det dags för skola, en enda lektion, en rolig lektion - grafisk kommunikation. så trots att den lektionen är tre timmer så går den fort. och då kl 12.oo bär det av mot hemtrakterna. en fika med josefin är inbokad och hinna umgås en del med familjen också. annars ska jag bara ladda batterierna inför morgondagen, då team hudiks brudar drar på cup i gävle.
kick some ass !



choosing my own way of life

jag skulle vilja vara tjejen, som tar chanser, tar risker och vågar.
hallå? jag är världens fegis. den riktiga mesen, som fortfarande lutar sig mot mamma och pappa och tror att allt kommer att lösa sig.
men faktum är att det inte kommer att göra det, inte så länge som jag förlitar mig på mamma och pappa. vilket jag insett. men varför gör jag inget åt det då?  
för tusan, jag är arton år. inte ens en hel termin kvar i skolan och jag vet inget om vad som kommer att hända efter skoltiden. jag vet ju inte ens vad jag vill. inte har jag testat på ngt så jag vet vad jag skulle vilja heller. ingen erfarenhet alls. ajaj. klumpen i magen.
jag kanske inte är ensam om det. men, jag vill liksom inte se framåt. det är ju rena mardrömmen.
som att läsa en bok där den sista halvan är oskriven. blank.

we're gonna be the ones that have it all, you and me

i väntan på att få åka hem från skolan sitter jag och diggar karln, keith urban. vilken man.
jag riktigt avgudar honom. hans röst, det där lilla hesa gör honom till något extra. och
snygg är han. jamjam.
nej, slut på fotolektionen så dags att dra sig hem och nörda lite gossip och oth.


som jag hade dig förut

http://www.youtube.com/watch?v=CL2LYLbaQ3Q

jag vet att jag måste ta steget i vår sista dans.

då var det tisdag, solen skiner och jag mår bra.
skolan började inte förrän 12.3o så jag har haft skönaste sovmorgonen på mycket länge. för, att slippa höra det där surrandet och ringandet från mobiltelefonens alarm är nog den bästa starten på dagen man kan få. att ligga och dra sig, äta en god frukost och lyssna på skön musik utan stress gör viktoria till en friskfläkt på dagarna.

she laid her heart and soul right in your hands

måndag och viktoria får inte godkänt för sitt bidrag till naturvetenskapsprovet. failed.
vem lägger prov på en måndag? men jag var iaf där och försökte. vilket bara en tredjedel av vår klass var. men jag gjorde vad jag kunde, sen kan det väl diskuteras hur långt det räcker..
långdag i skolan för övrigt. är helt slut. jag förstår inte hur jag kan vara så trött, men det är väl som vanligt när det är måndag? men det är träning snart, och då är vickan på g.

helgen då? riktigt bra. ah, rankad riktigt högt upp på listan faktiskt.
alltsammans startade kl o9oo på lördagen då jag och evelina tog bilen till sundsvall och shoppade. vi blev inte luspanka men baksätet var fullproppat på vägen hem iaf.
hur mysig dag som helst med evelina helt för mig själv.





dagen fortsatte sedan med föreförfesten i forsa med johanna och sara, sedan vare förfest i stan. rockband&rockband.   
därefter var det dags för kvällens höjdpunkt. bjöööörne! och mitt hjärta, mathilda från stockholmo dök upp.
en riktigt trång och mummsigt svettig kväll- jag vill ha en repris.



aldrig har jag vart kebabflickan

skoldagen var kort. vi kände oss nöjda efter veckans slitande så vi åkte ner till stan vid 12 för att luncha. det var dags för den efterlängtade natchosen. och nachos blev det ju.. inte.
jag hade längtat efter nachosen som en tok, ja riktigt längtat. men så står jag där i kö, bakom evelina på kebabhus. samtidigt som evelina beställer ser jag hur killen i bakgrunden står och skivar kebabkött. facsinerande, inte vet jag. men på något sätt hamnade jag i andra tankar så när det var min tur att beställa, besällde jag det jag nog aldrig beställt. kebabtallrik. åt helvete med nachosen.
som tur är ringde pappa precis och sa att dagens middag blir nachos.
mumma.


choosing my own way of life

torsdag och jag har varit lika duktig idag som tidigare i veckan. och trots att jag var ovanligt trött idag. vilket nog kan bero på att jag hade en nattgäst som heter johan och som är väldigt duktig på att hålla mig vaken om nätterna. men trevligt hade jag det. men jag kämpade mig genom ännu en heldag i skolan. efter det bar det av hem till lägenheten, jag tog en välförtjänt tupplur. 
och nu slog klockan precis fredag. en dag jag ser fram emot- helg, sköna helg så efterlängtad. evelina och jag har bestämt oss för att luncha på kebbabhouse, som belöning för en välutförd arbetsvecka. sen tar jag min tvätt och åker hem, till korskrogen. men jag har bestämt mig för att komma tillbaka till staden på lördag, för utgång. johanna och sara, det är spikat!

(ni få, som läser min blogg. tacka nisse för att jag tagit upp det igen. min personliga coach vad det gäller bloggandet just nu!)


dance with my father

onsdag, vilket betyder att halva skolveckan har gått.
jag och evelina har vart duktigast. varje dag, från minst 10oo - 16oo har vi vart på skolan och arbetat med vårt projektarbete. det börjar bli bra, riktigt bra.
annars har jag suttit framför tvn sedan jag kom hem från träningen. jag kan bara inte dra mig från den mellan kl 21oo-22oo, för då visas made in sweden. och jag är ett stort fan av kim, vilken kille! 
nu väntar jag på att min kära vän johan skall komma och umgås lite. han rekomenderade att jag skulle ladda ner filmen revolutionary road, så vi ska nog mysa framför den. vi får väl se vad det är för film, han har ju lite knepig smak pojken. men jag litar på han. filmmys hela kvällen.

i helgen då? ganska laddad för utgång. har trots allt spart lite på dom krafterna nu, så är taggad för en kväll med brudarna och björne. jag överväger saken. har trots allt lovat mig själv att ta den här säsongen seriöst, nu när jag en gång är skadefri. men, en gång. det får man väl? eller? 
en gång blir två, två blir till tre, tre blir fyra.. jag funderar.

RSS 2.0