DESTINATION SUNDSVALL

tänk att jag äntligen får komma iväg på en shoppingrunda imorgon. som jag har längtat! och som ett litet plus i kanten - med delinsflickorna. birsta, ikea, kläder, massor av kläder, förhoppningsvis fint väder och därmed en god matbit på en ute terrass.  JA, här skall spenderas pengar. wiho!

I'VE BEEN THIS WAY WITH SO MANY BEFORE

gårdagen var trevlig. nathalie kom! älskvärt. ja, först var det mat på kicksaloon, sedan stod jag som chaufför hela natten åt gänget. torön och järnvägs, fram och tillbaka. inte nog med en sen natt! imorse var jag uppe med tuppen för att jobba. och, som grädde på tårtan avslutade jag helgen med att spela match. kanske inte det snyggaste avslutet med tanke på att jag gick därifrån skadad. men, en pinne till krogen i derbyt mot järvsö. 

hoppas att jag vaknar upp imorgon, skadefri.

TELL ME THAT IT ALWAYS GOING TO BE LIKE THIS


IT WON'T GO AWAY

jag vill bara kunna ta upp telefonen, ringa, säga förlåt och säga att jag saknar dig. men jag är så förbannat envis att jag inte tänker göra det. det har gått mer än en månad nu..

VACKRA SMÅ TING


JÄKLA SOFFPOTATIS

jag har faktiskt inte gjort ett piss idag. det har var trist väder ute, så jag har inte tagit ett steg utanför dörren. inte förrän nu till kvällen då det var dags för fotbollsträning. tacka den. imorogn däremot kan soffpotatisen ta och slänga sig i väggen. för då blir det hårt arbete och dessutom match på det. ska få sätta på mig de svart och gul färgade matchstället igen. det var ett tag sedan sist. det ska bli ett kärt återseende.

THIS IS THE THING

martin har precis gett sig av efter att vi kikat på lite film, götakanal 3. eller det var snarare jag som tittade. bredvid mig låg en titt som tätt snarkande man. men han är bra ändå.

förresten, vi spelade match idag. enånger - ljusdal. 2-2. tungt att åka hem med bara en pinne när det rasslade till i nätet för motståndarlaget i 98:e minuten. typiskt fotboll.

BILÄGARE

och plötsligt var jag bilägare. det känns bra.

EVERY WORD YOU SAY I THINK I SHOULD WRITE DOWN


EVERY PICTURE TELLS A STORY



DEAR JOHN

klockan 01.00 inatt kom ett tips om att dear john skulle vara en typisk viktoria film. jag laddade hem den och började titta på den, sen kunde jag bara inte sluta! bara att konstatera att personen kände mig väl. för jag älskade den.



IT'S BEAUTIFUL OUTSIDE


ADIDAS adidas ADIDAS adidas ADIDAS



COME BACK TO ME

skulle kunna slockna ståendes. totalt utkört. jag saknar att inte vara kass. och, jag saknar dig.

nu somnar jag.

TELL ME WHY WE TALKING WHEN WE DANCE SO GOOD

tänk att imorgon gör jag debut i ljusdals if. och tro på fan att jag är nervös. presationsångest, hejsvejs! 
ljusdals if - trönö ik. älvvallen 19.00

WAKEY!WAKEY!


YOU SAVED MY LIFE ONES

hur patetiskt det än låter så tror jag att one tree hill fått mig att bli en bättre människa. så jag bugar och bockar för att jag får en åttonde säsong.

10.05.19

har fått kommentarer om att jag uppdaterar dåligt. men det finns nog en bra anledning till det. jag menar, jag jobbar dag ut och dag in nu. det har blivit så på slutet. och mina åtta timmars dagar på ica är inte så spännande må jag säga. så att uppdatera er om hur jag sitter i kassan och drar hushållsosten genom lasern för 39.90 kr/kg, hur jag sedan slår in PLU nr 4133 på kassadatorn och sedan skickar ner äpplena via bandet, om hur jag sedan tar tag i de frigående äggen med 15 pack, riktar streckkoden mot lasern men inser att den inte kommer att gå in i datorn , så jag slår in streckkodsnummret som jag lärt mig utantill för att det hänt mig ett antal gånger. känner att det finns dom som skulle ha slutat läsa för länge sedan om jag dag efter dag skulle hålla er uppdaterad om mina dagar på ica. för, dom är som sagt ganska monotoma.

men, vad roligt att du läste med ända ner hit!

10.05.12

ta det aldrig seriöst, om du aldrig tar det seriöst blir du aldrig sårad, om du aldrig blir sårad har du alltid roligt. känner du dig någon gång ensam? gå till skivaffären och besök dina vänner.

tänk vad musik kan göra, tänk vilken påverkan den har. musik musik musik, jag älskar musik.


10.05.12


10.05.11

jag börjar äntligen få tillbaka smaklökarna efter den förbannade förkylningen som drabbade mig i helgen. men det var inte en dag för tidigt, snarare perfekt timing. för imorgon bjuder mathilda, delinsflickorna på trerätters. dricka och äta gott tillsammans med flickorna. och jag antar att det inte tar slut efter middagen, för det har viskat en fågel i mitt öra om att engmans bjuder upp till dans på stadt. 

10.05.07

liggandes raklång på golvet med ett stort, så kallat asgarv. jag och min halva. 


10.05.05

vaknade imorse av ett dunkande huvud och en ömmande kropp. trodde seriöst på att febern hade hittat hem till mig. men sen slog det mig, att huvudvärken nog var från gårdagens incident. då jag slog i huvudet i bilen. och att den ömmande kroppen nog kom från måndagens bodypump. så jag stoppade i mig två alvedoner och efter det fick kroppen sig en rejäl återställare. så nu har jag precis kommit in från en löprunda och härnäst väntar duschen. sen tänker jag tillbringa min resterande dag, kväll åt mustachkampen.



10.05.05

igårkväll fick jag ett sms av min kära kusin. hon är sugen på utlandet och lika så är jag. vilket dream team.  så det kanske bär av snart igen, förhoppningsvis.
men jag, jag har inte ens vart hemma i två månader från thailands vistelsen och jag tänker redan på att dra iväg i månader, nästan år. jag hör nog inte hemma här i sverige.

10.05.05

one tree hill och gossipgirl, på en och samma dag. inte direkt så att jag klagar över den! jo, jag skulle vilja klaga över att jag inte har en sådan man som robert buckley. damn he looks good.



10.05.03

du är typen som aldrig blir brun.

10.05.03

vaknade av att alarmet tjöt glatt klockan 09.00 imorse. inte så glatt hoppade jag upp, men steg upp gjorde jag i alla fall. för, det var tid för dagsjobbet som målare. och nu är altanen nästan klar, bara några extra drag med penseln så är den så gott som i nytt skick! efter min så aktiva målning bar det av ner mot köpingen för att uträtta lite saker och såklart äta en liten lunch med flickorna j.k och f.p. 
nu går jag bara och väntar på att klockans korta visare skall peka halvt på åtta, så att jag får åka och träna lite bodypump.

10.05.03

antar att jag var på toppen av min karriär igår. för jag fick minsann känna att jag levde i morse när mamma stormade in i rummet och sa att det bara var en timme kvar till avfärd. men jag var stark och tog mig upp ur sängen trots en jäkla skallebank. och någon timme därefter satt jag på strömvallen med mamma, pappa och grannarna för att se gefle - kalmar. strålande sol och fin fotboll.

man bara måste älska sporten!

10.05.01

drar med brudarna till kick saloon för att dricka och äta sig mätt.


jag tycker om min klcoka.

RSS 2.0