NEVER LET GO

delade med mig av en länk igår, ett youtube klipp på bryan adams - never let go. lyssna på texten mina vänner. gripande.
"Vi säger adjö, men släpper aldrig taget.
Vi lever, vi dör, för du kan inte rädda varje själ."
delade med mig av en länk igår, ett youtube klipp med bryan adams - never let go. lyssna på texten mina vänner. gripande.

"Vi säger adjö, men släpper aldrig taget.
Vi lever, vi dör, för du kan inte rädda varje själ."

KANSKE

önskar jag kunde sätta fingret på vad det riktigt är. som fattas. någonting är det. jag har mina aningar. 
kanske att jag saknar honom.


THE GARDIAN

gråten i halsen. the gardian. se och njut.
här har ni några hjältar!


HEMMA FÖR EN SJUDUNDRANDE HELG!

heldag i skolan idag. föreläsning och seminare.
gick faktiskt riktigt bra, fast att det var heldag. läraren var bra helt enkelt. vilket oftast är a och o i en bra och lärorik skoldag. för, är läraren dålig blir dagen dålig. men, idag var läraren bra och hade varierande undervisning. det gick liksom in! vi hade bland annat frågesport. en vinnare utsågs och pris delades ut, men läraren såg till så att alla fick var sitt tröstpris. "det är ju trots allt fredag imorgon" och delade ut kondomer! hmm...

nu har jag precis kommit hem och avnjutit en god middag ala farsgubben. här näst väntar brynäs på tvn, sedan bäddar jag nog ned mig och sover bäst jag vill. laddar batterierna för helgen. den bjuder på ett och annat gott!


DESIGNA DIN EGEN SKO

tycks aldrig hitta någon sko som passar, de passar inte till smaken. antingen är de en ful modell med snygga färger, eller en fin modell med fula färger. antingen eller. så idag har jag klickat och pillat på nikes hemsida. och tada! nu har jag bara beslutsångest om vilka?


VÄLBEHÖVLIGT

precis kommit in från en lång och välbehövlig promenad med nathalie. nu ska jag försöka plugga lite så ska jag kila över till natta och danne lite senare och kika på film. mysigt!

HOCKEY

följde med natta och danne och några kompisar till dom på hockey ikväll. har blivit en liten hockeyälskare sedan jag flyttade hit. har alltid vart brynäsare, men det har blivit lite mer nu.
och som alltid är det lika stämningsfullt att gå på hockey. sen kan det väl snackas hit och dit om hur matchen var. framför allt hur brynäs var. inte riktigt bra, med andra ord. en målrik match som svängde likt en berg och dalbana. men, till slut fick dom med sig två pinnar. dom får nog vara nöjd med det. 
nu är klockan tjugo i tolv, och jag funderar på att sätta på en film? ja, kan ändå inte sova. och det är inte på grund av kaffet som många tycks tro. det sitter i huve. för, det går alldeles utmärkt att sova direkt efter en kopp om man nu skulle vilja ta det till kvällsfika!

VÄCKARKLOCKAN

väckarklockan har aldrig speciellt bra tajming.
den ringer alltid mitt i en underbar dröm eller en spännande dröm som du vill ska få sitt slut, eller så ringer den precis när du hunnit somna om. den ringer aldrig när du vaknar och tror att den skall ringa, eller när du vill att den skall ringa. den ringer när du som mest inte vill att den skall ringa.. inte undra på att vi hatar väckarklockan!

JAG HAR EN VÄN

har en vän, en riktig vän. hon har alltid ett leende på läpparna. men nu den senaste tiden har mungiporna dragit sig upp mot ännu en nivå. hon har hittat en kille. man kan väl säga att hon är lite betuttad i honom! nej, det går inte att gå miste om hennes glädje. hon strålar mer än vanligt! jag är glad för henne.
tänk vad lite kärlek kan göra..

AMANDA FONDELL

hon gör den kanske lite bättre.


ÖGA MOT ÖGA

vilken händelserik dag. hann inte ta en enda smakbit av matsäcken, så illa var det. eller illa, helt underbart egentligen!
det var alltså full håll igång i skogen idag. öga mot öga med älgen var jag och så kommer soljäveln och jag ser inte ett skit! ist lockade jag jäveln till pappa, så han kunde iaf skatta sig lycklig. efter det gick pulsen aldrig ner, för det kom fler älgar.. jag hörde det fina skallet från hunden, närmare och närmare. till slut kunde jag till och med höra älgens klumpiga rörelse in i minsta detalj, men ingen älg kom i sikte. så, ingen lyckad älgdag för min del.
pappa snodde min älg och den stora oxen som hunden fick upp verkade vara smartare än någon av oss andra som vistades i skogen. så jag är lite grinig. men, fortsättning om att fälla min första älg lever vidare.. imorgon tänker jag överlistar oxen!


JAKT

nu kör vi. passa er älgjävlar!

 


RING RING RING

sluta ring för tusan, jag svarar ändå inte.
töntigt, oartigt och omoget. ja, vette tusan vad alla säger. det kvittar. ringer det ett nummer som jag inte känner igen svarar jag oftast inte. därför att, just det, det finns ett varför. just för att, nu för tiden ringer även försäljare från mobiltelefoner. och jag och dom går inte riktigt ihop. jag kan inte säga nej. så dagarna efter har jag något skräp i brevlådan. så, därför svarar jag inte om något konstigt nummer ringer.

kanske att jag svarar om du ringer två gånger, för då har jag hunnit kika upp numret på hitta.se! eller, ett smart drag är att skicka ett sms och säga "hej det är gösta, jag är ingen försäljare, ring upp mig".

NOT OVER YOU


FYND

passade på att fynda idag. alla dessa tre plagg under femhundralappen! ibland kan hon, fröken mårtensson.

 

 


MOT ÄLSKADE HÄLSINGESKOGARNA

sitter på tåget, på väg hem. eller till morfar. en helhelg hos honom bruka göra susen. den härliga naturen och fridfulla stämning som finns däruppe är mer lockande än en helg hemma med hets och stress. där finns harmoni!

 

 


NÖJD

fick betyg på första kursen igår. kallade hem ett C, känner mig trots allt nöjd med det. vet inte hur mycket man kan förvänta sig av sig själv när allt är nytt. så helt klart nöjd!


YOGA

precis avklarat ett dubbelpass med medel och yoga. nu kan man känna sig nöjd. så jag myser till det med en varm macka på George med kusin. ja, jag och min kusin!

 


MÅNDAG

en känslig människa. har tydligen blivit en sådan. en riktig bölpuppa. eller så är det vad den röda veckan för med sig, bara det att det har hållt i sig en månad nu. om inte mer. men, att visa känslor är väl inget negativt? eller? jag tycker det är jobbigt iaf. så imorgon börjar jobba på hårdheten igen. men det är imorgon.

idag tog jag en promenad med johanna, sedan tog vi fram boken, anatomi och fysiologi, och pluggade lite. det klickar ganska bra där, mellan oss. johanna vill lära andra för att lära sig själv, och jag behöver repitition från någon annan för att lära. så vi kompliterar varandra ganska så bra där! men, efter några timmar av studier drog jag på mig träningskläderna och drog på ett friskispass med nathalie. efter det myste jag till det med natta, ida och danne framför pretty woman. nu sitter jag här, i brist på annat. kanske läggdags? ja, trots allt skola imorgon.

FANTASTISK

helgen har vart helt fantastisk. jag kan inte sätta ord på känslan. jag vet bara att helgen berörde mig, tog mig med storm. och inte minst ladiesnight kvällen.
tänk att lite musik kan ge sådan stämning och ett sådant lyckorus.
mitt i allt håll igång av fart och upptempo kommer martin in, plockar fram ett brev från året innan. en kvinnas vännina hade skrivit ett mail till ladies night. i mailet stod det att hennes vännina hade kommit hem från ladies night showen med sådan sprudlande och positiv energi att hon dagen efter kände sig stark nog att separera med sin man som under flera år misshandlat henne. showen hade gett henne styrkan! igårkväll var hon där, han tillägnade en låt till henne. sjumila kliv!
och otroligt nog, så stämmer det. kvällen, ladiesnight showen, ger dig energi du inte trodde fanns. trots att det är flera tusen på läktaren så träffar allt dig. alla sånger når dig, får just dig att känna att du är speciell. för just den där stunden kan inget stoppa dig. du kan bestiga berg om så skulle behövas. du växer, du känner dig stark. ja, du är bra som du är!

JÄVLAR

har haft världens största skrattanfall och gråtattack. ja, allt under en och samma kväll. stockholm och ladies night levererade mer än någonsin. jag lever på moln!

 


LADIES NIGHT

vi är igång!

 


KÖRSBÄRSÖL

tillbaka efter shoppingen. nu sitter vi i hotellbaren och tar oss ännu en favorit. sen är det dags. dressed for success!

 


STOCKHOLM LEVERERAR

hej alla glada. har fått upplysning om att blogg.se numera har en app. har väntat på den länge nu! så nu kan ni förvänta er desto mer från mig.
ja, kom iaf till Stockholm igår. njutningen började redan på tåget när flaskan åkte fram. därefter fortsatte njutningen på stan, med shopping och mat. och, efter en heldag på stan checkade vi in på hotellet som ligger mitt i stan med en tillhörande ölbar, måste vara ödet! där har jag även hittat min nya favorit, i dryckväg. KÖRSBÄRSÖL! rekomenderas för er som inte smakat. ja, så där satt vi hela kvällen och myste till det.
johan, våran robinsson stjärna kom också förbi och delade med sig av roliga upplevelser, så vi fick oss ett och ett annat skratt!
men på något vis slutade kvällen på hotellet, trötta flickor deckade ganska snabbt på rummet. och, nu sitter vi på tunnelbanan, efter en gudomlig frukost på hotellet, med sikte på en ny shoppingrunda. därefter laddar vi. det är ikväll det händer!

 


GLIDER MOT HUVUDSTADEN

07.36 går tåget mot huvudstaden med delinsflickorna. helgen som vi väntat på är här. shoppingen, hotellfrukosten, LADIES NIGHT, godrickan och sällskapet. fan vad gött vi ska ha de!


DET LUKTAR BRÄNT

hände en liten olycka igår. eller inte ens en liten. det enda jag kan säga här och nu att är att det luktar fortfarande bränt. ja, hualigen!
uppe med tuppen iaf. dags för semenarium idag. efter det ska jag ta med mig ida och natta se vad oves har att erbjuda för fint, i inredningsväg. därefter bär det av hemåt. och imorgon, vet ni vad som händer då? då uppfylls vår längtan om helhelgen, som är planerad sisådär ett år tillbaka. LADIES NIGHT. ja, vi drar till huvudstaden, jag och mina vänninor från delins. gamla som unga. vilken fest!

JAG BEHÖVER ER HJÄLP

hej alla mina vänner. har fått några påståenden om att min blogg hakar sig hos vissa personer. för att hitta problemet och lösa det behöver jag er hjälp.
har du problem eller inte med att läsa min blogg? skriv en liten kommentar och berätta. både ni som kan och inte. vilket internet ni använder, vilken dator ni har och vad som ev är problemet. 

visst, kan vara svårt för er som det hakar sig för att skriva ngt. men skriv ett mail till mig isf? [email protected]

TUPPHUD

gushud, tupphud eller vad det nu kallas. iaf den som infinner sig när det svenska landslaget klarställer em platsen. glädjen. ja, det är fotboll när den är som bäst. att en sport ens kan framkalla så starka känslor. det är kärlek!

?


HELGER

planerade helger. något att se fram emot:

v 41. Stockholm och ladies night.
v 42. Ryktas om en båttur?
v 43. Avslutning med laget.
v 44. Fotbollsgalan.
v 45. LIF- skiva.

VALET OCH KVALET

var på olearys ikväll med johanna. kände att vi behövde en jävel för att pigga upp den annars så tråkiga måndagen. så vi tog en öl och kikade på brynäs. som åter igen var kass, eller så var skellefteå bra. men kvällen var i alla fall mysig. 
imorgon väntas föreläsning hela dagen. är dock i valet och kvalet hur jag skall göra efter den. stanna kvar eller åka hem och knäppa en älg? det är den stora frågan. känns som jag måste ta till vara på alla jakt tillfällen som jag kan, för nu blir det nog några händelserika helger framöver. samtidigt så är det drygt att åka. plus att jag vet att jag kommer måsta åka hem en dag till den här veckan. plus och minus. så valet och kvalet var rubriken ja!

KVALITETSTID

har haft två fina dagar med min käraste vän mathilda.
först hockey igår, som avslutades med en sen natt på interpool med innehållande drinkar och skratt. idag tog vi en behövlig sovmorgon som följdes upp av en shoppingrunda och en myslunch på stan. ja, är ju inte alla dagar man får chans att äta lunch med självaste gurkan, så klart man tackade ja till den förfrågan! 
nu sitter jag på hemmaplan, igen, mätt och belåten, efter pappas, alltid så utsökta grillbuffé! ikväll har jag tagit tillfället i ackt att umgås med mamma och pappa. sådan där, kvalitetstid som man aldrig kan få för mycket av! fredagsmys tror jag visst att det kallas.

A FRIEND TO DIE FOR


GOD NATT

tog med mig gänget. mathilda, josefin och bror för att visa lite av det gävle har att erbjuda. vi gick på hockey. och brynäs var en katastrof, så frågan är om dom kommer vilja komma tillbaka och göra mig sällskap på läktaren något mera? bara att hålla tummarna. 
men, jag fick iaf behålla min käraste mathilda här över natten. så nu är vi precis hemkommen från interpool. ska försöka att inte väcka grannarna av den sprudlande energi som finns kvar i oss. så, vi kryper ner och myser hela natten och morgondagen. var ett tag sedan jag fick rå om min tjej så länge.


GOD MORGON

uppe med tuppen. dags för en morgonpromenad med bästaste johanna! sedan tar vi en lunch på det, med picke och hanna. en riktig onsdag.

VACKERT


HEMMA

var tvungen att lägga handen på farsgubbens panna idag när jag kom hem. flickrummet och pojkrummet på övervåningen ryker tydligen imorgon. han är på g nu! arbetsskadan tycks ha tagit vid även vad det gäller hans eget nu också! så en annan får lov att sova i tvättstugan nu när man är hemma. lika bra i alla fall!

FRAMTIDEN ÄR OVISS

ikväll drar jag hem för att träna en sista gång med gänget, brudarna. det är blandade känslor. framtiden är oviss.

GÅVA FRÅN MOR

mamma tyckte väl att jag behövde den, nu när hon inte är i närheten.
någon som vakar över mig.

PÅ'T IGEN BA!

jag tog mig igenom även detta. den är klar! imorgon lämnar jag in slutuppgiften för första kursen. sedan välkomnar jag anatomi och fysiologi kursen. på't igen ba! vi är pågång..

JAG ÄLSKAR ER

fick nästan en tår i ögat idag när mamma och pappa åkte hem. eller nästan, det kom en och en annan tår när dom lämnade mig här för hemfärd. det var glädje tårar. tårar av glädje för att jag har sådana fina föräldrar som dem. dem ställer alltid upp. i helgen har dom vart här och slitit för att jag ska få det fint och hemtrevligt. ja, jag hoppas att jag någon dag kan visa er min uppskattning. ni betyder så mycket för mig.  jag älskar er.

RSS 2.0