OPERATION - CHECK

nu är det äntligen gjort. operationen av knät är över och jag kan äntligen börja se och tänka mig en dag på fotbollsplanen igen. rehaben kan snart börja, måste bara ta igen mig lite!
allt gick iaf bra. jag var lite groggy när jag vaknade men det var inte värre.


TENTAPLUGGET ÄR IGÅNG

inte en lugn stund här inte. när det ena är klart fortsätter det andra. så idag har jag vart flitig och börjat med plugget inför tentan. men snart kan jag glädja mig åt några dagars ledighet innan jobbet drar igång. KÄMPA


NÄR MAN FÅR UTDELNING FÖR ALL SLIT


(NÄSTAN) ETT ÅR SENARE

operationen är spikad. och jag är överlycklig. ska försöka få ihop några få pusselbitar, med jobb och tenta. men jag kan äntligen planera - det börjar ljusna!


SOMMARTIDER

efter några heldagar av föreläsningar i skolan har vi unnat oss det ena efter det andra. härliga tid. härliga studentliv. 




BITTER

med risk att verka bitter tänker jag ta dagens verkliga sanning.
ännu ett inlägg kommer att handla om mitt förbannade knä. ohnej, inte ännu ett tänker ni. men jo. jag måste få lufta.
ringde till dagkirrurgen igår, frågade hur det blev med min preliminära tid (v. 20), det är ju ändå bara 2 veckor kvar och jag skulle ju vilja planera lite. men icke. fick ist svar om att min operationstid kommer att dra ut ytterligare på tiden. ända till slutet på maj. observera att det är ett år seda jag skadade mig nu. aj aj aj, tänkte jag. SOMMARJOBBET. hur blir det då med sommarjobbet? börjar på sommarjobbet i början av juni. och det tar ett tag och rehabilitera sig från en knäoperation. inte så att jag kan jobba veckan efter. så pågrund av detta kommer jag väl måsta tacka nej till operationstiden, när jag väl får en. för pengar behöver en fattig student. när ska det gå min väg? med lite risk att verka bitter..

FREDAG

sista dagen på den här kursen är imorgon. sen drar vi igång ännu en kurs innan den här sommaren är välkommen på riktigt. längtar..

imorgon är det även fredag, vilket innebär att jag som aldrig skulle bli toffel åker hem och tofflar.


RSS 2.0