NOTHING BACK

tagit djupa andetag och samlat mod, bara för att säga några få ord.
men det är bara jag som säger det.


MAKE IT BEAUTIFUL


A LITTLE GIRL TAKING OVER THE WORLD

efter seresegern har jag levt på moln.
så gott folk, förlåt mig för uppdateringen.

SERIESEGER


KÄNSLAN


SKA MAN VARA FIN FÅR MAN LIDA PIN

klev upp tidigt imorse. 08.00. ja, jag vet. "tidigt" för en som är arbetslös och annars sover bort dagarna. men anledningen var i alla fall att jag skulle få mitt hår fixat. det är inte bara att vara rödhårig kan jag lova! nej, för att få färgen att sitta, på en tidigare blondin, så krävs det en och en annan färgning. usch! det ömmar fortfarande i hårbotten. men skall man vara fin får man lida pin. och resultatet är ju klart värt det. hoppas bara att det håller sig ett tag nu!
efter besöket hos min privata frisör tog jag med mig marlene och mathilda till ljusdal för en lunch. uträttade lite ärenden och fick abstinens över 16 oktober. för, då tar brudarna på ica semester över en helg och drar till huvudstaden för ladies night. jag längtar.

nej, nu är nattskenan på och lampan släkt. älgjakt imorgon.



SHIT!

jag är helt frälst. jag har hittat rätt.

KÄNNS BRA ATT KASTA KÄRLEK
NÄR DEN SÅ VACKERT TAS EMOT

PLANER

jag behöver väl inte säga att vi förlorade i lördags? det förstör bara det roliga inlägg som jag nu hade tänkt att komma med.

det står skrivet på veckans schema att jag och mathilda drar till gävle på torsdag. kikar in säsongens första hockeymatch för att sedan utförska utelivet i gävle på de så omtalade torsdagarna. såklart står kusin för sällskap och arrangemang.

SERIEFINAL

väskan packad, vinnarskallen är framme och nerverna på sin plats. nu drar vi mot mohed för ännu en seger. snart kikar svartögonen fram. allt är i sin ordning!

HON


HAN

det gör ont. ända in i själen. att sakna.
dagar kan verka bra, faktum är att dom kan vara bra. men bara en ensam stund kan bli en stund för mycket. och ett hårt, annars meningslöst ord kan ta hårdare än någonsin förr. bara för att där redan finns ett hål, ett tomrum.

I WOULD DO IT ALL OVER AGAIN


I VARJE ANDETAG


GOSSIP GIRL & ONE TREE HILL

idag och imorgon drar mina favorit serier igång igen. 
som jag längtat!

ANMÄLD

i morse bestämde jag mig för att jag skall göra högskoleprovet i höst, så jag skickade in pengar och anmälde mig. nu när jag för första gången hunnit satt mig ner och tittat på vad högskoleprovet egentligen är för något, så ångrar jag mig! jag vill ha tillbaka mina pengar. inte tusan vill jag bli IQ noll bekräftad. nej fy!
antar att jag får gå dit den 23 oktober och ta allt med en liten klackspark, för något mer lär det ju inte bli.

BAD, TO BE MY OWN COACH

telling people what to do, think or belive is no problem for me.
but, when it comes to myself, i'm clearly blind.
if it is love, football or familjyproblems. i'm bad being my own coach.

telling people what to do, think or believe is not a problem.
but. when it comes to myself, i am clearly blind.
if there is love, football or family problems. i am bad.
bad, to be my own coach.

DEN AKUSTISKA

sitter och tittar på det senaste idol avsnittet. jag är som såld, när grabbarna klinkar på den akustiska gitarren och tar fram den där halvhesa rösten. förra året var calle favoriten. i år har jag fått i alla fall två, om inte tre. så grabbar, fram med gitarren!

TAKEN


ME AND MY FRIEND

chefen ringde 07.50 i onsdags och bad mig rycka in. arbetslös som man är fanns det ju inget att tveka på. sjukdomar och ledigheter, det är för mig något bra.
men imorgon återgår jag till dagarna som arbetslös. dock har jag en heldag med min lediga mathilda inplanerad imorgon. vi tar oss ann gymet på morgonen, vidare till ljusdal för frukost och förhoppningsvis vår vän madelene dahlin, som det verkligen inte var igår man fick en kram av. efter det tar jag och mathilda pärlan till gävle för att spendera lite pengar, äta gott och mysa. en heldag med min kära.

BJÖRN JÄVELN

tro på fan att den jäveln hittar fram till oss. till mig och brorsan. björnjäveln. inte ens 20 meters avstånd. ja, tur att det fanns ett torn som vi klättrade upp i. för usch och fy. det kändes som att den kom lite ohyggligt nära!
för er som inte förstått, så har jag vart uppe i ramsjö och jaga älg i några dagar. och jodå, det var inte bara björn som snusade oss i arslet. älg också. en fjortontaggare mindre på markerna i döven.

YOU CAN DO IT


HA HA




GUL/ SVART

tar min boll och går till fobollsplan. ikväll är jag åter klädd i gul/ svart. jag skall göra allt jag kan.

-


I'LL STAY THE SAME

känns som om hela världen förändras. människorna, omgivningen, perspektivet. allt, utom jag. åt det sämre eller det bättre? jag hänger i alla fall inte med dom. i'll stay the same.

EVERY ROSE HAS ITS THORN

kan väl inte säga att jag är miley cyrus största fan. men, det här gör hon bra!
en riktig höstmysare.


HOW IT SHOULD BE

det vore så enkelt och ha dig här, på heltid. som förr.



RSS 2.0