SANNINGEN

jag vet att jag är klantig. och nu har jag satt mig riktigt i skiten. jag har sårat någon som jag står nära. det gör så ont att se andra ledsen. speciellt när man själv orsakat det! men jag var bara ärlig. jag ville egentligen bara väl. men jag antar att det inte uppskattades. vilket jag förstår. det jag egentligen ville säga är att sanningen är det rätta, men fruktansvärd hård och orättvis. bättre att knipa käft?


STADSLUFT

äntligen tillbaka i gävle. även om det bara är över någon dag så behövdes det. idag hänger jag med systrarna smiding vid poolen. till kvällen blir det godricka vid poolen. jag klagar inte på livet i denna stund.


TJÄNAR PENGAR HELA DAGEN!

klev på 07.00 passet på granbacken imorse, 10.30 drar jag vidare till ica för några timmars slit och direkt efter det drar jag tillbaka till granbacken för ett kvällspass. perfekt dag för plånboken!


TRÄNINGSVÄRK FRÅN HELVETET

ja, jag har fruktansvärd träningsvärk i benen. ser näst intill ut som om jag skitit på mig när jag går. men det ska kännas, då har man gjort rätt för sig! igår gick det inte hela vägen för laget. åter igen snubblade vi på mållinjen i en dm-final. men vi gav dem en match. så på det viset kan vi ändå vara nöjda!


!

idag jobbade jag kortpass. efter det hamnade jag i soffan då solen inte kunde ta sig från de där förbaskade molnen. jäkla blekfis man är den här sommarn! sen lagade jag middag och laddade batterierna för träning. ingen riktig fotboll, men en del styrka. så imorgon välkomnar jag träningsvärken! förresten. imorgon lirar vi dm-final mot team hudik på älvvallen! ta med dig en vän och kom. lovar att det bjuds på spänning.


JAG BEHÖVER INTE LÄTT, JAG BEHÖVER BARA MÖJLIGT


BRÄNNBOLLEN 2012

åter igen snubblade vi på mållinjen. men grisligan är aldrig bitter. vi njöt och firade nog mer än något annat lag för vår andraplats i årets upplaga av brännbollscupen. kvällen blev som vanligt vid denna tillställning en riktig höjdare! för att summera den kort och gott säger jag, bengt larsson. alla älskar bengan!


DEN ÅRLIGA BRÄNNBOLLEN

snart är den här, den årliga och hederliga brännbollen som vi gått och väntat på. dock stoppar mitt knä mig för att medverka i år, men jag ser till att vara i form till festen, som är minst lika bra!


BRAVADER

det har vart full håll igång hela veckan. inget mig emot! men, en hel del festligheter. vilket man kan känna i hela kroppen. när är det dags att skärpa sig på den fronten?


ÄNTLIGEN

blogg.se har äntligen fått igång deras app igen. så nu kan ni förvänta er desto mer från mig!


NORRBERG

nu är jag uppe hos min kära morfar i ramsjö, norrberg. tänka sig att hälsinglands finaste natur, tror jag mig finna här. minus all broms förstås! äckliga djur som jag skulle vilja utrota. går det? eller fyller dom någon funktion i vår värld? det kan jag i alla fall inte tänka mig.
i alla fall. efter att ha brottas med bromsen och gräsklippan har även morfar fått det fint på sin gård. nu, perfekt till kvällningen har resten av släkten annlänt. grillen står klar, glaset är fyllt av vin och efterrätten står och tar sig i frysen. tacka, det är svensk sommar.

imorgon är det kabarecup. vi bara värmer upp!

YOU SAVED MY LIFE

precis hemkommen från kilafors. vi lirade boll där idag, så jag följde med som stöd. ett stöd som inte räckte hela vägen för tre pinnar. men, vi får nog trots allt vara glad för den poäng vi fick.

jag besökte även hälsocentralen imorse och fick en tid hos läkaren. så nu finns det väl lite hopp i alla fall. därefter brumma jag ner till ljusdal för att träffa jonkeboy, tog en gofika och snackade lite skit. välbehövligt.

imorgon ska jag på trav med min kära vän millisvanillis. dricka och äta gott, spela och njuta av ännu en dag i ledighetens tecken. hoppas bara vädret är med oss så vi får en riktig mysig kväll!
och med dom orden säger jag godnatt.

MYSTERIET FORTSÄTTER

det är ett mysterium, vad som försigår med mitt knä. det har dock gått framåt. jag kan numera springa. men ingen fotboll. vilket gör mig förbannad. har dock fått svar på varför läkaren inte hört av sig. han är på semester, och efter den tyckte han det var lägligt att åka jorden runt. så jag måste nog hitta en annan lösning!
att jag bara inte ger upp? det är i alla fall alla andras förslag på mina ständiga skador och jävelskap. men vet ni vad. jag älskar, de få gånger då jag får känna mig kry i benen, jaga den förbaskade bollen och få de tjusiga och extra kvinnliga blåmärkena på benen. tror aldrig jag kommer kunna lägga av. punkt slut.



RSS 2.0