10.02.19

får jag inte kärlekslappar på ica, så får jag det på posten. igår när jag kom hem från jobbet fanns ett handskrivet brev från posten på bordet. en försenad alla hjärtansdag hälsning från ingen mindre än evelina hagström. jag funderar över vem som har en god vän? den som skickar något så fint, eller den som inte skickar något alls?


evigt tacksam för att jag har dig. det vet du va?


10.02.17

nästan så att jag svävar på moln när jag tänker på att det, sex jobbtimmar kvar. sedan åker jag till gävle och umgås och tar igen förlorad tid med min älskade kusin. sen, sen är det semester för mig i en månad.

10.02.17

har nästan nyss kommit hem efter en dag bestående av arbete och åter igen arbete. men en dag kvar bara. plus att jag idag tog utmaningen och satte mig på spinningcykeln, för första gången i mitt. och tro på fan att det var jobbigt. utan tvekan! men, så skönt.


10.02.16

tisdag. vilket innebär en vecka till avresa. resfeber? nja, kanske lite dom gånger jag hinner känna efter.
men, det käns som det är dags att börja titta på kläder. lägga fram så att jag dag för dag hinner sålla bort det jag känner mindre för. för annars kan jag lova, att jag som vanligt kommer att ha den största och tyngsta ryggsäcken. jag är ganska så värdelös på det där, att packa smart. så, bäst man börjar i tid.

10.02.14

thailand närmar sig..
resan dit är ju ganska lång. mellanlanda i helsingfors och grejer. sen blir vi ju där i fyra veckor. så det gäller att ladda upp riktigt med musik på mobilen så att låtarna inte blir utnött. vilket dom ofta brukar bli av mig. så, gott folk. var snälla och ge mig lite låttips! 
i dare you.

10.02.14


10.02.14

svettig och helt slut. men lätt värt. jag och hockeybockey!

10.02.14

kom precis in från en stund av friskluft ute i solen. med familjen hjelm tog vi fram grillen och delinskorven för lite alla hjärtansdag mys.
nu tar jag mig en tupplur för att ladda upp batterierna. jag tar nämligen på mig skridskorna och hjelmen för att lira hockeybockey med invånarna i byn. och ikväll kommer min kära morfar ner från ramsjöbergen och gör familjen sällskap för en finmiddag. perfekt!

vad mer kan jag begära av alla hjärtans dag? än lite gemnskap av alla dem jag håller kär?

10.02.13

vaknat upp till ännu en lördag, ännu en helg med jobb. skulle helst av allt vilja vara i gävle nu. hälsa på kusin och titta på fotboll. men nej, vickan ska jobba och tjäna päninga.

godmorgon världen.


10.02.11






vem saknar inte falamål & dellangirls? det var de bästa onsdagarna i mitt liv.


10.02.11

THE UGLY TRUTH.
den är bra, det kan jag styrka. skratta kommer du definitivt att göra. och kanske kommer den att ge dig en och en annan tänkare? den gav i alla fall mig det. jag röstar för att du ska se den, om du inte gjort det!


10.02.10

jag hamnade på gymmet efter allt. bror, han drog med mig. tog mig en dusch och en välbehövlig bastu. sen satte jag punkt för dagens enda aktivitet och åkte hem till huset. och som husmors uppgift stod maten på bordet när sambon kom hem från en hård arbetande dag.

klar med den nya designen. vad tycks?


10.02.10

vem sitter inne när solen skiner? om inte viktoria.

jag är inte alls bra i förkylningen. den där fybubblans halsen, den är inte att leka med! mamma skulle strypa mig om jag så går ett enda steg närmare gymmet. ja, vad gör man då? sänghäng. trök. fast, nu har jag ju kunna sysselsatt mig med bloggen. jobbar på en ny design. det är roligt. har gjort om en hel del nu på sista tiden. men jag har aldrig blivit nöjd. känt att det klickat. ni vet? men, nu tror jag. efter nästan en hel dag framför dumburken. att jag lyckats hittat något jag faktiskt skall trivas med.


10.02.09

tisdag. och jag sitter på jobbet. men, jag kan snart glädja mig åt två dagars ledighet. om sisådär åtta timmar.
men, för närvarande bor jag på zorro med min sambo mathilda. vi är husägare i ungefär två veckor. ja, tills vi åker till thailand helt enkelt. ja, just det. två veckor kvar. det närmar sig för tusan.


10.02.07

vi gjorde en repris. min kära vän och jag. en impulsare. låste in oss, bara hon och jag. när sedan de rutinerade ville ha vårat sällskap, satt vi snart på en stol hos nordborgs och sjöng och skrattade. tacka vet jag hotshot.
nu beger jag mig snart mot arbetet. därefter går flyttlasset.

10.02.04

dödssjuk. hatar att vara sjuk. hatar att ha ont i hela kroppen. hatar att inte kunna göra någonting på en dag, då man äntligen är ledig! ja, det suger. men och andra sidan har jag kunna klickat runt. och hittat de två favoriterna som jag la in i det tidigare inlägget. dom kommer inom en snar framtid att bli mina. 


10.02.03

fast. har letat överallt. klickat och klickat. snälla hjälp mig!
vart kan jag hitta denna supercoola klocka? + den snygga tröjan?
BÖRJAR FAKTISKT BLI LITE DESPERAT NU.


10.02.03

höll på att skita knäck på slutminuten av jobbet idag. jag blev så rädd att det kom tårar. ja, jag säger då det. hade det inte vart en sådan pudding som tittat fram där, så hade jag definitivt tuppat av! hujedamig.
och annars då? jo, viktoria har inhandlat sin livs första bok idag. på ica. ärligt! jag läser aldrig böcker. hatar att läsa. men, den stod där - moon walk, självbiografi av michael jackson, så fint. jag läste första stycket. sen klippte jag till. så det blir en tidig kväll ikväll. för viktoria ska läsa bok. så, sussa sött mina vänner.

10.02.02

jag är inte tjejen som hettar till i onödan. men, det finns en gräns. och när den gränsen är nådd. då.
gränsen är nådd.

10.02.02

nejdå. jag har inte gått och dött. nog för att fjällen tog bra nog på mig. men, jag lever. lever de vardaliga livet igen. med jobb, träning och en massa umgås. eller, typ bara går och väntar på att de resterande tjugio dagarna ska löpa och jag får åka till värmen. det är det jag lever på nu. thailand..

nä, nu ska jag ta med mig sofis mode och krypa ner under täcket och lägga locket på för idag.

RSS 2.0