WHAT AM I SUPPOSED TO DO WHEN THE BEST PART OF ME WAS ALWAYS YOU?

 

RÖNTGEN


har fått tid till röntgen, därför jag riktat in mig på ännu en hemvisit till ljusdal. sedan har jag blivit erbjuden något arbetspass på granbacken i helgen, så då passar man på. skall bli mysigt att träffa dom godingarna igen!


DAGEN EFTER

ni skulle bara veta hur bra jag mådde igår! kl 12.00 kände jag att jag måsta försöka röra mig lite mer än de tidigare vändningarna som hade gjorts. allt skedde i stor försiktighet för att inte väcka fler celler i huvudet till liv. jag visste att det var illa som det var. ja, det var en fruktansvärt ilande och dånande huvudvärk. jag lyckades ta mig ner för trappan och slänga i mig någon alvedon men sen var det kört. sen var det balgan bredvid soffan och jag, hela dagen.
men det var det värt. tack för lördagen kära vänner!

MAMMA & PAPPA

tentan gick okej. och när jag sa det till pappa, att det gick "okej", då sa han "då gick det bra alltså? annars skulle du sagt att det gick åt helvete".

nu är jag hemma hos mamma och pappa. har haft en fin eftermiddag med dem. dom är så fantastiska. stöttar, berömmer och bara finns. så, nu somnar jag gott, i vetskap om vilka omtänksamma och fina föräldrar jag har. det är inte så att jag tvekat eller nekat till det. men vissa dagar slår det en. idag var en sådan dag då jag blev påmind om hur bra dem är!

LOVE


ÖNSKA MIG LYCKA TILL

det är nästan mer röra än ordning och reda i mitt huvud nu. 
fullproppad med allt vad stroke, hjärtinfarkt, kol, cancer, hypertyreos och blodprover innebär, går jag nu och lägger mig. jag har gjort mitt. brista om det brista vill!
 

ÅNGEST

 
tog en paus i plugget och gav mig ut på en promenad i det fina höstvädret. jag tror tusan hösten är den mysigaste tiden på året. 
 
ja, jag tog mig ut från lägenheten. men annars är det här jag sitter och pluggar. min säng har blivigt till ett skrivbord och soffan har blivit till en bokhylla. ja, det är kaos här. 
det är så sjukt. jag vet att jag behöver vara ifrån böckerna och plugget ibland, i alla fall ett tag. men så fort jag försvinner från dem har jag världens ångest. så ska det inte vara... och trots att jag sitter dag ut och dag in i böckerna tycks inget fastna. trögfattade vickan!

DEL 3 AV 3

TORKA ALDRIG TÅRAR UTAN HANDSKAR
 
det var blöta kinder hos fröken mårtensson när det sista avsnittet av dramaserien var slut.
ja, åter igen hyllar jag jonas gardell och hans berättelse.
gripande vacker!

HEMGJORT

här kommer lite mer smakprov på vad som skapades under fredagen då det var dags för pyssel.
tänk vad lite fantasi kan göra. här behövs ingen stor plånbok inte.

hemgjort is the shiet!


SÖNDAG

på något sätt finns det alltid rikligt av känslor på en söndag. ett stilla lugn samtidigt som en sugande ångest. den sugande ångesten kan visserligen bero på tentan som skall skrivas på fredag. så, jag vet att jag kommer att sitta inlåst i lägenheten med huvudet i boken i fyra hela dagar. kommer knappt andas någon utomhusluft och kommer definitivt inte ha någon tid till att laga mat (därför har jag vart hem till mamma och pappa och fyllt upp ett förråd av matlådor).

tentaångest


PYSSELFREDAG

 
efter en heldag av plugg med johanna kände jag att jag var tvungen att ägna mig åt något helt annat. letade mig in i skogen och tog lite näver, hittade en gammal glasburk i mammas föråd och lite trälim i pappas verkstad. och vips så hade jag en ljuslykta. 
ännu mer pyssel blev det då hannah kom och intog stället. men det resultatet får ni ta del av när det står på sin plats. 
godnatt
05.00, jakten på kin första älg fortsätter..

VICKANS VÅNING

kurat ner mig i sängen, tänt ljus och kokat mig en kopp rivet. nu varvar jag plugget med tvn. 
när man mår som bäst!
 
 

BORTSKÄMD

blev bjuden på mat av min fina vän hannah på helt enkelt ikväll. inget slår deras fetaostfyllda kyckling! 

tack hannisen. finaste du. tyck om dig ja!

 


TORKA ALDRIG TÅRAR UTAN HANDSKAR


 
 

tårarna kan inte riktigt sluta rinna. det är en sann historia, vilket jag älskar. så fruktansvärt fin.
för er som missat den - på måndag sänds tredje och sista avsnittet av jonas gardells bok "torka aldrig tårar utan handskar" på svt, klockan 20.00. ta igen de tidigare avsnitten på svt play och sätt er bänkad på måndag. ni kommer inte att ångra er!

man är rädd för det man inte känner till!

 


SPOTIFY - ACUSTIC

jag älskar verkligen hösten. alla dessa mössor och halsdukar som man får gömma sig i.
men något som kanske kan vara tråkigt är ju faktiskt vädret. regn, mörkt och kallt. men vad som då är perfekt är att man faktiskt "har ett skäl" till att stanna inne. tänd ljus, kryp under filten och lyssna på ljuvlig musik. och för er som är less på era gamla dängor så har jag en fin lista på spotify som passar sig ypperligt nu på hösten. jag vet dock inte hur man delar den, men jag tror ni kan hitta den om ni söker på acustic. ett litet tips från coachen bara!

DON'T YOU WORRY CHILD

 

BESÖKET HOS DOKTORN

tänk att man kan känna sin kropp så väl att man vet att något är fel när det verkligen är det.

var som sagt på mitt efterlängtade besök hos doktorn idag. ja, det var efterlängtat, inte just för beskedet, utan för att slippa den ovisshet som funnits hos mig den senaste tiden.

beskedet var som sagt kanske inte det bästa. förmodligen är det främre korsbandet åt pipsvängen. men de ville inte uttala sig säkerligen om detta förrän en magnetröntgen tagits. men det känns skönt att jag börjar komma en bit på vägen. att jag fått hjälp med mitt besvär!

 


RESULTATET

här är resultatet efter mitt pysslande vid symaskinen igår.
plötsligt fick min lilla hall en liten färgklick. tänk vad mycket något så litet kan göra!

(lägg märke till mina kryckor i hörnet. vägrar att ge ifrån mig dem. har ett par i bilen också. man vet aldrig när nästa olycka är framme)


TOG FRAM EN GAMMAL VÄN

idag när jag kom hem till mamma och pappa passade jag på att låna symaskinen för att experimentera lite. hade nästan glömt hur fruktansvärt roligt det är att sy! kanske snor med mig maskinen imorgon när jag drar tillbaka.
ja, det kändes att man var lite ringrostig. var ju ändå sju år sedan (?) man satt på syslöjden och det var faktiskt senast som jag satt vid en symaskin!

 

resultatet får återstå för er nyfikna att vänta på. den som väntar på något gott..

 

 


KROGVÄGEN

kom hem till mor och far tidigare idag för att hämta pärlan som vart inne på lagning (nu är han så gott som ny). och eftersom dagen jag väntat på i fem månader infaller sig imorgon. doktorn. vad vore då bättre än att få sova i gamla flickrummet och få kortare resväg imorgon? purfekt


YOU'RE THE ONE THAT I WANT

 

HÖSTENSFÄRGER

 


LEGEND

DET ÄR ALDRIG NÅGOT MAN ÄR. DET ÄR ALLTID NÅGOT MAN VAR.

men varför? för att vi aldrig visar vår uppskattning medan de fortfarande är vid liv?

RSS 2.0