INTE VILKEN DAG SOM HELST

  
 
 
det finns en tjej jag vill uppmärksamma lite extra idag. hon heter nathalie ekström och hennes födelsedag äger rum idag. denna tjej är av finaste laget. jag pratar om en riktig glädjespridare. alla borde få ha en "natta" i livet. allt skulle bli så mycket roligare då, det garanterar jag er. puss på din dag älskade, fina kusse.

SÖNDAG

precis klickat iväg rapporten som jag suttit och knåpat på i (vad jag tycker det känns som) en evighet. så nu är man fri från skolan i några timmar, över natten, sen är det påt igen ba. ny vecka, ny praktikplacering och nya utmaningar. heja!



FREDAGKVÄLL

efter en dag med plugg och träning sitter jag nu hemma hos mor och far med min hjärtevän. gott sällskap och god mat kan summera denna kväll ganska bra!

imorgon väntas jobb på mitt kära ica och efter det lär jag hamna med näsan i böckerna. ett sista ryck innan uppsatsen skall in. sen kanske även jag kan njuta av helgen.


FORTSATT PRAKTIK

praktiken på hälsocentralen är över. från och med nästa vecka och fem veckor framöver väntar praktik på äldreboende. fortfarande huvudet på spiken. fortsatt läran, dag ut och dag in!


JAG ÄR NÅGONS..

..plugghäst. jag är någons goding. jag är någons storfiskare. jag är någons allting.

PRAKTIK

praktiken går bra. efter idag går jag in i min sista vecka på hälsocentralen därefter skall jag fortsätta praktiken på ett äldreboende. 

det är mycket för praktiken som bloggen blivit lidande. det är liksom praktiken som "händer" i mitt liv just nu och vad som händer på den får jag inte delge er. tystnadsplikt. efter en dag på praktiken tränar eller pluggar jag. så mina dagar skulle inte bli så intressanta för er. men jag ska försöka bättra mig! kanske skall börja skriva om allt tok som försigår i min hjärna, det skulle ni uppskatta va? 

ALLA HJÄRTANSDAG

jag sluter mig inte till gruppen om att älska alla hjärtans dag. mycket för att allt skall vara så puttinuttigt OCH ni som känner mig vet att jag är inte puttinuttig.
alla hjärtans dag sätter bara press på människor. tycker man om varandra skall man visa det varje dag, det skall inte behövas en "speciell dag" för att visa det. det är min åsikt, men kanske att min åsikt en dag förändras..

ha en fin dag alla hjärtevänner.


FETTISDAGEN

i skamvrån skulle jag placera mig själv enligt en vän som gav mig en rejäl utskällning för mitt dåliga engagemang i bloggen den senaste tiden!
och se. det lönade sig, för nu är jag ju här igen!

det är ju som alla redan vet fettisdagen idag. en dag som jag ganska prompt sätter mig på tvären mot.
ja, jag är inte alls ett stort fan av semlan. detta glädjer faktiskt mig, att det iaf finns en godsak jag inte stoppar i mig! men svulla på ni andra..


VILL NI VETA EN ROLIG SAK?


..jag har inte glömt bort er.


RSS 2.0