PRAKTIK

hej mina få men ack så trogna läsare. ledsen för att jag vart, rent ut sagt, kass på att uppdatera. men... nej, inga men. 
jag har iaf börjat min praktik. känns ganska skönt att vara på hemmaplan om jag ska vara ärlig. bli uppassad och bortskämd av mor och far lite. det har jag väl ändå förtjänat? eller?
nej, men det känns riktigt bra. tror dom här veckorna på praktiken kommer att ge mig väldigt mycket. massa nytt! känner redan nu, efter två dagar, att huvudet går på högvarv när man kommer hem. slocknar direkt! ett plus är ju att man slipper skolbänken ett tag och att man istället får träffa en hel del goa människor! det har jag saknat.
 

NATTPLUGG

imorgon är det tenta (igen). och bara för att jag är så klantig och somnar och sover bort halva dagen så får jag nu sota för det.
har laddat upp med kaffe. så någon timme till skall jag gräva i böckerna..


DOMMEN

i måndags var jag på besök hos doktorn. nu är det äntligen klart. det blir operation direkt efter min praktik i maj. både menisk och korsband var åt pipsvängen. inte undra på att jag har haltat fram, från och till under dessa åtta månader. så, nu skulle jag helst vilja spola fram tiden till maj nu och få det gjort. jag är så fruktansvärt sugen på fotboll..


NATTÄNK

kan inte sova, vilket i sig kan bero på att jag tog en tupplur vid 19.00. osmidigt.
när lamporna är släckt och ingen annan om andra sidan luren är aktiv, då startar tankeverksamheten. och som så många gånger förr är tankarna tillbaka hos mitt knä.
 
jag har kommit till insikt att jag inte kommer att komma tillbaka till årets säsong, som jag så promt trodde att jag skulle göra. om det så bara blir en träning. men till och med en träning ligger långt bortom min tro just nu. allt har blivit framskjutet.
 
jag vet fortfarande inte vad det rör sig om. magnetröntgen domen får jag på måndag. om det nu är något så går det inte att åtgärda de närmaste tre månaderna för jag skall ut på praktik. och till praktiken behöver jag mina två ben. jävligt sammanträffande. allt på en gång.

ni kanske inte förstår min hysteri. i så fall är det förståeligt! 
 

FRÅN MIG TILL ER

här kommer min spellista, proppad med en massa godingaracustic

LEVER I FANTASIN, MEN JAG VET ATT DEN FÅR MAN INTE LEVA I


SÖNDAG

ikväll fick jag njuta av en perfekt söndagkväll. precis som en klassisk söndag skall vara! med massa götta och en rulle. och idag tog jag min fina vän hannah till sällskap.

först blev det middag på helt enkelt och därefter gjorde vi debut i 3D världen och såg hobbit på bioduken. 

 


HJÄRTA

varm i hjärtat.

 

 


EFFEKTIV DAG

har fått en del gjort idag, men tusen saker återstår. var iaf in till skolan imorse. ja, tänka sig. skolan, på en lördag? så blir det om man inte gör det man ska på veckorna. därefter tog jag dammsugarn och dammoppen och städade lägenheten. så nu är även julen utstädad!
klockan blev sedan 14.00 och man kan ju inte missa när juniorkronorna spelar final mot USA. så då intog jag soffan hos edwina med ett gäng andra brudar. olyckligt slut. men om man tänker efter. silver, är det så dåligt då?

nu har jag precis tryckt i mig en macka från grillen som jag så snällt fick från tomten. bästa julklappen som kommer att användas flitigt i vickans våning. idag serverades en ciabatta med pesto, salami och mozzarella. MUMMA!

 


NYÅRSLÖFTE

jag skall vara så tränad i år att ja inte drar på mig några skador. 2013 skall bli ett skadefritt år. det är mitt löfte! 
eller det är min högsta önskan.

DET NYA ÅRET

välkomnade det nya året på bästa sätt. med fint folk som ligger mig varmt om hjärtat.


RSS 2.0