IT'S ME

antar att jag åter igen har ignorerat det. det är det jag gör. trycker det ifrån mig. sedan glider det sakta men djupt in. och det blir ett faktum. att allt kommer på en gång och ja kan inte hantera det.



FOR NOW


I DON'T NEED A FAIRYTALE. I JUST NEED FUN.



HOLDING ON


ALLA ANDRA FÅR HELG

ja, jag har oftast lyckan att jobba när alla andra går på helg. jag klagar inte. det är ju ett bra själ till att hålla sig borta från den starka drickan och hålla sig nykter.

JOIN


BREATH

just för stunden, minuten, suger mitt liv. det kanske det inte gör imorgon. men dagen därefter kanske det gör.
och jag är trött på det. att inte veta om. faktum är att jag hatar det. lika mycket som jag hatar bilar som kör 60 på en 70sjust för stunden, minuten, suger mitt liv. det kanske det inte gör imorgon. men dagen därefter kanske det gör.
just för stunden, minuten, suger mitt liv. det kanske det inte gör imorgon. men dagen därefter kanske det gör.
och jag är trött på det. att inte veta om. faktum är att jag hatar det. lika mycket som jag hatar bilar som kör 60 på en 70s väg.

MAGNIFIKT

helgen i stockholm var det mest behövliga och trevligaste som hänt mig på ett tag. tack tjejer!








LADIES NIGHT

för ungefär ett halvt år sedan satt jag på playan i thailand med mathilda och njöt. plötsligt fick vi ett sms och en förfrågan om vi var intresserad av ladies night med jobb brudarna, till hösten. av ren impuls, utan tvekan tackade vi ja. och nu är vi snart där.. så redan imorgon styr vi mot huvudstaden, jag och ica brudarna.

tänka sig att jag tror det kommer att spåra! men, den som lever får se.

TO EARN IT

alla säger att du gjort bra ifrån dig. att du skall vara nöjd.
men du vet vad du kan. så du lyssnar inte. man vill förtjäna orden. inte höra dom i sympati.

" HALV ÅTTA HOS MIG "

imorgon, eller rättare sagt - senare idag, är brudarna på jobbet bjuden på middag av självaste kicki. jag undrar vad hon kokat ihop? spännande. men, det ser jag fram emot. äta och dricka gott i fint sällskap. det är lördag!

FREDAGSMYS!

avnjutit en lugn kväll framför idol. min man var i form! när han sitter med gitarren i högsta hugg så kan inte fröken mårtensson bli annat än knäsvag!
förresten så var jag på kåken ikväll. mathilda jobbade där, så då passade jag på att hälsa på mina gamla friditsledare. alltid lika mysigt! förhoppningsvis blir det mer tid där framöver, eftersom jägarexamens kursen kommer att äga plats just där.

IBLAND UNDRAR MAN

ja, ibland blir jag tokig på mig själv. 
idag när jag är på jobbet ser jag att jag har ett missat samtal från ett okänt nummer. så jag tittar upp det på hitta. se. namnet är igen känt men kan inte riktigt placera. så jag frågar mina arbetskamrater. när jag får höra det, då slår det mig, på en gång. filmen, den förbaskade filmen sitter kvar hemma i dvd. jag hade alltså bara lämnat in ett dvd fodral till OK! inte nog med det. fodralet var 3 dagar försenat, vilket innebar att filmen blev 4 dagar försenad. hujedamig, man skäms ju!

INGEN SA ATT DET SKULLE BLI LÄTT

när armen känns så tung så att man knappt kan växla när man kör bil och när benen så gott som viker sig i trappan. då vet man att man gjort rätt för sig. nöjd tjej!

VET VAD HON VILL



PLÖTSLIGT ÄR DET TOMT

precis lagt mig i sängen och kurat ner mig i täcket. det känns faktiskt tomt. man har haft en vän vid sin sida hela helgen och så gott som pratat varandra till sömns varje natt. så, plötsligt är det tomt! 

tack för helgen min kära, evelina hagström!

THE SCIENTIST

NU HAR DET BLIVIT EN AV MINA FAVORIT LÅTAR, OCKSÅ!


A SMILE ON YOUR FACE



"HAGSTRÖM FLYTTAR IN"

nu har hon landat. "hagström flyttar in". 
min alldeles egna lilla forsabrud är hos mig över helgen. vi har inte mycket planerat. bara vara, ta igen det vi förlorat - igen. det kommer inte bli en dålig helg, det blir det aldrig med dig.


RSS 2.0