10.04.30

precis avslutat dagsjobbet.
pappa har tänt grillen och gratängen ligger i ugnen. så nu ska jag ta en liten powernap tills att maten står på bordet (ja, vissa har det bra). för, senare ikväll bär det av mot embretsens för lite sällskapsspel. och jag måste bara tillägga, att jag tror på denna valborg!

10.04.28

alla andra drar på after ski 1000. jag stannar och jobbar in riktiga guldpengar.
jag är inte avundsjuk.

10.04.27

undrar om plånboken håller?

skjorta - modekungen, ring - modekungen, nike skor - caliroots

10.04.26


JAG TROR NI MISSADE FESTEN!


10.04.26

målare viktoria. nästan så jag skulle vilja gå i pappas fotspår och ta över mårtenssons måleri en dag. känner redan att jag har lite skills för det där med målning, och det bara efter att ha strukit på grundfärgen på altan. men nej, pappa avråder både mig och fredrik för det. och jag antar att det har sina själ, så jag lyssnar på honom.
nu ska jag dock ut och ta den dagliga löp-rundan sedan ska jag invänta måndagens bodypump pass.



10.04.25

ja, jag hade min livs helg i helgen. tusan vad vi svängde om. jag tänker inte säga så mycket mer om den. bilder som talar för det kanske kommer upp så småningom. 
hem bar det av tidigt idag för att utföra dagsjobbet på ica. och tro det eller ej, så var jag hyfsat pigg. men nu gott folk är vickan inte lika pigg och kry. så hon kryper under filten och tittar på film med bror. sen somnar hon för att ladda om batterierna för morgondagens färg hink och pensel- huset skall målas och jag står för insatsen!

10.04.25

kan inte sluta le. så jäkla mycket vemdalen!


10.04.22


10.04.21

nu har jag precis sett klart det senaste från kurt wallander, denna gång arvet. och tro mig, jag satt nog i brors knä där ett tag. och tro mig en gång till, jag tror till och med att bror var lite rädd där ett tag.

10.04.21

måndag, tisdag och onsdag har jag suttit på röva och nästan inte gjort ett skit. men imorgon går lasset till vemdalen. så jag antar att röva inte kommer att behöva sitta fastspikad längre!

10.04.19

jag har ju hittat sommarhiten för i år, train - hey soul sister. men tro inte det bara är den låten från bandet som kommer att strömma ur mina högtalare i sommar. nej, lyssna på dessa godingar och ni får fler sköna sommardiggare. 




10.04.19

lugnet har nått korskrogen också! en helg som blir alldeles för besvärlig att beskriva har passerat, och det enda jag tänker tillägga, är ett stort tack till släkt och vänner för att ni gjorde mitt tjugioårsfirande till något minnesvärt.  

10.04.18















10.04.13



tummen upp för per morbergs insats igår!

10.04.13

imorgon packar jag väskan, tar tåget mot gävle och min älskade kusin. sedan spenderar jag de resterande veckodagarna med henne. då ska jag riktigt ro om flickan min, hela dagarna. och så ska jag ju förstås få jobba någon dag på mitt favorit cafe, dagnys.  jag längtar.

10.04.13

ny hemkommen från dagens springtur och snart ny duschad.

undra om vi kommer att kunna godkänna per morbergs verk igår kväll? ja, ikväll sätts den på prov, för det är dags att fira vår kära mor med kaffe och tårta. grattis kära mamma!

10.04.13


10.04.12

man skulle nästan kunna tro att per morberg precis vart och besökt mitt kök. för tusan vilket bombnedslag det såg ut att vara i köket, innan den väl var klar - pavlovatårta med lemon curd. men i själva verket var det jag som hde orsakat röran. resultatet av tårtan visar sig imorgon då den skall stå på bordet med många ljus i. för då firar vi nämligen min mammas 52 års dag.

10.04.12

tänka sig att min 20 års dag ändå kunde bli lyckad!
jag var tvivelaktig till det när jag klockan 11.37 tittade på klockan i ica kassan. bara 7 minuters jobb hade jag åstadkommit och jag var redan less! återstod gjorde ungefär 8 timmar och 30 minuter. men väl hemma med familjen kunde jag njuta av min 20 års dag. och det är tack vare min kära familj.

tack allihopa för alla gratulationer.

10.04.10

vem trodde att jag skulle bryta ihop?
men det är såklart tal om framtiden nere. och just den, framtiden är min svaga punkt. 

det finns två människor, som just nu sitter på neder våningen och tycker att jag ska börja plugga. det vill jag ju själv också. men för dem skall det ske nu, på momangen. men jag kanske skall hitta något där det klickar först? eller ska jag börja på en utbildning, lägga ut pengar och sedan komma på att allt var förjäves? nej, då får det hellre ta tid för att jag skall vara säker på min sak!
viktoria är lite upprörd nu!

10.04.10

damp barnen är hemma och nu kommer dom och invaderar mig. 
josefin och stefan.

1 2 3

10.04.09

upplysningsvis kan jag tala om för er att bakis-pillren som numera finns på ica, fungerar!
återsamlade i granngården - delins flickorna. god mat, skvaller och skratt. 

2





10.04.07


10.04.07

borstade gaddarna rejält imorse. det var dags för en tripp till hudiksvall och återbesök hos tandläkaren. men det var inte dagens höjdpunkt, fast att det såg så fint ut i käften. nej, utan höjdpunkten var kvart över ett fikat med brudarna. tacka vet jag att dom håller igång där borta i staden och ger mig en massa att ta in när jag väl är på återbesök. 

1 2 3 4

10.04.05

påskhelgen är över. och jag kan inte säga att jag är besviken på den. snarare tvärt om. ja, vi fick igång ett riktigt gung i helgen, mina vänner! 

det började redan i torsdags då vi brudarna tog initiativet och bryta traditionerna. vi satte oss ner vid en stuga långt ut i boschen, vid en sjö som kallas jällsjön. vi hann inte till att lägga oss så var det dags att kliva upp för att ta borren och pimpelspöt ut på isen. det blev ingen fisk, men napp på annat blev det. riktig bottennapp! och som alla långfredagar behöver, fixade även vi en skandal. ett plopp i hålet - och en mindre mobil! men dagen fortsatte. och efter tre timmar kunde vi glädja oss åt en eld. sedan satt vi där och mådde gott, vi flickor. 
lördagen var det fullt hus på krogvägen 11, och även denna gång var det ingen som kunde komma upp till morfars nivå! nej, försök att slå honom ni och ni gör det bra!

RSS 2.0