GE MIG HELG OCH DIG!


FRAMTIDEN

framtiden, den är oviss och svår. jag sitter här nu med en klump i magen. ingen plan, ingenting. för att något plugg lär det ju inte bli eftersom jag hamnade på tusonde reserv i de val jag hade. men, en månad till. sen sitter jag inte, jag står. utan jobb.
så nu är det definitivt dags, att göra det man gruvat sig för sedan skolan slutade. att skriva sig ett CV och ett personligt brev. någon som har några bra tips? kom med dom, för jag lär behöva dom.

jag vantrivs med bara tanken av att ens försöka sig på det här.

ABSTINENS

ännu en dag till ända. och nu sitter jag här och klickar. klickar runt och har abstinens över att jag måste ge mig ut och shoppa snart. nytt i garderoben behövs och det behövs nu! 


HELGEN

lovade ju att uppdatera er lite om helgen som var. det hände ju faktiskt en hel del här i färila den forna veckan. det var marknad, karneval och styrdans i byn. 
allt började på fredagen då min kusin och bea anlände till trakterna. vi hade laddat upp för lite brännboll och korvgrillning. sedan blev det mys på altan. med rose och fanta för vissa, men en annan skulle ju upp och jobba. men lördagen kom, och den bjöd på marknad och karneval. traditioner som håller sig kvar och är mycket uppsattad! till kvällen var det dags för dans. dansbandet streaplers var i byn och det blev en riktig folkfest. en fest som slutade med en dyngsur nattur på cykeln hem till korskrogen. alldeles underbart!

SÄSONGSLYAN

hittat in i säsongslyan efter en hel dag med hårt jobb, träning och lite van veeteren på det. så nu tror jag snart att det är slut med viktoria för idag. imorgon är ju som sagt en ny dag och en dag närmare helgen. som jag tro kommer att bli makalös. man skall absolut inte ha för höga förväntningar, men jag slår vad om att den bjuder på någonting alldeles extra. i alla fall brännboll och starksaft.

INFLYTTAD

tagit mig an en båttur på sjön med josefin och stefan denna kväll. det var dags för fiskning men för denna gång, utan någon vinst. hade dock mycket gott sällskap och en trevlig kväll.

nu så här lite tidigt på natten har jag intagit mitt säsongshem. elektriciteten har infunnit sig, madrasserna är utbäddade över hela golvet i två om inte tre lager, täckena och kuddarna är många så att det finns plats för fler! ja, jag pratar så klart om min kära lekstuga som jag varje år, sedan några år tillbaka, tillbringar mina sommarnätter i. helt perfekt!

uppdatering om helgens bravader kommer.

GRÖNT HÅR OCH HULA HULA
















SOMMAREN 2010 ÄR HÄR

sommaren började ju alldeles perfekt! möhippa, allsång, alborgen och en till artonåring. allt på en vecka. ja, jag har inte riktigt hunnit med att uppdatera er om allt, det har som sagt vart fullspäckat. men bilder kommer. ha lite tålamod bara!

BURR

det var en allert viktoria som lämnade sängen imorse. kände mig ovanligt pigg på jobbet och hela dagen därtill. så ikväll drog jag och bror iväg till tjejerna i ljusdal och spelade lite boll. spontant och bra. sedan kom magnus. han röstade för badning och jag är inte den som bangar, vilket det fanns många som gjorde. så kl 22.24 åkte endast jag och magnus till sånghussjön och doppade oss. burr, det var kallt. men mysigt. 

FRÄLST

idag, eller ikväll tog grabbarna med mig till hudiksvall för att se den tredje filmen i samlingen twilight. eclipse. som jag längtat efter den. och levde upp till mina förväntningar, det gjorde den! sen kan jag ju bara tillägga att jag är helt såld på den samlingen.
i vanliga fall tycker jag alltid att uppföljare blir en besvikelse, men inte dessa. nu kan jag bara inte få nog, kan knappt bärga mig till nästa. 

men vad tusan sitter jag och skriver det här nu för? tusan, jobb imorgon ju 8.30 - 20-00. efter det tar vi tjejer fram grillen, lånar nordborgs altan och kör på en drink kväll.

DEN SOM LEVER FÅR SE


BRUSTET REP KAN KNYTAS IHOP, MEN KNUTEN SITTER KVAR

idag kunde jag inte längre hålla tillbaka. allt kom på en gång! det har vart tungt. men, det du gjorde idag, i mina ögon sett, är en gärning i rätt riktning. nästan det mest beundransvärda man kan göra enligt mig! erkänna sina misstag och stå sitt kasst för det man gjort fel.

RSS 2.0