FREDAGEN

glömde att berätta om fredagen. en mycket spännande dag!
vi fick se mycket fint. och innan dagen var över hade jag två favoriter! så i veckan är det budgivning. avslöjar mer när allt är klart. kanske står jag där som ägare av en lägenhet i slutet av veckan, eller utan. vi får hålla tummarna helt enkelt! tills att jag har eget tak över huvudet har jag iaf förmånen att bo hos min kära kusin. puss till henne för det.

GÄVLE PÅ OBESTÄMD TID

har mycket att stå i såhär innan skolstart. det donas med allt. intyg av olika slag, böcker, packning och lägenheter hit och dit. ja, det är vad som får mina dagar att gå. men, imorgon skall jag ta en dag med brudarna på birsta. efter det står väskan klar för avfärd mot gävle på obestämd tid.


NÄR SANNINGEN FÅR ALLT ANNAT ATT FRAMSTÅ SOM EN STOR LÖGN


GÄVLE

tidigt imorgon tar jag tåget mot min snart blivande hemstad. skall umgås med min kära kusin. mysas och ha dé. senare mot eftermiddagen bilar mamma och pappa ner mot staden. för, tre lägenhetsvisningar är inbokade. bara att hålla tummarna!

INGEN VANLIG KRAM

jag har nog aldrig fått känt på en riktig kram, förrens idag. när en kram blir så varm att den frambringar tårar, då vet man att den är äkta. det behövdes inga ord. bara en riktig kram!
jag kommer att sakna dig.



MUSIK


NYA UTMANINGAR

jag var så nervös, visste inte om jag skulle våga titta. men med facit i hand så kan jag nu slapna av och le. det är nu det händer! det är nu det börjar ta fart..

ENSAM HEMMA

njuter av att vara hemma själv i en vecka. göra allt när jag vill och hur jag vill. inga måsten!


DET GÅR ÅT HELVETE I ALLA FALL

vi förlorade. slutdiskuterat.
istället ska jag berätta något roligt som hände mig i veckan. eller det är inte roligt. bara irriterande!
på tisdagen var jag ledig från jobbet. kände att jag behövde en dag med kusin. så jag tog bilen och åkte mot gävle. lite impuls! kommer fram. då ska jag till och parkera bilen. i order av kusin parkerar jag bakom deras lägenhet. det står massa bilar på ena sidan vägen. så, jag förstod ju vart jag skulle parkera. men jag orkade inte fickparkera. så jag åker och vänder. ställer bilen på samma sida som alla andra bilar. betalar parkeringen. sätter lappen innanför rutan. synligt och bra!
dagen efter går jag till bilen och ser en fet p-bot. "mot färdriktningen". nosen stod åt fel håll!

jävlar vad bekvämlighet kan kosta! 700 kr. varsågod p-lisa. där fick du dina bullar till kaffet.

TO THE END

imorgon är vi tillbaka på planen efter en månads uppehåll.
vi slår på stort på en gång. håller inte tillbaka, viker inte en tå! här skall krigas. derby och allt. jag känner det. imorgon är det vår tur.

KUSINERNA


HELG

för mycket av det goda. kan det bli det? 
helgen bjöd i alla fall på mycket gott. på fredagen myste jag till det med mathilda på terrassen. korkade en flaska och snackade skit. sedan drog vi vidare till ljusdal, vilket slutade i ugång. otippat? ja, och lördagen blev en repris av fredagen, dock med annat sällskap men lika uppskattad och bra!


RSS 2.0