INFORMATION & PYSSEL

har vart på två informationstillfällen för sommarens jobb idag. segt men nyttigt!

mellan dem har jag hunnit med en lunch med mina fina vänner på rosehills samt pysslat lite hemma.


HALTA LOTTA

helgen svepte snabbt förbi och inte gorde jag något vettigt av den heller. eller rättare sagt, jag kunde inte gör något vettigt av den.
bara för att man inte kan göra något hittar man tusen saker som man skulle vilja göra. jag har väl aldrig vilja plocka blommor? igår skulle jag promt ut och plocka en bukett. ner i diket var jag. och jag klarade det, utan ytterligare skador. men man är väldigt begränsad.

HELGEN

det enda roliga som hände denna helg var grillkvällen vi var på i nore. go mat, gott sällskap och lite starkt i glaset. annars har jag bara haltat runt här i huset. från soffan till toan, från toan till soffan, från soffan till köket, från köket till soffan, från soffan till toan..

 
 

DRYGT EN VECKA

nu har det gått mer än en vecka sedan operationen. det är inte förrän nu som jag kan känna att det börjar lätta och gå i rätt riktning.
tur är väl att jag har haft en stenmark att köra med. han har nog blivit mer utbildad sjuksköterska på den här veckan än vad jag blivit under mina två år.

han är inte bara bra på att vara sjuksköterska. han kan även snickra. han har snickrat ihop ett redigt vardagsrums bord. så snyggt! han kan han. 


RSS 2.0