HÅLLER TUMMARNA

imorgon är en stor dag för min pojke. men så hårt som han jobbat, slitit och förberett sig inför detta tror jag utan tvekan på honom! han kan sin grej. HÅLLER TUMMARNA!


SM-GULD


EN LEENDE TJEJ

image description

i min frånvaro här har jag blivit tjugiotvå bast, firat ett annat födelsedagsbarn, pluggat, kommit till insikt över den närmaste tidens planer, jobbat, sprungit på stan och herjat som aldrig förr. men störst av allt, jag har vart med om ett sm-guld!

PÅ ROSA MOLN

det är väl det man säger. när man vart frånvarande från det verkliga livet. strosat runt på lätta fötter och gått runt med ett omedvetande leende på läpparna? känslan av ett sm-guld går inte att beskriva!
det kändes nästan som att jag var med grabbarna på isen och tog emot medaljen och bucklan själv. ja, jag har levt i en bubbla. en hockeybubbla. i ett lyckorus. ända sedan silfverberg slog in den rackarn, ett-mål-som-man-bara-ser-på-film, har jag vart frånvarande.

 

idag vaknade jag upp. med en brådskande skoluppgift som ligger framför mig och en hel vecka av självdisciplin som väntar. men vet ni vad? medaljen har jag kvar. sm-guldet har jag kvar. länge, länge i mitt hjärta! det här lever jag länge på.

 

 


PÅSKHELGEN

 

image description
image description image description image description image description

 


GODKÄND

med ett lättande hjärta kan jag säga att det gick bra på examinationen! påskhelgen är räddad. och till råga på allt så har pappa lyckats få biljetter till den andra finalmatchen i läkerolen. herregud! mitt liv är bra härligt.

GULDET SKA HEM!

 


KLINISK EXAMINATION

imorse kom johanna och herrman med ett påskägg fullproppat med godsaker till mig. ja, vilken fin vän jag har! därefter tog vi en promenad runt hälsansstig. och nu sitter jag här, laddar upp med påskgodiset inför examinationen som jag länge gruvat mig för. men bara att hoppas att man får något att fira ikväll, isf för att sörja.

ja, idag är det dags att sätta sina kunskaper på prov. jag är nervös, för nervös för att det här skall gå ur vägen! men, efter det här kan jag glädjas åt lite påskledigt. så, önska mig lycka till, det kommer jag att behöva!

 


LÄGENHETEN

efter jobbet igår hade mor och far gjort pizza. något som var helt perfekt till gårdagens hockeymatch som slutade med vinst för vårt älskade gävlelag. så, nu hoppas jag dom säkrar finalplatsen imorgon på hemmaplan!  
efter det rullade jag mot staden för några få, men tuffa dagar i skolan innan jag kan ta påskledigt. när jag anländer till lägenheten möts jag av en hel del nytt. mor och far har vart här och donat, med vad jag trodde, lite små pyssel. men i lägenheten fanns en hel del nytt. dom är för söta. tack!

nu har jag precis kommit från stan. tagit en kopp kaffe med johanna och anneli i kombination med lite plugg. nu åker dojjorna på för en liten löptur. ha det så bra mina vänner!

image description

 


JAN-ÅKE & AGNETA

är på snabbvisit i korskrogen. åkte upp från gävle imorse för att det vankades jobb. efter att ha klarat av dagens arbetstimmar på ica åkte jag hem till mor och far, kokade ihop en, tydligen, uppskattad middag. sedan satt vi i timmar och pratade om allt mellan himmel och jord! det kallar jag livskvalité. mina föräldrar är verkligen de mest värdefulla människorna i mitt liv. klyschigt, men vad vore jag utan er?


RSS 2.0