FLYTER MED KÄNSLA

snart dags att släcka lampan för idag och hoppas på att hostan somnar med den. vilket den troligen inte gör. så min reservplan är då att titta på tomten är far till alla barnen, som jag precis laddat hem. skulle dock behöva vara pigg inför morgondagen. för då tar jag med mig josefin till sundsvall. en heldag med min tjej. strosa omkring, äta gott och bara vara. 
PS.
the scripts nya skiva! whopwhop.


WEAK IN THE KNEES

finner mig själv, sittandes framför tvn, med ett stort leende på läpparna.


GAMMAL OCH GRÅ, MEN LIKA FIN ÄNDÅ!



55 ÅR. GRATTIS KÄRA FAR!



FÖRVÄNTANSFULL

jag har en känsla av att lördagen kommer att bli alldeles underbar! josefin och jag har tänkt att vi skall gå och se efter om bandy är någonting att se på? täckbyxor, tjockjacka, vantar, mössa och rejäla skor på. och räcker inte det för att håll värmen tar vi med oss en termos, fylld med varm glögg. och efter det tar vi med oss packet och drar vidare till fif/kik skivan för att umgås och förtära lite av det starka.
förväntansfull var det ja.


UPPSKATTAR DET JAG HAR.



HELG

helgen är här! och äntligen lite lediga människor och sällskap åt folket (mig). på tiden att jag får en kväll med familjen. så vi har satt kurs mot morfar och norrberget! god mat och mys framför tvn. det lockar. om vädret sedan tillåter är det storstövlán på och bössa fram imorgon. efterlängtad älgjakt med allt vad som hör till!
puss på er så länge!

JAKT PÅ NORRBERGET


YOU ARE ENOUGH FOR ME


YOU ROCK

vi har alla dåliga dagar. vissa medger det, andra inte. jag har accepterat det och medgett det. och tack vare det har jag kunna rest mig ganska så fort. för dig som ältar där nere för dig själv. ut med det. för du är inte svag eller ynklig som visar det. det är en styrka, att visa hur du sedan tar dig in i de ljusa.

I FOUND MEANING


RSS 2.0