SNÄLLA TOMTEN

har gått och trånat efter dessa skönheter så länge nu. snälla tomten?
 

GE FAN I PÄRLAN





vaknade härligt bakis till ett telefonsamtal från pappa. en tant hade ringt och sagt att min bilruta var inslagen. härligt! traskade mig ut. lagomt less möttes jag av musik, det kom från min bil, stereon i bilen stod på, passagerardörrens ruta var inslagen, handsfacket var sönderslitet, bilhandlingar och instruktionsboken var slängda utanför bilen. moget!
ingenting var dock stulet. så jag vettetusan vad dom var ute efter? jävlas? dom lyckades iaf bra med det!


LADIESNIGHT

snacka om att kvällen igår blev lyckad. min "nyktra och lugna helg" blev inte riktigt som jag hade tänkt mig! den blev roligare.
igår var jag som sagt på ladies night med tjejerna. och fast att inte brolle var med och såg snygg ut i år så fanns det en annan stjärna med på scenen som gjorde det minst lika mycket värt det! vi snackar magnus uggla i sitt esse. ja, han var/är tamefan otrolig! vilken artist, vilket geni. 


TORSDAG

tidigt imorse gav jag mig av till gymmet. lite tungt var det allt när man hörde en snarkande bror ligga i soffan bredvid och gotta sig i ljuva drömmar! men jag var tapper och gav mig av.
efter ett skönt pass på gymmet blev det en sen frukost på waynes med broder. därefter lämnade han mig för stockholm och SHM, inte ett dugg avis!

imorgon är det fredag. och som vanligt är fredagarna planerade in i minsta detalj. först skall jag och johanna försöka få lite skolarbeten gjorda, därefter drar även hon till stockholm och SHM, inte ett dugg avis! men jag ska faktiskt, skepp och hoj, på magnetröntgen. äntligen. sen, till kvällningen har jag en date med min bästa, natta, till den sista twilight filmen. ganska fin fredag ändå?


MUNTLIG EXAMINATION

ännu en godkänd examination. skönt att kunna bocka av den. men hjulet rullar än. än är det inte jullov!

förresten kom bror hit på besök igen. han saknar mig så mycket att han kommer flera gånger i veckan numera! ja, så vill jag se på det. men jag tror tyvärr att det är ryggkliandet och massagen han vill åt!

 


HEM LJUVA HEM


MÅNDAG

tre dagars njutning. nu är man tillbaka till vardagen igen, vilket innebär att man inte kan gotta sig i tidigare meriter. på't ign ba! muntlig examination på onsdag.

HELGEN

har haft en riktigt fin helg med några av mina favoriter. på lördagen kom bror och mathilda med tåget. det var meningen att vi skulle se brynäs spöa modo. men brynäs fick se sig besegrade i förlängning. en riktig fartfylld och spännande match. det enda som fattades var segern!

lite senare anslöt vi oss till resten av truppen (natta, filip och joel) för att besöka bowlinghallen. tjejerna vann i stilpoäng!

på söndagen intog vi soffläge, med godsaker och allt vad onyttigt innebär!

 

  


GODKÄND

så jävla skönt. har suttit framför datorn hela dagen. desperat. nu 13.44 släppte en stor sten från mitt bröst. godkänd på tentan. nu kan man lägga den bakom sig och fokusera på nästa. 
 
för att fira har jag precis beställt biljetter för mig och bror till brynäsmatchen på lördag. 

CANDY - ROBBIE WILLIAMS

jag är inget större fan av robbie williams, men den härr låten kan jag inte få nog av. så uppiggande!

 
 

DOMMEDAGEN

imorgon kommer dommen.
har suttit ivrig framför datorn hela veckan och väntat på att resultatet från tentan skall läggas ut. men inget resultat.. imorgon är det sista dagen för oss att få veta. vill bara få det överstökat. oavsett resultatet. jag vill veta om jag kan lägga den bakom mig och fokusera på kommande tenta eller om jag ska ta tag i böckerna ännu en gång. det tär på en att gå i ovisshet.

LÄTTROAD

 
  
 
här kommer en liten favorit i repris. 
ibland kan ju livet vara bra tråkigt och trist. då måste man hitta ngt som piggar upp. detta är min rehabilitering!

ZLATAN

ja, jag, som alla andra kan inte hålla käften om den mannen ikväll. man börjar ju undra om han verkligen är mänsklig?
kunde eller kan man bli kär i någon man varken känner eller har träffat så skulle jag nästan tro att jag gått och blivit det nu. han är fan helt otrolig. 

ONSDAG

snart dags att gå till skolan med johanna för att fixa lite med papper och böcker innan det är dags att börja plugga inför nästa veckas examination. 
 
men det är ju onsdag idag, och ni kom väl ihåg vad det var jag skulle göra till en vana under dessa dagar? yoga! så ikväll går vi (hannah, natta, johanna och jag) ut hårt. startar med ett corepass följt utav yoga. det är faktiskt så att jag välkomnar träningsvärken med glädje. för träningsvärken är ett tecken på att man gjort rätt för sig!
 
en liten parentes, jag har fått magnetröntgen tid. så nu är jag glad!

NYBAKAT

gick upp i tid imorse för att ta mig ann ett pass på gymmet med johanna. skönt att man börjar komma igång igen!
nu har jag precis tagit ut världens godaste matbröd ur ugnen. så nu doftar det ljuvligt här hemma.

 

 


FARSDAG

firade en av världens finaste människor i söndags.

 


LIF FEST

hujedamig vilken kväll det blev igår. tur att jag valde att gå. var ju i valet och kvalet där ett tag.
ja, det bjöds på en hel del skratt och en del tårar. fina priser delades ut, det serverades god mat och tillslut blev det en och en annan dans på bordet. så ni kanske förstår att det var full håll igång!

tack alla fina "LIFARE"
(snodde en bild från ronja eftersom en annan hade allt annat för sig än att knäppa kort. fokusen låg på ngt helt annat)

 

 


YOGA

jag och johanna gav oss ann ett yoga pass idag, och tro det eller ej men jag tyckte det var kanon. nu sitter mallan ballan på andra sidan, läser detta och fnissar lite för sig själv och tänker "vickan, på yoga? det skulle jag vilja se", medan peter hjelm tänker "äntligen".
ja, jag har vart emot yoga. framför allt för att jag är en stel jäkla stock, så i princip allt gör ju fruktansvärt ont. och just därför behöver jag den typen av träning. men jag har aldrig kunna relatera till all andning och så förrut. men idag hände det något. mycket beror nog på instruktören. så nu ska jag försöka göra det till en vana. varje onsdag kanske?  

FALAMÅL

man måste ha småsaker att se fram emot här i livet. det blir så mycket lättare då.
falabrudarna och jag har precis spikat en kväll på vårt älskade falamål i början av december. hujedamig vad jag längtar!


STÄDARDAGEN

jag har nog aldrig känt mig så nöjd som nu, när jag ligger i sängen med en kopp kaffe och läser när livet stannar samtidigt som jag sneglar och känner doften av min alldeles nystädade lägenhet.
jag städade rubb och stubb här idag. köket fick sig en rejäl omgång, både in och utvändigt (lådor, skåp och skafferi), vardagsrummet fick smaka på damvippan och damsugarn, sängen fick nya kläder och sedan fick även garderoberna se sig bemästrade av en flitig vickan!

jag har nog faktiskt aldrig städat så bra på en och samma dag tidigare. jag är liksom den som tänker "jag gör det här idag, så gör jag det där imorgon" men det där "imorgon" brukar aldrig bli av. och då drar man med sig den ångesten, att "jag skulle ju egentligen behöva. men nej, det finns viktigare saker!" så, nu är faktiskt allting gjort. vilket betyder att jag måste plugga också! mycket roligare.

 

och så fick ni läsa en hel uppsats om min händelserika städdag, roligt va?

 


STOCKHOLM

ligger nerbäddad på stapeltorgsgatan med en kopp rivet. det ömmar och värker i fossingarna efter dagens rännande i huvudstaden. men det var det värt!


HUVUDSTADEN FÖR EN DAG

sitter nu på bussen på g till stockholm med min kära vän johanna. vi kände att vi var värd en mysdag i stockholm, med allt vad det innebär!
men lite nytta med nöje blir det allt. jag, som "nästan" hatar att läsa böcker har faktiskt fastnat och har svårt att slita mig från denna gripande och sorgliga bok -när livet stannar. dessutom tillhör den kurslitteraturen. så, två flugor i en smäll!


FOTBOLL

precis sett klart matchen mellan malmö-tyresö. en match som var avgörande för vem som skulle stå som vinnare av svenska mästerskapet 2012. med små marginaler tog tyresö hem segern. men som alltid finns en hel del drama i dessa matcher. och det är just vad som får en att älska sporten. dramtiken!

det värsta med att sitta och titta på stora mästerskap är längtan till att själv vara tillbaka på fotbollsplanen. klyschigt. men sant! men vad vore jag utan fotbollen?


HALLOWEEN

det är mörkrets afton. dags att locka fram djävulen i sig själv!

nejdå. riktigt så illa ska det inte bli. jag ska bara på hallowenkväll med granbacken. vilket jag ser väldigt mycket fram emot. det hör ju inte till vanligheterna att man firar så mycket när det är halloween numer. så det ska bli roligt. dock har jag inte hunnit skaffa mig någon utstyrsel, men jag slår vad om att andra har det, så dom kan stå för underhållningen!


DOFTEN AV HEMBAKAT

har bakat saffrans biscotti idag. fruktansvärt goda. så nu doftar det jul på krogvägen.


RSS 2.0