ÅRETS HÖJDPUNKT

faktum är att vi inte vann brännbollen i år heller. men, inte var vi sur över det inte. vi firade på kvällen, som om vi vore vinnare! det blev en hej dundrande förfest, med dans på både terras och tak. inte nog med det, vi fick bondskjuts till lasse stefans också. allt satt mitt i prick!

ja, jag slutade semestern på bästa sätt. med en rejäl bakfylla. men det var det värt! bara att vänta ännu ett år på den roligaste festen året har att erbjuda!

IMORGON

eller om några timmar ringer alarmet och då är det dags för den årliga brännbollen. här skall krigas. i år är det våran tur. min och grisarnas!

TEAMHUDIK REUNION

GAMLA, HEDERLIGA TEAM HUDIK ÅTERFÖRENADES!

STOCKHOLM


SEMESTER

två, eller snart tre dagar av min lilla vecka av semester har snart gått. hittills har jag utnyttjat den till fullo! 
i söndags tog jag med min kära vän mathilda för några dagars vistelse i stockholm och gästade våran kära vän therese. vi hann avverka två heldagar med shopping, en mysig kväll på fridays med massor av drinkar och en kväll på grönan. helt perfekt!

LIVSNJUTAREN

lyckliga dagar. det är att umgås med vänner. känner att man lever på riktigt. 
livsnjutaren.

TO YOU


-

när du lärt dig se världen
ur egna ögon.

STÄMNINGSFULLT

igår sparkade vi igång sommaren på riktigt! vi fanns på plats, delinsflickorna, på sommarpremiären av allsången. lika stämningsfullt som vanligt. och nu fortsätter det. varje onsdag, hela sommaren! 

JAG ÄLSKAR SOMMAREN

sommaren är här nu. det känns i hela kroppen.
vädret, människorna och aktiviteterna. 
jag älskar sommaren!

JAG ÄR INTE DET DU DRÖMMER OM. MEN JAG ÄR DET DU SER!


MÅNDAGKVÄLL

ikväll var vi tillbaka på den fina gården, på terassen, med den vackra vyn av vårt kära färila. ja, släktingarna från valla var i hemtrakterna. bjöd på den godaste hempizzan jag ätit och dryck därtill.
invirad i en varm filt satt vi på terrasen och njöt av varandras sällskap, surrade och skrattade tills mungiporna ömmade. en fullbordad kväll!

SKRYTMÅNS

inte varje dag man får kapa föredetta landslagsmannen andreas andersson över benen! inte heller varje dag man blir bortdribblad av självaste rickard herrey. och att man sen fick chans till efterfest med dem blev bara som ett plus i kanten.

RSS 2.0