10.01.28


10.01.24

tjejerna har så gott som övertalat mig. vemdalen i veckan.
puss

10.01.24

jag är velig. trodde jag skulle bli klokare av helgens händelser. men, allt kanske bara gjorde det svårare. för nu, jag vet vad jag vill. men det känns omöjligt att få det att gå ihop. typiskt.
ja, jag vet. "allt går om man vill." det säger alla. men hjälp mig med den här då? 

10.01.24

säger såhär. jag har haft en toppenhelg. igår, lördags så for jag till hudik enligt planerna. träffade brudarna, tog stan, smakade på evelinas utsökta carbonara, tränade fotboll och avslutade med en kall i duschen. vad mer kan man begära av en lördag? 

idag, söndag klev jag upp av min väckarklocka (josefin). det var åter igen dags för träning. sliten tjej åkte hem och somnade på soffan efter wallanders nya, dödsängeln. hade med andra ord laddat om batterierna för kvällens fotbollsträning. därefter bar det snabbt av hemåt för att inta soffplatsen för söndagens johan falk och.. frank, såklart! så, nu sitter jag här. nyduschad och nöjd! dock inte trött.

10.01.22


WILLY is the man

vad vore let´s dance utan willy?
jag har fått en ny favorit.

10.01.22

nytränad och nyduschad. jag tror visst att det blir världens lugnaste helg. som dom tre senaste helgerna. finns inget sug till den där saften längre. just nu delar jag bara mitt liv med träningsdojjorna och mysbyxorna. rolig tjej, hej!

PS, imorgon bär det av mot något större och kanske lite bättre. staden hudiksvall, team hudik och evelina.

10.01.20

i alla fall. jag har bestämt mig, eller det är väl det jag kanske inte har gjort.. på lördag åker jag till hudiksvall. tillbaka alltså. tillbaka till den staden som jag trivs bäst i. tillbaka för att återse mina kära vänner. tillbaka. bara för att.
team hudik -09

10.01.20

precis kommit hem från m. har fått en heldag med henne. träning, matlagning och så har vi haft relaxkväll. eller jag fick en relaxkväll med lite ompyssling- ansiktsmask, massage och till slut ett par snygga naglar. jag är inte bortskämd, hon bara måste älska mig så mycket!


10.01.19

jag har aldrig sett tjusningen med tatueringar. sällan jag tycker att en tatuering är snygg, faktiskt. men då jag såg rihanna i denna fejkade hennatatuering blev jag ganska så fast. om jag ska uttrycka mig med egna ord så är den sjukt läcker.

10.01.19

klev upp tidigt imorse, lika som igår, för att träna. jag älskar det. och att sedan sätta sig i bastun och bara njuta. men, efter det har jag väl inte gjort någon nytta. har jag suttit fastspikad framför datorn precis hela dagen och sett det nya avsnittet av one tree hill som kom ut idag, samt en massa gossip girl avsnitt som jag legat efter med. ikapp!
nu är det snart dags att fixa middagen, för sedan nalkas det åter igen träning.


10.01.18

jag har kommit hem från gävle. där vi näst intill hela helgen kikat på fotboll. snabba bollar och hårda tag. jag saknar det. för, att sitta på sidan är inte min grej. det bara springer i benen på mig. jag ska ta mig tillbaka.
något roligt som jag kom och tänka på, när jag satt där på läktaren och såg domaren dra gult på gult kort till spelare- jag har inte fått ett gult kort i hela mitt liv! och då har jag spelat fotboll sedan jag var fem eller sex år. det är hela fjorton år utan ett gult kort. coolt! däremot har jag lyckats fått två röda kort, på en och samma match. ja, klå det era jävlar!

mål 2010: minst ett gult kort.



10.01.16

fairytale of new york - the pogues

10.01.16

hon ligger på golvet, kusin min. hon tror sig träna upp bålen med en sådan där medicinboll och, med rådgivning från mig. men, egentligen ligger hon bara och ålar sig på golvet och tror sig vara duktig. ojoj! vad ska detta resultera i? ja, gott folk. det vet vi inte. men en sak är säkert. vi får oss ett och ett annat gott skratt därmellan.

hemåt åker jag imorgon eller på söndag med mina inkasserade flingor. favo!


10.01.14

sitter nu här, i gävle, hos min såkallade kusin nathalie. inte en dag för tidigt kom jag hit, inte en dag. usch! har missat en massa. men det tar vi snabbt igen. först en helkväll på läkerolarena. brynäs - södertälje. 4-2. tänka sig att dom alltid vinner när jag är på plats!
nä, nu ska jag rå om min pärla lite extra, klia på ryggen och skeda hela natten.
imorgon bär det av mot dagnys och de manliga industriarbetarna.

talar vi hår. då har nog jag alla färger som finns i mitt.


10.01.13

jag hoppas inte att min ekonomiska coach ser detta.
men det var faktiskt rea. hujeda mig. jag bara slank på klick-knappen!

10.01.13

jag har ett så kallat hektiskt liv just nu. och det är ursäkten till varför jag inte bloggar så mkt.

.. ja, så skulle ursäkten kunna lyda. men mitt liv är så ohektiskt som det kan bli. egentligen. ica vikariaten blir all färre och färre. så nu går jag bara och väntar på att den sista månaden ska rinna iväg så att jag får åka till thailand. riktigt så illa är det väl inte. men dagarna blir långa, och ibland dryga. och det kan väl tyda på att jag är ganska rastlös.

10.01.09

jag kände att det var på tiden. har sett likadan ut, så länge jag kan 
minnas. tamé, tusan! och så ser man på kort från förr, jag ser lika ut.
tråkig tjej! så, jag dränkte kalluffsen i en av pappas färghinkar häromdan...
...och så blev jag brunett. 

10.01.08

det är nu man känner att man lever. att man vill leva livet.

man har inte levt förrän man fått känna kärlek.

10.01.06

tycker om att göra er alla avundsjuka.
om förtioåtta dagar åker jag till thailand
i sådär en månad. tjingtjing.

RSS 2.0