EVERYBODY - INGRID MICHAELSON

jag gjorde det i god mening. sa kanske lite för mycket, kanske inte alls skulle ha lagt mig i. ja, jag erkänner. ibland kanske jag lägger näsan i blöt lite för mycket. men sådan är jag. rätt ska vara rätt.
nu har vi båda fått sagt vårt. hoppas att det kommer något bra av det i framtiden... 
 
jag vill dig bara väl. jag älskar dig/ syster

THE SCRIPT - BREAKEVEN


HEMMAGJORD MUSLI

igår hade jag en riktig hemmadag. städade, tvättade, läste, lagade mat samt gjorde en egen musli. muslin blev en succe! toklätt och en riktig fröjd för smaklökarna.


TILLBAKA TILL VARDAGEN

äntligen är vardagen här.
klev upp i tid idag för att hinna med ett gympass innan tvättiden. nu sitter jag och njuter av den bästa måltiden på hela dygnet. FRUKOST. sen ska jag ge mig ut på en promenad med johanna och herman. därefter blir det läsning! härligt med lite rutin!


OMBRE

satte mig i frisörstolen. nu är den på plats, min tillgjorda utväxt. har pratat om den länge så jag har sakta men säkert tillmötesgått den och nu är den på plats!


STOCKHOLM

jag var ju i huvudstaden med nathalie i helgen. vi shoppade hela lördagen så att fötterna tillslut ömmade. så efter middagen slocknade vi båda i soffan hos johan och elisabeth. och där låg vi till dagen därpå!

men nu är helgen över, vilket betyder att jag bara har en vecka kvar på sommarjobbet och att den vanliga vardagen snart infinner sig. det skall bli skönt att komma tillbaka till gävle! kommer dock sakna en viss peter hjelm som jag haft vid min sida hela sommaren. nu drar han, till göteborg. så vi lär väl inte ses allt för ofta! därför tr vi tillvara på varje liten minut nu!




HÅRGA

i lördags var det dags för 75 års fest. lars, maria och bella skulle firas. och vilken mysig kväll det blev. det var dukat och fint i en loge i hårga. tyvärr fick jag ingen bild på stället, jag hade väl annat för mig. men det var fruktansvärt fint och välordnat. fler sådana fester!

 

 

 


HUVUDSTADEN

är en hel del jobb för min del nu. åker mellan ica och granbacken så gott jag kan. allt för plånboken! men, som i alla tider måste det finnas ngt att se fram emot. jag blickar mot nästa helg, då jag tar med mig min kusin och även bästa vän (nathalie) för en tripp till huvudstaden. dags att unna oss en massa shopping och njuta av lite kvalitetstid!


RSS 2.0