med ögon fyllda av tårar.

jag ser det som ett misslyckande. mitt misslyckande. kommer nog aldrig kunna se stolt på det beslut jag är påväg att göra. eller kunna se stolt på mig själv. men något måste väljas bort. och det är vad som skrämmer mig. jag väljer bort något som jag inte vill välja bort. jag vet att det är svårt att förstå. men det är så det är, och det är nog så det kommer att bli. efter månaders fundering. det svider. fyfan, det svider.

save you givings for the living instead

hudiksvall. det var ett glädjande besök hos tandläkaren imorse. taggtråden i käfften försvinner alltså inom kort, ja, inom kort. och det beskedet firade jag med inte någon mindre än eve och jojjo. mina favoriter från staden. 

nu är jag precis hemkommen från en eftermiddag med bustrollet signe. att leka av sig är aldrig fel. men det tar på krafterna. så jag kurar ner migi soffan med filten och ringer johan.

obs.
inga undanflykter nu gott folk. lokalen är bokad för halloween. så nu fattas bara en utklädnad.

passa dig gosse

jag har gång på gång fått höra att jag skriver i gåtor. och då säger jag bara, haha. ni känner mig inte. det finns vissa nyfikna jävlar, och för dom är det ett rent helvete. för vissa är det nog ganska lättlösta gåtor. men, jag säger som så. folk slutar aldrig att förvåna.

känner du mig, då löser du dom.

D A G N Y 'S

jag befinner mig för tillfället i gävle. hos kusinen nathalie ekström.
här är det annat motför livet därhemma som arbetslös. ja, här ligger man i och jobbar från tidiga o6.oo på morgon. för det är så att jag lovat nathalie att hjälpa till på cafet den här veckan när jag ändå inte har annat för mig. och faktum är att jag skulle kunna spendera alla mina dagar där. för, det är härliga dagar. tidiga mornar och tidiga kvällar. det är ett mysigt ställe hon hittat kusin. ja, ju mer tid jag spenderar med nathalie på cafe dagnys, ju mer förtjust blir jag. jag tror jag stannar här!

jag har hittat rätt, så otroligt rätt!

nu är jag med den människa som jag ska vara med.

det är dags att tänka efter

ica räddar mig just nu. och, faktum är att jag gillar influensan. influensan - likamed jobb för viktoria mårtensson. ja, jag tar som sagt på mig allt jobb som jag kan få. för jag har en resa planerad. det tar emot att jobba, det tar emot att missa en massa. men jag blickar framåt. jag spar som jag aldrig gjort förrut. för jag är säker, jag ska till australien. och det inom en snar framtid.



på varsin sida av vägen, som en främling för varann

det är söndag. den kära söndagen.
med mjukisar, raggisar och lite kaffekoppisar sitter jag i sängen och stickar. min nya sysselsättning. snart är jag så grym så att jag kan ta på beställning. fast, kanske ska börja med att göra klart en sak. för jag har ju en tendens att få saker att dö ut i förtid.
det är söndag. den kära söndagen.
med mjukisar, raggisar och lite kaffekoppisar sitter jag i sängen och stickar. min nya sysselsättning. snart är jag så grym så att jag kan ta på beställning. fast, kanske ska börja med att göra klart en sak. för jag har ju en tendens att få saker att dö ut i förtid.

och helt plötsligt blev det tyst.

jag har tillbringat helgen med familjen i ramsjöbergen. faktum är att jag gillar stället mer och mer, ju mer jag vistas där. härlig miljö och galna människor.

som planerat blev det jakt på lördagsmorgon. och eftersom vissa var tung i huvudet efter fredagskvällen så fick jag chans att gå med hund. och tro på fan, om inte jag nästan fick en smekning på kinden av älgjäveln. ja, det var så nära, att det nästan kom i byxan.


bengt larsson

heldag med morfar i skogen. han är knäpp, egentligen. gav mig bössan när det rasslade till som mest i buskarna. som tur var behövde jag inte göra mer än att hålla geväret, för älgen dök aldrig upp. men jag hade väl säkert knäppt den jäveln!

han är bäst min morfar. och det sägs att jag
är lik honom, så jag är väl också bra. haha!



jag har allt jag behöver, men det betyder inte att jag har allt jag vill ha.



bye bye dreamers

  


just ordinary people

han kunde inte hålla sig tills jag kom hem. han var bara tvungen att överraska mig. få en kram och säga hejdå. från stockholm till mig, självaste johan jonsson. hjärtat.

det börjar växa sig en fjäril i magen. som ett litet barn på julafton. full av förväntan.


du kan inte ana, hur jag har längtat

jobbat klart för idag. och sen är det bara en dag kvar. sen så. från burriga och kalla sverige till något mycket bättre.
men, nu ska jag ta sällskap av mathilda för en promenadrunda. sen ska vi mysa en sista gång med emma. ta en fika, snacka skit och kramas riktigt hårt. för sedan lämnar emma oss för ett år i USA. tusan. people always leave..

och, jag klagar inte över väderprognoserna över spanien till veckan.

RSS 2.0