TISDAG

i väntan på att kusin slutat skolan tänkte jag att jag flitigt skulle plugga. men så blev inte fallet då jag har gjort precis allt annat, utom det. och nu märkte jag att det bara är två timmar kvar tills hon slutat, så känns inte aktuellt att ta fram böckerna. får ta tag i det ikväll!

jag och nattis ska iaf ut till valbo och uträtta lite ärenden. efter det ska vi kika på lillkusin när hon lirar boll. kommer garanterat att spritta i benen mina.

 


!

kände att det förra inlägget blev väldigt beklagande. så jag måste komma med något bra här också. och då får det bli skolan, faktiskt. för det går bra i skolan. har lyckats med allt under den här terminen så nu väntas bara en sista examinationsuppgift den 8/6 sen får jag sommarlov någon dag innan jag börjar jobba!

plus att jag har väldigt fin släkt och vänner som aldrig sviker.


VARNING! BEKLAGANDE INLÄGG

jag gör det jag måste om dagarna. pluggar, städar, tvättar. något som jag även skulle behöva göra om dagarna är att träna. men, mitt knä, ni vet, sätter käppar i hjulet. jag är så less på att vara still, att inte kunna göra annat än de där måstena som finns. och, eftersom jag inte kan gå långa promenader och därmed inte heller kan springa så kom jag på att jag skulle försöka cykla idag. men, inte ens det kan jag. knät har låst sig. jag kan inte böja det i 90˚, och jag kan inte sträcka ut det som en normal människa. visst, det tar sin tid. jag vet.. men, jag är så fruktansvärt less. känns som jag haft tillräckligt med skador nu. fotskada x2 + knäskada inom loppet av ett halvår. LYCKAD TJEJ!

STOCKHOLM

igår kom jag hem från en mycket fin helg i stockholm. grabbarna skulle ner på elitloppet, så vi brudar passade på att hälsa på johan, elisabeth och barnen. en mycket mysig helg med en heldag av shopping, eurovisionmys, gomat och findricka. 


VÅRRUSET

solen har vart framme hela dagen och trots att jag satt på seminarium hela dagen kunde jag känna mig nöjd, då jag tog tillvara på dagens sista soltimmar. ja, jag och johanna gav oss iväg till boulongern med en "picknickkorg" för att se alla hurtikurrar springa vårruset! en mysig kväll i ett vackert gävle.

 


TILLBAKA I STADEN

sommaren börjar kika fram på riktigt, synd bara att man inte kan utnyttja det till fullo. gå de där långa promenaderna längst gävle strand eller ta en kvällstur i de härliga stigarna uppe i hemlingby. satans knä! men, jag hoppar på...
men, imorgon är det skola och då får jag ändå lite att göra. och appropå skola så är det bara tre schemalagda dagar kvar tills jag får sommarlov. det känns sjukt. ett år på sjuksköterskeprogrammet, minst tre år kvar. och då är förhoppningsvis jobbet som ambulanssjukvårdare ett faktum!


EVERYDAY I FIND MYSELF LOOKING FOR YOU

puss & kram

BACK ON TRACK

här är jag igen, i skrivande stund.
jag har egentligen inget vettigt att säga. förrutom att mina kära vänner, kryckan och kryckan hittat tillbaka till mig. det är väl inte meningen att jag ska spela fotboll helt enkelt! så, ja. jag är skapligt less nu. är det inte fötterna är det knäna. dämpad tjej säger därmed godnatt!

JAG VILL ATT DITT HEM BLIR DÄR JAG HÄNGER MIN HATT


PÅ RÄLS

sitter på tåget hem från ett skönt träningspass. ja, eftersom jag är så dåligt tränad så blir varje pass en genomkörare! ni vet, ett sådant där pass så man kan känna sig nöjd och sussa sött efteråt.

puss&kram


NÄR DEN RÄTTA DYKER UPP DÅ SÄGER HJÄRTAT TILL & DÅ FÅR HUVUDET SÄGA VAD DET VILL!


HOW WILL I KNOW?

hemma i korskrogen en sväng. har bestämt mig för att jag stannar och spelar fotboll i ljusdal även denna sommar. detta för att jag fått jobb på hemorten i sommar. så nu tar jag tillfälle i akt och tränar med laget så ofta jag kan! något jag även ska ta till vara på denna helg när jag är hemma, är mina delinsflickor och deras små godbitar! så imorgon blir det till att tjusa bebbe. mysigt må ni tro!
godnatt så länge mina vänner.


VALBORG

hade en helt fantastisk valborg. fina människor, kaseldning, fyrverkerier, skratt och spel.

 


FUN


HAN GJORDE DET

inte för att jag tvekade en sekund på att han inte skulle göra det. men, nu är det ett faktum. av tvåhundra sökande var han en av de tretio som kom in på skolan i göteborg. det är han så jävla värld! peterpojken.

RSS 2.0